Ankara Nem Kurutma
Ankara Nem Kurutma

Ankara Nem Kurutma

Nem, hava içinde taşınan su buharına verilen isimdir. Havada taşınan su buharı, ortamdaki sıcaklık ve basınca göre değişiklik göstermektedir. Nemin olmadığı ortamlarda yaşamanın pek mümkün olamayacağı gibi fazlası da insan sağlığı için olumsuz bir etki yaratmaktadır. Özellikle ev ve depo gibi alanlarda nemin artması küf, yosun ya da zararlı bakteri oluşumuna neden olmaktadır. Oluşmasının ardından hızla yayılmaya başlayan bu zararlı bakteriler, insanların hayatına dahil olduğu andan itibaren kötü koku ve çeşitli hastalıkların ortaya çıkmasına sebep olmaktadır. Aşırı nem ve kötü koku oluşan ortamlarda mutlaka nem kurutma işlemi yapılmalıdır. Ankara nem kurutma firmalarından kolaylıkla temin edebileceğiniz nem kurutma cihazları ile istenmeyen koku ve aşırı nemden kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

Nem Oluşum Nedenleri ?

Nem oluşumuna, genel olarak bilindiği gibi sadece havada oluşan su buharı neden olmamaktadır. Binanın ısı yalıtımı, kapalı alanların yeterince havalandırılmaması, kapalı mekanların yeteri kadar güneş almaması, evin her hangi bir alanında olan su sızıntıları gibi nedenlerde nem oluşumuna neden olmaktadır. Ortaya çıkan tüm bu nedenler sonucunda ev, depo gibi kapalı alanlarda nem oluşumuna bağlı olarak kötü koku ve sağlıksız bir yaşam alanı oluşmaktadır. Sürekli tekrarlayan ve önüne geçilemeyen nem oluşumlarının temel sebebi, dışarıdaki ve bulunduğunuz alandaki hava farklılıklarıdır. Bunun gibi bir durumla karşı karşıya kalan ve o alanı değiştiremeyecek kişilerin yapacağı en doğru şey, o alanda düzenli olarak nem kurutma cihazı kullanmak olmalıdır. Ankara nem alma firmalarından bu cihazları satın almanıza gerek kalmadan kolaylıkla kiralayabilirsiniz. Satın alabileceğiniz ya da kiralayabileceğiniz nem alma cihazları, kullanılacağı ortamdaki eşyalara hiçbir zarar vermeden ortamdaki nemi kurutmaktadır.

Aşırı Nemin Zararları Nelerdir ?

Ev ve iş yeri gibi kapalı alanlarda istenilen nem oranı yüze elli ile yüzde kırk arasında değişiklik göstermelidir. Bu oran üzerinde seyreden nem seviyesi, ortamda küf oluşumlarını tetiklemektedir. Küf oluşumlarının zaman içinde artış göstermesi, ortamda rutubet ve koku oluşmasına neden olmaktadır. Aşırılı nemli ortamlar özellikle çocuk ve yaşlı kişilerin sağlıklarını olumsuz yönde etkilemektedir.

Nemli ortamlarda bulunmak zorunda kalan kişilerde zaman içinde küf alerjisi görülme olasılığı oldukça yüksektir. Nemli alanlarda yaşayan ya da çalışan kişilerin bağışıklık sistemleri zayıflar ve yorgunluk, uyuşukluk, dinlenememe gibi durumlar ile karşı karşıya kalınır. Aşırı nemin sebep olduğu en önemli rahatsızlıklardan biride romatizma hastalığıdır. Ev, depo ve iş yeri gibi kapalı alanlarda nem oranını ölçmek ve kontrol altına almak için bir takım çalışmalar yapılabilmektedir. Fakat su basmaları ve tadilat gibi durumlarda ortaya çıkan nemin, kaybolması için daha ciddi önlemler almak gerekecektir. Bu gibi durumlarda Ankara nem kurutma firmaları ile iletişime geçerek temin edebileceğiniz nem kurutma cihazları ile bulunduğunuz ortamdaki aşırı nemden kısa süre içinde kurtulabilirsiniz.

Nem Kurutma Cihazlarının Faydaları

Nem kurutma cihazları, düzenli kullanılması halinde kişilerin bulundukları ortamdaki aşırı nemden kurtulmalarına olanak sağlamaktadır. Ankara ıslaklık giderme ve nem kurutma firmalarında, bu cihazların ihtiyaç ya da tercihleriniz doğrultusunda, satış ve kiralama işlemleri yapılmaktadır. Nem kurutma cihazlarının faydalarını şu şekilde sıralayabiliriz.

*Nem kurutma cihazları, aşırı nem ve zararlarından kurtulma sürelerinizin oldukça kısalmasını sağlayacaktır.

*Nem kurutma cihazları ile yapılacak kurutma işleminden sonra mekana uygulanacak işlemler, daha uzun süre kullanım olanağı sağlayacaktır.

*Nem kurutma cihazları ile kurutma işlemleri yapılan evlerde, ısınma giderleri düşmektedir.

*Nem kurutma cihazlarının kiralanabilir olması, kişilere aşırı maliyet oluşturmayacaktır.

*Nem kurutma cihazları dayanıklı metal malzemeleri ve tekerlekleri sayesinde, her türlü alanda rahatlıkla kullanılabilmektedir.

 

NEM ALMA RESİMLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın