Her Geçen Gün Gelişen İnşaat Kurutma Cihazları
Her Geçen Gün Gelişen İnşaat Kurutma Cihazları

Her Geçen Gün Gelişen İnşaat Kurutma Cihazları

İnşaat kurutma çok önemli bir alanda gerekli bir altyapı çalışması olarak dikkat çekiyor. Güçlü altyapı ve düzenli çalışma, yaşam alanları ve çalışma ortamları inşa etme ve insanlara bir hizmet olarak sunma endüstrisinde çok önemlidir. Yeni yaşam alanları oluşturan ve yerleşimleri bir araya getiren inşaat sektöründe, sağlıklı inşaat projelerinin insan yaşamına doğrudan olumlu etkileri olabiliyor.

Yüksek kaliteli bir bina kurutma tekniği olan bir inşaat nem kurutma işlemi halen çok özel ekipmanlarla yapılmaktadır. Burada bir an önce kurutulması gereken büyük iç hacimlere sahip odaların sofistike cihazlar yardımıyla sahada kullanışlı hale geldiğini görebilirsiniz. İnşaat nem alma  özelinde yapılarda zamanla nem ve rutubetin önlenmesi  insanlar için birçok soruna neden olabilir.

Sağlıklı Mekânlar İçin İnşaat Kurutması

İnşaat nemi kurutma açısından özellikle son yıllarda konut yatırımları, dev sektörün yoğun çalışması nedeniyle daha gelişmiş yerleşim imkânları sağlamıştır. Binalar için nem alma teknolojisinin gelişmesiyle ilgili adımlar, insanları büyük ölçüde tatmin edecek bir işin anlaşılmasını göstermektedir. Yıllarca insana hizmet eden bir projenin parçası olarak herhangi bir yapı dikkat çekebilir. Yapının uzun yıllar sağlıklı bir mekân olarak kalabilmesi için tabii ki dayanıklı yöntemler ve bilinçli tekniklerle yapıyı ileriye taşımak çok önemlidir.

Büyük bir yatırım yapan yardımcı departmanın çalışmaları bu konuda binaların nem alma ve kurutma hizmetleri alanında en son teknolojiye tekabül etmektedir. Kritik bir sektör ve devasa bir altyapı olan inşaat sektörü, en kaliteli ekipmanları kullanmakta ve bu teknolojinin kurutulması açısından çözümler üretmeye devam etmektedir. Çok geniş alanlarda kullanılan ve anında çözüm üreten inşaat nem alma kurutma inşaat projelerinin güvenilirliğini büyük ölçüde artırdığını görüyoruz.

Kendi sektörlerinin gelişimine yatırım yapan firmaların desteği ile destek faaliyetlerinde güvenilir inşaat sergilemek çok önemli bir kâr göstergesi olabilir. Dev yapıları kısa sürede kurutan ve nemden koruyan bir sistem elbette kaliteli cihazlar ve kaliteli prosesler ile mümkündür. Günümüzde güvenilir bir firma yardımı ile yapının inşaat nemi alma işi için profesyonel yardım alabilirsiniz. Büyük inşaat firmaları bu konuda kalıcı çözüm arıyor ancak tek bir inşaat için daha efektif çözümler üreten firmalar güvendiğiniz nokta olabilir.

Islak İnşaat Kurutma

İnşaat kurutma cihazı ile beraber ıslaklığı ortadan kaldırmak için etkili bir çözüm oluşturabilecek çözüm noktasında tam da bilinçli olarak çalışan firmadır. Alçıpen kurutma, yapı üzerinde yapılması gereken bir işlemdir. Binayı kurutmak, bir inşaatçı olarak sizin için çok faydalı bir uygulamadır. Bina inşaatı çok uzun bir süreye sahiptir. İnşaat firmasının sahibi size evi teslim etmeniz için belirli bir süre verir. Bu nedenle inşaat bu süre içinde tamamlanamayabilir. Özellikle inşaatta en büyük zararlardan biri nem ve rutubetten kaynaklanır. Yapıyı kuru tutmak her zaman mümkün değildir, bu nedenle dünya çapında kullanılan inşaat kurutma hizmeti bu sorunu önemli ölçüde önleyebilir. İnşaat kurutma firması olarak tüm inşaat kurutma işlemi için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın