Zemin Nem Alma Kurutma Hizmeti
Zemin Nem Alma Kurutma Hizmeti

Zemin Nem Alma Kurutma Hizmeti

Zemin nem alma kurutma hizmeti, suyun bir makine kullanılarak havadan uzaklaştırılması işlemidir. Makine nemi uzaklaştırır ve odayı kuru bırakır, bu da iç mekân hava kalitesini iyileştirmeye ve ortamdaki alerjenleri azaltmaya yardımcı olur. Zemin nem alma kurutma hizmeti, nemin bir makine kullanılarak havadan uzaklaştırılması işlemidir. Makine, suyu emen bir kurutucu aracılığıyla havayı dolaştırır. Makine daha sonra havayı serbest bırakır ve su elimine edilir.

Zemin nem alma kurutma hizmeti, suyu havadan uzaklaştırmak için bir makine kullanılarak çalışır. Makine, suyu emen bir kurutucu aracılığıyla havayı dolaştırır. Makine daha sonra havayı serbest bırakır ve su elimine edilir. Bu işlemi kullanmanın faydaları, verimli, güvenli ve çevre dostu olmasıdır.

Zemin Nem Alma Makinaları Kullanım Alanları Nedir?

Zeminler, bir evin en önemli yerlerinden biridir çünkü genellikle evin diğer bölümlerinden daha fazla yaya trafiği alırlar. Bu sürekli nem ve ısıya maruz kalma, ahşap zeminlerin, mobilyaların ve elektronik cihazların zamanla çürümesine veya bükülmesine neden olabilir. Bir zemin nem alma cihazı, buharlaştırma işlemi kullanarak havadaki suyu giderir; bu nedenle genellikle "hava temizleyici" olarak da adlandırılır. Bir zemin nem alma cihazı havadaki nemi uzaklaştırarak, iç mekân hava kalitesini iyileştirmeye ve yıl boyunca polen üretimini azaltmaya yardımcı olur.

Zemin Nem Alma Cihazı Neden Kullanılıyor?

Zemin nem alma cihazı, bir alanın nemini almak için kullanılan bir cihazdır. Bir alandaki nem seviyesini kontrol etmek için kullanılan bir cihazdır. Havadaki nemi uzaklaştırmak için kullanılan bir cihazdır. Zemin nem alma cihazı, havadaki nemi azaltmak için kullanılan bir cihazdır.

Bir zemin nem alma cihazı genellikle bir duvara takılır. Su deposu vardır. Su haznesi su ile doldurulur. Su deposu dolduğunda zemin nem alma cihazı çalışmaya başlayacaktır. Su deposundaki su buza dönüşecektir. Buz havaya konulacak. Buz, havadaki nem seviyesini düşürmeye başlayacaktır.

Zemin nem alma cihazı, bir alandaki nem seviyesini azaltmak için kullanılan bir cihazdır. Zemin nem alma cihazı, havadaki nemi gidermek için kullanılan bir cihazdır. Zemin nem alma cihazı, bir alandaki nem seviyesini kontrol etmek için kullanılan bir cihazdır.

Zemin Nem Alma Cihazı Ne İşe Yarıyor?

Zemin nem alma cihazı, küf oluşumunu önlemek için havadaki nemi gideren bir cihazdır. Havadan su buharını çekerek çalışır, bu da evinizdeki veya ofisinizdeki nem seviyesini azaltır. Küf, nem seviyeleri yüksek olduğunda hızla büyüyebilen iki tür mantardır. Koku üretirler, yüzeylere zarar verirler ve tutulduklarında çıkarılması zor olabilir. Bir zemin nem alma cihazı, havadaki suyu soğutucu ile değiştirerek çalışır.

Soğutucu akışkan, normalde buzdolabının en soğuk bölümlerinde çalışan bir sıvıdır. Zemin nem alma cihazı çalıştığında, soğutucu akışkanı makinenin etrafında dolaştırır. Bunu bir hava pompası ve bir fan kullanarak yapar. Hava pompası, havayı makineye iter ve fan, havayı makineden dışarı çeker. Bu, suyu havadan uzaklaştıran güçlü bir kuvvet oluşturmak için birleşir.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın