5 Kw Elektrikli Isıtıcı İle Nem Kurutma
5 kW Elektrikli Isıtıcı ile Nem Kurutma

5 kW Elektrikli Isıtıcı ile Kaliteli Sonuç

5 kW elektrikli ısıtıcı sistemi ile donatılmış olup, çok geniş bir alanın ısı ve nem ihtiyacını hızlı bir şekilde karşılama imkânı göstermektedir. Bu fan sistemi, kullanım sırasında çok ısınsa bile cihazınıza zarar vermez. Endüstriyel bir ısıtıcı olmasına rağmen çok çeşitli çözümler üreten bu devasa cihaz kalitesi, özellikle soğuk kış günlerinde sorun çözücü olarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

5 kW elektrikli ısıtıcı, çok uygun bir sistemin parçasıdır. Portatif ve ergonomik yapıya sahip bu devasa sistem sayesinde sorunu çözmek ve iç mekânı istenilen sıcaklık seviyesine getirmek mümkün görünüyor. Çok önemli bir yatırımla kazanmış olduğunuz bu kaliteli cihazı nerede kullanırsanız kullanın performansı çok yüksek olacaktır. 

Elektrikli ısıtıcı 5 kW, ortamdaki havayı kısa sürede değiştirerek ve daha sağlıklı hale getirerek nem ve rutubetin etkilerini ortadan kaldıracak kadar ısı üretilmesine yardımcı olur.

Kiralama Yöntemi

Ortamı çok düzenli ve hızlı bir şekilde ısıtan bu devasa makine, kullanışlı bir teknik ürün olarak dikkat çekiyor. Bu konuya yatırım yapacak gücü olmayan firmalar  seçeneğinden yararlanabilir. Satılık 5kw elektrikli ısıtıcı fiyatları yüksek bulanlar için kiralık 5 kW elektrikli ısıtıcı fiyatı oldukça uygundur.

Enerji avantajları ve detaylı servis seçenekleri ile kendiniz için en iyi seçimi yapabilirsiniz. Sektörde önemli bir görev olan Namtek 5 kW elektrikli ısıtıcı kiralama girişimi ile problem çözme doğal olarak fazla çaba harcamadan gerçekleştirilebilmektedir. Büyük bir yatırımla elde edilen bu yüksek kaliteli cihazın mükemmel bir teknolojinin parçası olduğunu söylemek abartı olmaz.

CK 350 nem alma cihazı teknik özellikleri;

  • Isıtma gücü: 5 kW
  • Çektiği amper: 25 A
  • Giriş voltajı: 220 W
  • Ağırlık: 16 Kg
  • Isıtma m2: 35 / 40 m2

Cihaz Bakımı

5kW elektrikli ısıtıcı kiralama  özelinde cihazınıza servis vermeden önce her zaman tüm elektrik bağlantılarını kesin. Cihazın gövdesi hafif nemli bir bezle silinebilir.  Cihazın içindeki tozu temizlemek için bir hava tabancası kullanabilirsiniz. Uzun süre saklamadan önce bir filme sarılması ve saklanması tavsiye edilir.

Cihaz Koruma

Isıtıcının egzoz ve giriş portlarını kapatmayın. Yanıcı uçucu maddelerle yıkamayın. Isıtıcıyı kurcalamayın veya yabancı cisimler sokmayın. Sıvılarla temasa karşı korur. Isıtıcının üzerine oturmayın veya basmayın.

Test Edilmiş Kaliteli Cihaz

Her yere kolaylıkla taşınabilen ve verimli kullanılabilen devasa bir cihaz olup, nemi uzaklaştırıp ortamı sağlıklı bir şekilde ısıtabileceği görülmektedir.  Son derece hızlı ve güvenilir sistemler üzerinde çalışan ürün ve hizmetler ile çalışma sırasındaki sorunları giderebilme özelliği, siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için gerçekten mükemmel sonuçlardır. Ortamdaki nemi anında ve tamamen ortadan kaldıran sorunları anında gideren ve çözen firmalar için bu yüksek kaliteli cihaz teknolojisini kullanmak çok önemlidir.  İyi yapılandırılmış bir sistem, tamamen farklı işlevsel yönlere sahip olmanın ve gerekli katkı ve desteği sağlamanın faydalarını ortaya koymaktadır. 5 kW elektrikli ısıtıcılar, test edilmiş ve kabul görmüş bir kalite anlayışı olarak dikkat çekmektedir. 5 KW elektrikli ısıtıcı için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın