Sağlık Ortam İçin Tavan Kurutma
Sağlık Ortam İçin Tavan Kurutma

Sağlık Ortam İçin Tavan Kurutma

Küflü tavan kurutma  işlemine başlamadan önce bunu en iyi şekilde yapabilmek için kaliteli ekipmana ve kritik bir firmanın çaba ve desteğine ihtiyacınız olabilir. Ortamın nemi ve nem oranı yüksek değilse öncelikle bu durumu iç mekânlarda değerlendirmek çok önemlidir. Isınan hava yükseldikçe, genellikle rutubet veya ıslaklık dediğimiz tehlikeli durum tavanda birikebilir.

Burada nemli tavan kurutma, işini yaparak net sonuçlar elde edebilir ve etkili çözümler oluşturabilirsiniz.  Elbette insanların daha sağlıklı ve daha güvenli yerlerde yaşamak için inşa edildiği yerlerde, gerekli nemi ortadan kaldırmak için kaliteli ekipmanlarla birlikte araştırma yapmak gerekir.

Bu konuda insanlara güven veren ve memnuniyet aşamasında yardımcı olan bir seçenek olarak karşımıza çıkan çalışma, kaliteli cihazlarla insanlara büyük fırsatlar sunmaya devam ediyor. Islak tavan kurutma için bir kurutucu kullanmanız gerekir. Aksi takdirde tavandaki nem yavaş yavaş binadaki her şeye zarar verir. Yapıya dökülen şap veya betonun inşaat sırasında tam olarak kurumaması aslında tavanda nem oluşmasına neden olur.

Sağlık Açısından Tavan Kurutma

Özenle üretilmiş, güçlü işlevsel ve iç mekân problem çözücü tavanı kurutma cihazları, bu konuda teknik olarak gelişmiş bir seçenek olduğunu kanıtlamıştır. Ülkemiz, özellikle inşaat ve altyapı inşaatlarında, sürekli gelişmenin istisnai bir yeri olarak bilinmektedir. Son yıllarda burada kentsel dönüşüm projesi inşaat çalışmalarını hızlandırdı ve insanları mutlu eden sonuçlar önümüze çıkmaya devam ediyor.

Tavan nem kurutma, işini yaparken gerek ekipmanların kalitesi gerekse iyi firma personelinin kalitesi size bu konuda gerçekten yardımcı olabilir.  İnsanların yaşadığı yerde nem ve rutubet çok kötü oluşumlar olarak kendini gösterir. Hastalığın ana nedenlerinden biri mümkün olan en kısa sürede ortadan kaldırılmalıdır.

İşlerinde kullandıkları yüksek kaliteli ekipmanlarla teknolojisini ilerletmeye çalışan firmalar en büyük savunucunuz olmaya adaydır. Tavan nemi kurutma  dikkatli yapısı, büyük iç hacimlere sahip alanlarda bile etkili bir çözüm sağlayabilir.

Profesyonel Ekip İle Çözüm Üretin

Tavanda nem alma kurutma, nemi ve nemi anında gideren ve hava sirkülasyonu sağlayan cihazlara ek olarak uzman katkıları size gerçekten tatmin edici sonuçlar getirebilir. Elbette yüksek teknoloji bir ürün ve olumlu sonuçlarıyla insanları etkileyen bir ortamda yapılan çalışmaların sonuçlarını görmek çok önemlidir. Tavan nem alma çalışması, insanların sağlıklı yaşamaları ve ürünlerini depolamaları için tüm kapalı alanlarda yapmaları gereken önemli bir çalışma olarak dikkat çekiyor.

Tavan nemi alma kurutma  profesyonel bir firma ile çalışmak ve bir uzmanın katılımını sağlayarak çözüm üretmek sizin elinizdedir

Tavan nemi alma, gibi konuların ciddiyetini anlamak, yaptığınız işe ve yaptığınız mücadeleye bağlı olarak çok daha anlamlı sonuçlar doğurabilir. Bu sayede herhangi bir maddi ceza olmadan sistemi kullanmayı daha kolay bulacaksınız. Tüm tavan kurutma işlemleri firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın