Rutubet Ve Neme Son Veren Şantiye Kurutma
Rutubet ve Neme Son Veren Şantiye Kurutma

Rutubet ve Neme Son Veren Şantiye Kurutma

Şantiye kurutma teknolojisi ve kullanılan cihazların kalitesi, bir inşaat şirketinin merkezi konumunu daha güvenli ve sağlıklı bir ortama dönüştürebilir. Konutun hemen dışında gerçekleşen inşaat faaliyetleri, yerinde kurulum gerektirir. Şantiyenin hem konteyner yapısında hem de çeşitli şekillerde ihtiyaçları karşılamada daha sağlıklı bir yaşam alanı olması çok önemlidir.  Şantiyeler de büyük inşaat projelerinin yapıldığı yerlerdir, ancak burada yapılan şantiye nem kurutma çalışmaları rutubet ve nemi önlemek için çözümler sunar.

Şantiye nemi alma kurutma özelinde çeşitli projelerin uygulama merkezi olan şantiye, çok önemli çalışmaların merkezi olarak dikkat çekiyor. Son zamanlarda, şantiye nem kurutma teknolojisi, yüksek kaliteli cihazının yüksek performansı nedeniyle giderek daha popüler hale geliyor.  

Burada kullanılan üstün teknoloji ve olumlu sonuçları sayesinde nemsiz ve rutubetsiz projeler insanların hayatını gerçekten kolaylaştırıyor. Önemli bir yatırımla şantiye nemi kurutma teknolojisini en iyi yansıtan cihazlar, sektörde yüksek kaliteli malzemeler olarak ortaya çıkmaya devam ediyor.

Daha Sağlıklı Alanlar İçin Şantiye Kurutma

Şantiye nem alma açısından yüksek kaliteli malzemeler şantiye nem alma teknolojisini teşvik eder ve insanlara bir çözüm olarak gerçekten ihtiyaç duydukları katkı ve desteği sağlamaya devam eder. Çok büyük yapılar ve benzeri projeler için yerleşim alanlarını temsil eden şantiyeler, özel projeler ve anıtsal eserler için önemli noktalar olarak belirtilmektedir. Bu önemli alanlardaki nem inanılmaz derecede kötü sonuçlara neden olabilir.

Sonuçları ortadan kaldıran teknikler ve çalışmalarından kaynaklanan yerinde şantiye nemi alma kurutma girişimleri insanlar için gerçek bir çözüm oluşturur. Bu alanda birlikte çalışan kişilerin daha sağlıklı bir alandan yararlanmaları ve bunu bir fırsat olarak görmeleri çok önemlidir. Ticari kullanım için üretilen şantiye kurutucuları, misyonunu başarıyla yerine getiren mükemmel bir teknik ürün olarak son derece kullanışlı bir sistemin başarısı sonucunda başlı başına dikkat çekmektedir.

Bu çalışmalarda kullanılan teknikler, insan sağlığı ile ilgili çözümler üreten ve sorunları ortadan kaldıran teknikleri temsil eden çalışmaların yanı sıra insan hayatını kolaylaştırmaya devam etmektedir. Şantiyede gerekli kurutma işlemlerini yapan altyapı ve sistemler çok önemlidir. Şantiyelerde irili ufaklı çok çeşitli projeler hayata geçiriliyor. Burada endüstri, etkin çözümler şeklinde nitelikli hizmetler sunmaya ve insanlara hem cihazlarının kalitesi hem de bu kaliteyi aktif olarak yansıtan hizmetlerin yönleri konusunda yardımcı olmaya devam ediyor.

Kurutma Cihazları Kullanabilecek Alana Göre Değişir

Beton kurutma sadece inşaat sektöründe yapılmaz. Tüm malzemeler aynı şantiye kurutma cihazı kullanamaz. Tüm ortamlarda kullanılan cihazlar özellikle ahşap ve plastik malzemeler için elverişsizdir. Şantiyelerde depolanan ve kullanılan ürün, makine ve malzemelerin uzun ömürlü olması ve yapı kumaşlarının zarar görmemesi için inşaat kurutucularının kullanılması gerekmektedir.

Kendini kanıtlamış prosesler ve yüksek kaliteli ekipmanlar kullanılarak gerçekleştirilen şantiye kurutma hizmeti, şantiyelerde veya yerleşim birimi dışındaki yerleşimlerde etkin bir çözüm süreci oluşturur.

Kuru ve kurak alanların lise sağlığı açısından çok önemli niteliklere sahip olduğunu söylemek zor değildir. Şantiye kurutma firması olarak tüm şantiye kurutma işlemleri için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın