Sağlıklı Ve Kullanışlı Bir Hayat İçin Parke Kurutma
Sağlıklı ve Kullanışlı Bir Hayat İçin Parke Kurutma

Sağlıklı ve Kullanışlı Bir Hayat İçin Parke Kurutma

Parke nem alma kurutma, çeşitli nedenlerden kaynaklanan nemi gidermenin ideal bir yolu olduğu kanıtlanmıştır.  Zemin kaplaması daha sağlıklı sonuçlar verdiği için kendine güvenen kişilerin tercihi olmaya devam ediyor.  Özellikle yaşam alanlarını daha verimli ve güzel hale getirmek için parke zeminler insanların ilk tercihi olmaya devam ediyor. Ahşap parke ürünlerinin yalıtımın yanı sıra mükemmel zemin desteği sağladığını ve yaşam alanını daha göz alıcı ve lüks hale getirdiğini biliyoruz.

Sonuçta parke zeminin ıslak durumu bu devasa döşeme sisteminin bozulmasına neden olabilir. Yüksek kaliteli ekipman ve mükemmel teknikle parkenin nemle kurutulması, insanlara buradaki sorunu hemen çözmek için iyi fikirler verebilir. Lamine ahşabın uzun vadeli koruyucu etkisini görmek istiyorsanız, tekniği ve performansını iyi anlamanız gerekir.

Temiz Bir Zemin İçin Parke Kurutma

Parke nemi kurutma özelinde günümüz Dünya’sında insanlar birçok farklı döşeme yöntemini tercih etmektedir.  Sağlıklı toprak kuru toprak olarak kendini gösterir ancak nemli veya rutubetli ise hemen çıkarılmalıdır. Çocukların yürümesi ve insanların çok sağlıklı ve güvenilir zeminlerde yaşaması nedeniyle, parke zeminlerin nem alma işlemi her geçen gün daha da önem kazanmaktadır. Özellikle yaşam alanı ile ilgili olarak insan hassasiyetleri iyi bilinmektedir. Titiz bir inşaat projesinin başarısı için her aşamaya uzmanlar eşlik etmelidir. Özellikle nem hasarına aşina olan uzmanların parke nem alma kurutma hizmeti işlemlerinin yanı sıra çözümler üretmek için bu sisteme güvendiğini biliyoruz.

Özellikle daha sağlıklı ve daha kullanışlı bir yaşam alanı için bu muazzam parke kurutma cihazı performansı insanların daha sağlıklı mekânlarda yaşaması için güzel sonuçlar sağlıyor. Malzemenin ahşabının değerini ortaya çıkaran özel üretim parke çeşidi, zemin kaplaması olarak kuru ve sağlıklı görünüyor.

Kalite ve Teknoloji İle Mükemmel Sonuç

Problem çözme sistemleri olarak kullanılan parke nem kurutma oldukça geniş bir alanda pratik çözümler üretmeye devam etmektedir. İnsanların daha sağlıklı ve güvenli bir yerde yaşamaları için ihtiyaçları en iyi koşullarla karşılanmaya devam ediyor. Bu donanımlı cihazın kalitesi ve bu cihazın kalitesinin ortaya koyduğu teknoloji, ahşap zeminin daha kuru ve sağlıklı olmasını mümkün kılacaktır.

Ahşap parke kalitesini korumak için parke nem alma teknikleri her zaman sağlıklı ve güvenilir yöntemlerle birlikte kullanılabilir. Bu sayede nemli topraklar ortadan kaldırılarak insanlara daha sağlıklı topraklarda yaşama fırsatı verilmektedir.

Bunu Neden Yapmanız Gerekiyor?

Parke kurutma hizmeti evde veya iş yerinde kullanılmalıdır. Parke zeminler, birçok kapalı alan ve iç mekân için temel bir gereksinimdir. Parke zeminler oldukça kullanışlı bir malzemedir ve çevreye farklı bir hava katar. Farklı renklere ve estetik görünüme sahip olabilirler.

Ancak, hasar görmüş parkelerin bir kısmını bile onarmak maliyetli ve zaman alıcıdır. Parke kurutma firması olarak tüm parke kurutma işlemleri için firmamızdan hizmet alabilirsiniz

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın