Hızlı Ve Etkili Beton Kurutma
Hızlı ve Etkili Beton Kurutma

Hızlı ve Etkili Beton Kurutma

Betonun kurutulması çok önemli bir işlemdir. Betonarme zeminler özellikle nem ve rutubet toplama merkezi olarak insan sağlığına zararlı bir özelliktir. Bu konuda alınan kararların ve prosedürlerin insanların memnuniyeti için olumlu sonuçlara yol açması gerekiyor. Beton kurutma cihazı ile sağlıklı ve güvenilir bir sistemin en kaliteli cihazlara sahip kişiler için çözüm oluşturduğunu görmek kolaydır. 

Bu iş için özel olarak üretilmiş yüksek kaliteli cihazlar, büyük iç mekânlarda hızlı ve etkin bir çözüm sunarak beton nem alma ile nemi hızla uzaklaştırır. Bu şekilde düşünüldüğünde betonarme yapıların temelleri daha sağlam insanlar için kaliteli konut malzemeleri ürettiği söylenebilir.

Nem Alma Süreci

İnşaat sektöründe sıkı çalışma ve önemli yatırımlarla birlikte, aslında görevin başarısıyla insanları mutlu eden sonuçlar üretti. Güvenilir bir mekanizma gibi görünen ve bu sistemle yapılan cihaz kalitesi sayesinde, inşaatın temelini oluşturan betonarme yapının bu durumda olduğunu söylemek kolay. Son derece etkili bir sistem üzerinde yapılan araştırmalar sonucunda, yüksek kaliteli cihazları destekleyen Beton nemi alma işlemi tatmin edici sonuçlar vermiştir.

Eğer betondaki su zamanında uzaklaştırılmazsa, kaçınılmaz olarak büyük bir problem ortaya çıkacaktır. Beton kurutma hizmeti bu yönde kapsamlı ve önemli bir hizmet olduğunu vurgulamak çok önemlidir. Önemli ve kaliteli cihazların piyasaya çıkması bu işi hızlandırmakta ve çözüm olarak insanların memnuniyetini sağlamaktadır.

Sağlığa Zararsız Olması Gerekir

İnşaatın temelini oluşturan ve günümüz konut inşaatlarının en önemli yapı malzemesi olan betonun tamamen kuru ve sağlığa zararsız olması gerekmektedir. Aksi takdirde, insan sağlığını tehdit eden harap binalar ve oluşumlar kendiliğinden oluşacaktır. Bu durumda en büyük yardımcınız olan beton nem alma kurutma, bu alandaki üstün teknolojiyi yansıtan yüksek kaliteli bir ürün olarak konumunu gerçekten göstermektedir. En zor durumlarda çözüm sağlaması beklenen bu sertifikalı cihazlar sayesinde etkin çözümler bulabilir ve sorunu ortadan kaldıracak adımlar atabilirsiniz.

Özellikle inşaat firmaları için çözüm, beton nem kurutma firmaları olarak faaliyet gösteren girişimcilerin desteğini almak ve bu alanda inanılmaz teknolojiyi desteklemek gibi görünüyor. Betonarme yapıların rutubeti sorunu yaşayanlar için beton kurutma işlemi bu soruna son vermiş gibi görünüyor.

Daha Güvenli Bir Yer İçin Beton Kurutma

Daha sağlıklı bir yer ve sağlam bir zemin sizin için daha güvenli bir yer yapar. Beton kurutucular, harcın içine su püskürterek betonu kurutabilir. Beton yüzeyindeki kabuk ancak ısıtıcı ile sıcak hava üflenerek beton nemi kurutma işlemi ile kurutulabilir. Zeminin betonundaki nemi hapsederler ve bu nem zamanla kendini dışarı çekmeye çalışır.

Boşaltma işlemi tamamlandığında boya şişer ve su birikmeye başlar. Bunu önlemek için, alandaki nemi azaltmak ve %100 kurumasını sağlamak için bir beton kurutucu kullanılmalıdır. Beton kurutma firması olarak tüm beton kurutma işlemleri için firmamızı tercih edebilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın