Nem Kurutucu Ttk 200
Nem Kurutucu TTK 200

Nem Kurutucu TTK 200

TTK 200 nem alma cihazı, yüksek nem alma performansına sahip mükemmel bir cihazdır. Ev benzeri teknolojiyi daha kullanışlı hale getirerek, optimum koşullarda hizmet olarak yüksek kalite sunmaktadır. Negatif değil, tüm sıcaklık ölçümleri için kullanılabilecek teknikleri bulunmaktadır. Bu yüksek kaliteli cihaz, özellikle 0 santigrat derecenin üzerindeki soğuk bölgelerde oldukça kullanışlı ve kaliteli bir sistemdir. Nem alma cihazı TTK 200, yüksek nem alma performansına sahip mükemmel bir cihazdır.

Oldukça kullanışlı bir yapıya sahip olan ve enerjiyi verimli kullanırken makul sonuçlar veren yüksek kaliteli cihazlar, siz değerli müşterilerimiz için gerçekten harika bir hizmetin öncüsü olarak görünmektedir. Tabii ki, bir çözüm bulmak için çok fazla para harcamamak ve maddi olarak yorulmamak çok önemlidir

Nem ve Rutubetten Kurtulun

Rutubet ve nemin birçok alanda sorunlara yol açtığı bilinmektedir ancak bunları ortadan kaldıracak çözümler hizmetimizde önemli bir yer tutmaktadır. Nem alma kurutma cihazı özelinde özellikle bu hizmeti kiralayabilmek çok fazla yatırım yapmadan karlı işletmeler için güzel fırsatlar yaratmaktadır. Son teknoloji ürünü bir ürün olan bu cihaz, çoğu yapıda yüksek sıcaklıktaki gaz sistemlerinin otomatik olarak çözülmesi avantajını getirir.

TTK 200 nem kurutucu, mükemmel bir teknoloji ürünü olduğunu en iyi şekilde yansıtmaya devam eden özellikleriyle birlikte oldukça kullanışlı ve kaliteli bir seçenek olmaya devam ediyor.   Aslında bu konuda teknoloji kullanımı önemli bir yatırım olarak görülmelidir. 24 saatte 35 litre nem alma kapasitesi ile nem alma cihazı, çok büyük iç hacimlere sahip alanlarda iyi sonuç veren bir teknik sergiliyor.

Kullanımının faydaları ve performansından etkilenen kiralık nem kurutucu TTK 200, 500 metreküplük bir odada etkili teknolojiyi temsil ediyor.  Satın alma ve kiralık seçenekleri ile TTK 200 alma imkânınız vardır. Satılık nem alma cihazı TTK 200 seçeneğinin yanında nem alma cihazı TTK 200 kiralama seçeneği ile de cihazı kiralamanız mümkündür.

TTK 200 Teknik Özellikleri

TTK 200’e ait teknik özellikler aşağıdaki gibidir;

  • Nem alma kapasitesi: 35 litre, 24 saat
  • Çalışma aralığı: sıcaklık 0 ile 40 derece
  • Giriş voltajı: 230 V 50 Hz
  • Ses debisi: 52 Db
  • Ağırlık: 34 Kg
  • Uzunluk: 480 mm
  • Genişlik: 510 mm
  • Yükseklik: 720 mm
  • Hava filtresi: Standart

Sağlığınızı Ttk200 İle Koruyun

Rutubet ve nem alma çalışmaları insan sağlığı ve yaşam kalitesi için en kaliteli cihazlar kullanılarak yapılmalıdır. Kullanışlı ve pratik cihazlar bu alanda oldukça yaygın olup, birçok firmanın çalışma prensiplerinde önemli bir yer tutmaktadır. Bu alanda rekabeti yoğunlaştırmayı ve yüksek standartlarda hizmet vermeyi hedefleyen bir firma olarak öne çıkıyoruz.

Hizmetimizin bir parçası olan sanayi tipi nem alma cihazı TTK 200 Makinesi ile daha kaliteli ve güncel hizmet vermek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnsan sağlığı için çok önemli olan teknolojilerden bahsediyoruz ve sunduğumuz teknolojiler sizlere uygun fiyata sunduğumuz hizmetleri gösteriyor. TTK 200 için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın