Yalova Nem Kurutma
Yalova Nem Kurutma

Yalova Nem Alma (Kurutma)

Nem nedir? Havada bulunan su moleküllerinin iklim şartlarına göre değişkenlik göstererek insan sağlığını olumsuz yönde etkileyen molekülleri oluşturmaktadır. Nem cihazları ise havada bulunan nem oranlarını dengede tutarak sağlıklı ortamların oluşmasına yardımcı olmaktadır. Nem cihazlarının faydalı olduğu birçok tıp literatüründe de kabul edilmiş olup ortamdaki havanın filtrelenerek havanın yoğunlaşmasını sağlamaktadır.

Yalova Nem Alma (Kurutma) Cihazı Hizmetlerimiz

Yalova İli ve İlçelerinde hizmet gösteren Yalova nem alma hizmetleri, nem kurutma ve nem alma gibi birçok özelliği barındırmaktadır. Özellikle denize yakın bölgelerimizde nem oranı çok yüksek olmakla birlikte nem alma ve kurutma cihazlarına ihtiyaç duyulmaktadır. Cihaz kalitelerimiz'in son teknolojik ürünler ile hizmet veriyor oluşu kesin ve kalıcı çözümler üretmemize vesile olmuştur.

Sağlıklı bir ortamı destekleyen firmamız, 1.sınıf işçilik hizmetleri ile tamamen modernize edilmiş ortamların oluşmasını sağlamaktadır. Denize yakın yerler haricinde kapalı ortamların da örneğin; depo gibi mikrop barındırabilen bölümlerde de nem alma ve kurutma işlemleri yapılarak sağlıklı ortamların oluşmasına yardımcı olmaktadır. İdeal nem ortamlarının %30 ile %40 arasında olması gerekmektedir. Yalova ıslaklık giderme hizmeti ile bu oranlar dikkate alınarak nem oranlarının dengelenmesi mümkündür.

Rutubet önleyici cihazlarımız sayesinde şehirler daha yaşanılabilir hale gelmiştir. Havada bulunan aşırı miktardaki nem , ortamdaki sağlıksız hava koşullarının yanı sıra insan sağlığını da tehdit etmektedir. Hava temizleyicilerde koku ve karbon filtreleme gibi bir çok filtreleme çeşit bulunmaktadır. Yalova da hizmet veren firmamız, bu filtreler ile nem alma (kurutma) işlemleri yaparak nemli ve kirli havayı kısa süre içerisinde hapsederek hava sirkülasyonunun oluşmasına yardımcı olmaktadır. Kapalı mekanlar ve açık alanlarda insan sağlığını doğrudan tehdit eden toz akarları, virüsler ve küf gibi zararlı mikroorganizmalar, solunum yolu ile insan sağlığını tehdit etmekte ve bu zararlı mikroorganizmaları ortadan yok etmek için Yalova nem kurutma cihazları ve doğru ekipmanlar ile bu olası tehditleri yok etmek mümkün hale gelmektedir.

Hava temizleyicisi adı da verilen bu cihazlar, özellikle kapalı alanlarda gerek ortam etkisinden kaynaklı gerekse diğer etmenlerden kaynaklı hava kirliliğini ortadan kaldırma amaçlı tasarlanmış özel cihazlardır. Yalova nem alma cihazları, toprağa yakın konumda bulunan zemin katlar ve bodrum katlarında olan evlerin konum itibari ile oluşan küf, mantar ve nem gibi sorunları yok ederken banyolardaki sıcak suyun etkisi ile oluşan su damlacıklarının yaratmış olduğu nemi bünyesinde hapsederek sağlıklı hava koşulları oluşturur. Yalova nem alma cihazları, soğuk kış aylarında etkili olabilecek buz çözme sistemine de sahiptir. Yalova nem alma cihazları , bu yüzden soğuk kış aylarında da sizlere yardımcı olmaktadır. Cihazlarımız, günümüzde enerji bilincinin her geçen gün önem kazandığından dolayı enerji verimi yüksek cihazlardır.

Bilimsel Açıklamalar

Bilim insanları, evlerimizdeki hava kirliliğinin dışarıdaki hava kirliliğinden beş kat daha fazla olduğunu kanıtlamışlardır. Bu nedenle evlerimizde en fazla toksin madde konsantrasyonuna sahip yerlerin çocuk odaları olduğu gerçeği de ortaya çıkmıştır. Nemli ve küflü evlerde yaşamanın astım riskini %40 oranında arttırdığı ve bir takım alerjik reaksiyonlara yol açtığı ispatlanmıştır. Nem alma cihazları sayesinde evlerinizde oluşan bu nemli havayı ve zararlı toksinleri hapsederek evlerinizde yeni yaşam alanları yaratmaktayız. Yalova ıslaklık giderme cihazlarımız sayesinde yüksek verim sağlanmaktadır.

 

NEM ALMA RESİMLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın