Yüksek Mühendislik İle Yapı Kurutma
Yüksek Mühendislik İle Yapı Kurutma

Yüksek Mühendislik İle Yapı Kurutma

Yapı nem alıcı, teknolojisinin geliştirilmesinde yaygın olarak kullanılan makine ve malzemelerin çok önemli bir yer işgal ettiği söylenmelidir. Bu konuda çok önemli araştırmalar gün içinde nemin neden olduğu zararın tespit edilmesinden itibaren devam etti.

Bu sorunu son teknoloji cihaz, yüksek kaliteli mühendislik ve özel yapım ile ortadan kaldırmak gerçekten çok olumlu bir iştir. Cihazın kurutma kapasitesi çok önemlidir.  Öte yandan bu sistemi kullanan operatörler ve uzmanlar yardımıyla istenilen sonuçlara ulaşmak ve yapı nemi kurutma konusunda etkili sonuçlara ulaşmak çok daha kolay olacaktır.

Çeşitli yapı çalışmaları devam ederken yapı nem kurutma sistemleri daha sağlıklı bir şekilde kurumaya devam ediyor.  Bu alanda çalışan firmalar, rutubetli bir ortamda anında yok etmek için kısa sürede oluşturulan çözümlerle insanları harika sonuçlarla memnun edeceklerdir.

Özel Teknikleri İle Kurutma Yöntemi

İnşaat ve yapım teknikleri önemli gelişim aşamalarından geçtiğinde, nemli yapı kurutma ve kaldırmaya yönelik çözümler benzerlikler göstermektedir. Duvarlar, tavanlar ve zeminlerdeki nem miktarını ölçüyorsanız, bunun gerçekten tehlikeli olduğunu anladıktan sonra burada etkili bir çözüm bulmanız gerekir.

Binaların, yapı nem alma kurutma konusunda uzmanlaşmış firmalar hem ünitenin kalitesini hem de gelişmiş elemanların kalitesini destekleyebilir. Büyük bir özen ve öngörü ile yapılan bu dev bitkiler ülkemizde şimdiden çok verimli bir şekilde kullanılmaktadır. Aslında bu hafıza modern dünyada ve gelişmiş ülkelerde teknik yıllardan beri kullanılmaktadır.

İklim koşullarının yanı sıra yapı ve yapıların konumu ve coğrafi koşulları da oldukça önemlidir. Bu önlemin yağmur yağması ile alanlarda önceden alınması, daha sağlıklı binalar inşa etmek için ve yapı nemi alma için çok iyi malzeme ve altyapı oluşturacaktır.

Günümüz teknikleri bu alanda insanlara yardımcı olmak için oldukça kullanışlı yapılar oluşturmaktadır. Kaliteli şirketlerin savunduğu inanılmaz teknoloji, rekabet güçleri ile birlikte yüksek kaliteli cihazları gösteriyor ve bunun olumlu sonuçları insanlar üzerinde hoş bir etki yaratıyor. Yapı kurutma teknolojisi, hem cihaz kalitesinde hem de onu kullanan ustaların becerilerinde belirgin gelişmeler göstermektedir.

Satın Alma ve Kiralama Seçenekleri

Kanıtlanmış bir şirkete yönelirseniz, bu tür sorunları tamamen geride bırakabilirsiniz. İnşaat ve yapım teknikleri ilerledikçe, bu tekniği destekleyen gelişmelerde küflü yapı kurutma teknikleri çok önemli hale gelecektir. İyi bir şirketle doğrudan iletişime geçmek sizin için faydalı sonuçlara yol açabilir.

Binayı, yapı nemi alma kurutma için önce bir kurutucu satın alın veya kiralayın. Bu cihazlar elektrik veya dizel ile çalıştırılabilir. Özellikler açısından, elektrik cihazları inşaat alanında sorunsuz olarak kullanılabilir. Binanın ıslak odası binanın yapı kurutma ile kurutulur.  

Binayı nasıl kurutacağınızı bilmiyorsanız, öncelikle bu işlem için makineyi çok verimli kullanmanız gerektiğini bilmeniz gerekir. Yapı nem alma, işleminin uygun şekilde yapıldığı ve çalıştırıldığı yere yerleştirilmelidir.

Yüksek emiş gücü sayesinde yorulmadan ve kesintisiz saatlerce çalışabilir. Bu makineler binanın ıslak yapı kurutma, işlemini gerçekleştirmek için kullanılmaktadır. Tüm yapı kurutma işlemleri için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın