Nem Ve Rutubetten Kurtaran 50 Kw Elektrik Isıtıcı
Nem ve Rutubetten Kurtaran 50 KW Elektrik Isıtıcı

Nem ve Rutubetten Kurtaran 50 KW Elektrik Isıtıcı

50 kW elektrikli ısıtıcı, yüksek enerji potansiyeli ve yüksek nem alma ve kurutma performansı ile birlikte, muhtemelen en büyük kapalı alan çözümü olan cihaz teknolojisini göstermektedir. Elektrik enerjisini çok verimli kullanan ve ısı faydalarına dönüştüren bu makine, fan fonksiyonu ile bu ısının her yere eşit dağılmasını sağlar. Nem ve rutubet oldukça aşındırıcı ve zararlıdır ve bunlara karşı önlem almak çok önemli bir gerekliliktir.

Son zamanlarda gelişen teknoloji bu konuda tedbir almayı kolaylaştırdı. Cihaz kalitesi, girişimcilere çözüm üretmeleri için iyi bir fırsat sunmaya devam ediyor. Yüksek performans ve hizmet kalitesinin göstergesi olan 50kW elektrikli ısıtıcı, iç hacimleri çok büyük olan alanlarda veya iç mekânlarda anında etkin bir süreç başlatır. Nem veya nem tespit edilirse, bu sorunları mükemmel ısıtma teknolojisi ile çözüm size avantaj sağlayabilir.

50 KW elektrikli ısıtıcı teknik özellikleri;

  • Isıtıcı gücü 50 kW
  • Giriş voltajı: 380 V
  • Çektiği amper: 80 A
  • Ağırlık: 40 kg

Kaliteli Cihaz Kaliteli Sonuç

Nemtek 50 kW elektrikli ısıtıcı enerji tüketiminde ön plana çıkıyorsa tabii ki çok ama güçlü bir teknik gösteriyor. Bu alanda çok önemli yatırımlar yapılmış olmasına rağmen, firmanın kalitesi kanıtlanmış ürün ve hizmetlerinin güç ve performans açısından kanıtlanması gerekmektedir. Tüketicilerin ve işletmelerin bu alandaki ciddi yatırımları göz önüne alındığında, en son teknolojiye sahip olmak çok önemlidir. Oldukça sağlıklı ve faydalı olan bu tekniği 50 kW elektrikli ısıtıcı kiralama hizmeti perspektifinden değerlendirmek işletmeler için çok önemli bir fırsattır.

Kiralama ve Satın Alma Hizmeti

50 kW elektrikli ısıtıcı kiralamadan önce sizin için en iyi teknolojiyi bulduğumuzdan emin olmalısınız. Sizi teknik konularda eğiten ve ihtiyaçlarınızı belirlemenize yardımcı olan uzmanlar, bu konuda size tavsiyelerde bulunacak ve en üst düzeyde teknolojiyi ayağınıza getirecektir. Bu işte müşteri memnuniyeti esastır, bu nedenle insanların ihtiyaçlarını karşılayacak doğru teknolojiyi bulmak ve doğru yatırımı yapmak para kazanmanın iyi bir yolu olarak görülebilir.

Satılık 50 kW elektrikli ısıtıcı son derece kullanışlı ve markalı kalitesi ile bu alanda ayrıcalıklı bir hizmet olduğunu kanıtlamıştır. Bu önemli hizmetlerden yararlanmak isteyenler ve sıradaki doğru teknolojiyi arayanlar için cihaz kalitesi odaklı sunumlar devam edecek. Çok kısa sürede neme çözüm oluyor. Güçlü ısıtma etkisine sahip elektrikli ısıtıcı 50 kW oda ısıtma alanında da mükemmel sonuçlar verir.

Ürün Koruma

Kiralık 50 kW elektrikli ısıtıcı özelinde ısıtıcının egzoz ve emme kanallarını tıkamayın. Yanıcı uçucu maddelerle yıkamayın. Isıtıcıyı kurcalamayın veya yabancı cisimler sokmayın. Sıvılarla temasa karşı korur. Isıtıcının üzerine oturmayın veya basmayın. Firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Ürün Bakımı

Cihazınıza servis vermeden önce her zaman tüm elektrik bağlantılarını kesin. Cihazın gövdesi hafif nemli bir bezle silinebilir.  Cihazın içindeki tozu temizlemek için bir hava tabancası kullanabilirsiniz. Uzun süre saklamadan önce bir filme sarılması ve saklanması tavsiye edilir.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın