Üst Düzey Performans Ttk 800
Üst Düzey Performans TTK 800

Üst Düzey Performans TTK 800

İlk bakışta TTK 800, ileri teknolojisi, yüksek güvenilirliği ve yüksek nem alma performansıyla öne çıkıyor. TTK 800 nem alma cihazı; TTK profil serisinin en yüksek kalite standartlarını garanti eder. Mükemmel performansı sayesinde TTK 800, kalıcı olarak kurulmuş, arızalı veya yetersiz nem alma sisteminin yanında bile çeşitli nem alma amaçları için uygundur.

Nem alma cihazı TTK 800, binlerce kez denenmiş ve yanılmış vücut yapısına dayanan çok özgün bir mühendislik tekniğidir. Fark özellikle "içeride" belirgindir. Yeni modelin güçlü yanlarını gösterdiği yer burasıdır. Çok sağlam bir yüksek basınçlı santrifrüj fan, güçlü bir döner kompresör ve bir flora melodisi birçok yenilikten sadece üçüdür. Bu yenilikler sayesinde önceki modellere göre %70 daha yüksek nem alma kurutma cihazı performansı mümkündür.

Ürün Özellikleri

Yüksek nem alma performansı – 15 ° C'nin altındaki sıcaklıklarda bile bina kuruluğu ve sel hasarından kurtarma için 800 m³'e kadar olan odalar için uygundur.  1600 m³ hacme kadar bir odayı kuru tutmak için güçlü bir döner kompresör.  Neredeyse kırılmaz çelik levha yapısına sahiptir. Ergonomik olarak ayarlanabilir tutamak. Hızlı temizlik ve inceleme için servis için tasarlanmıştır. Çok sağlam bir yüksek basınçlı radyal fan aracılığıyla hava akışını artırır. Yıkanması kolay ve değiştirilebilir hava filtresi.  TTK kompresör teknolojisi sayesinde yatay veya dikey olarak taşınabilir

TTK 800 nem alma cihazı, mükemmel sonuçlar veren pratik ve taşıması kolay bir cihaz olarak yapım aşamasında bir çözüm aracı olarak öne çıkıyor. Özellikle yaz kış devam eden aktif bir sektörle karşılaştığınızda, elbette, kapalı havalarda nemi gidermeye yardımcı olmak için çok iyi bir cihaz kalitesine izin vermek gerçekten mantıklı bir yol gibi görünüyor.

Kullanışlı Ve Güvenilir Teknoloji

Bu devasa ürün, taşıması kolay, ergonomik bir yapıya sahip ve çok düşük sıcaklıklarda dahi yüksek nem alma kapasitesine sahiptir. İnşaat projelerinde kullanılan ve oğlu tarafından başarıyla üretilen sanayi tipi nem alma cihazı TTK 800, kendisini gerçekten güvenilir bir teknoloji olarak kabul ettirmeye devam ediyor. Gerekirse bu cihazı en basit şartlarda temin edebilir ve hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Bu cihazı satın alarak, sürekli iş yapan ve yoğun bir şekilde çalışan birçok firmanın bunu kullandığını biliyoruz. Yüksek performansının yanı sıra inşaat sektöründe ve bu alanda son derece profesyonel ve güvenilir sonuçlar üreten bu cihazın çok önemli katkısı yadsınamaz.

Satılık ve Kiralık TTK 800

Yatırımınızı başka bir yönde değerlendirmek isteyen bir firmanız varsa satılık nem alma cihazı TTK 800 yanında kiralık nem alma cihazı TTK 800 tam size göredir.  Bu yüksek kaliteli cihaz ucuz, bir süreliğine kiralanabilir, yüksek performanslı ve çözüm üretmeye hazırdır.

Bütçenizi zorlamadan ve kaliteli hizmet alarak inşaatınız için gerçekten mükemmel bir çözüm bulabilirsiniz. İşletmelerde ve şantiyelerde nem alma cihazı TTK 800 kiralama girişimi giderek daha sık hale geliyor.  Sizin için çözüm üretmesi gereken dev makine, yüksek performansı ve kaliteli iş anlayışı ile bu konuda gerekli katkıları yapmakta ve size destek olmaktadır. TTK800 nem alma cihazı için firmamızdan hizmet alabilirsiniz

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın