İzmit Nem Kurutma
İzmit Nem Kurutma

İzmit Nem Kurutma

İstanbul’a komşu olan İzmit, inşaat sektörünün günden güne daha büyük bir paya sahip olduğu şehirlerden biridir. Kocaeli’nin merkezi olan İzmit’in bu gelişiminde birçok şirketin merkezinin orada bulunması da etkili olmaktadır. İnşaat sektörünün boyutu ve yeni bina yapımının artışıyla birlikte inşaatların daha hızlı ve sağlam şekilde yapılabilmesi açısından nem büyük bir olumsuzluk etkeni olmaktadır. Bu sebeple temel atım aşamasından duvarların yapımına kadar birçok aşamada harcın ve betonun nemden arındırılması inşaatın sağlamlığını ve yapım süresini de etkilemektedir.

Yapıların daha hızlı yapılması adına harç ve beton ıslaklık giderme sürelerinin azaltılması önemlidir. Firmamız da bu noktada devreye girmekte ve İzmit’teki inşaatların nem alma işlemini en iyi şekilde gerçekleştirmektedir.

İzmit Nem Alma İşleminde Firmamızın İzlediği Adımlar

İzmit nem kurutma işlemi yapıların daha uzun süreli ve dayanıklı olmasını etkileyen temel işlemlerden biridir. Henüz yapım aşamasında harç ve betonu sağlıklı şekilde kurumuş binalar gelecekte oluşacak rutubet ve sağlamlık sorunlarından da arındırılmış olacaktır.

Firmamız İzmit nem alma işlemi için son teknoloji nem alma cihazlarını kullanmaktadır. Nem alma cihazları nemin harçtan, betondan ve sıvadan tamamen arındırılmasını sağladığı için eski yöntemlerden çok daha işlevseldir. Öncesinde kendi haline bırakılarak kuruması beklenen inşaatların hem yapım süresi uzamaktaydı hem de harcın alt katmanlarının ıslaklığı tam olarak giderilememekteydi. Bu sebeple zaman geçtikçe duvarlar ve taban nemi kusmakta ve yapıların rutubet içinde kalması görülmekteydi. Kullandığımız cihazlar yardımıyla ise nem kademeli olarak alınmakta ve inşaatın daha sağlam bir binayla sonuçlanması sağlanmaktadır. İzlenilen adımlar ise;

  • İnşaatın belirlenen yerlerine nem alma cihazlarının kurulması
  • Belirlenen bir süre boyunca cihazların çalışarak nemi kurutması
  • Tamamıyla nemi çekildiği gözlemlendikten sonra cihazların kaldırılması ve inşaatın devam etmesi
  • İhtiyaç durumunda yapım aşamasında birkaç kez bu işlemin yapılarak harcın nem alma işleminin sonuçlandırılmasıdır.

Dayanıklı Yapıların Oluşumunda Profesyonel Hizmet ve Nem Alma Cihazları

İzmit ve çevre illerinde inşaatların yoğunluğunun arttığı bir gerçektir. İnşaatlar ve yeni yapılar bu denli artarken yapıların sağlamlığını sağlamak için yapılması gereken işlemlerden biri de nem alma işlemidir.

Bununla birlikte eski yapılarda meydana gelen su sızıntısı, sel basması gibi olayların ardından betonların neminin kurutulması ve ıslaklık giderme için bir dizi işlem uygulanması gerekmektedir. Bu gibi durumların sonrasında duvarların ve tabanın kuruması için beklenmesi veya ısıtıcılar açılması kesin çözüm sağlamamaktadır. Yalnızca üst katmanların kuruması sebebiyle aradan belirli bir süre geçtiğinde alt katmanlardaki nem dışarı çıkmakta ve küflenmeye sebep olmaktadır. Aynı zamanda binanın veya dairenin rutubetlenmesi sonrasında kişilerin sağlığı da tehdit altına girmektedir.

Bu gibi nemliliğin sebep olduğu yapı sorunlarında İzmit nem alma cihazları oldukça önemli bir işleve sahiptir. Cihazların betonlardan nemi kademe kademe çekmesi ve nemi kurutması sonucunda ileride nemliliğin yaratacağı sorunlardan yapınızı korumuş olursunuz. Firmamız da uzun süredir bu işlemlerin yapılması için çalışmaktadır.

İnşaatlarda Nem Kurutma İşlemleri için Bizi Tercih Etmelisiniz

İnşaatların güvenle tamamlanması açısından birçok detay bulunmaktadır. Temelin iyi atılması, kullanılan malzemelerin iyi seçilmesi, işçiliğin iyi olması, yapının mimarının iyi bir çizim çıkarması gibi birçok şey bu detayların arasındadır. Bunlarla birlikte inşaat harcının ve yapının temelinin nemli kalmaması da son derece önemlidir. Temelin harcı döküldükten sonra bir süre ıslanması ne kadar önemli ise inşaatın devamı süresince nemden arındırılması da o kadar önemlidir.

İnşaatları nemden arındırma işlemi için firmamız büyük bir özveri ve deneyimle hizmet sunmaktadır. Nem alma makineleri ve çalışanlarımızın yardımıyla hem inşaatın hızına hem de sağlamlığına olumlu katkılar sunmaktayız. Siz de nem kurutma hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi almak ve hizmetlerimizden yararlanmak isterseniz iletişim numaramız aracılığı ile bizimle temasa geçebilirsiniz.

 

NEM ALMA RESİMLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın