Ck350 İle Nemden Kurtulun
CK350 ile Nemden Kurtulun

CK350 ile Nemden Kurtulun

Bulunduğu yerde nemi gidermek için mükemmel bir sisteme sahiptir. Sistem, yakıtın ekonomik kullanımı sayesinde kullanıcıya ek bir maliyet getirmez, nem alma cihazı CK 350 ayrıca bina içi nem alma sistemi ile çok geniş alanlarda daha temiz bir ortam yaratır. CK 350 nem alma cihazı, birçok kullanıcı için çözüm gibi görünüyor, müthiş bir kapasiteye ve sorunları gerçekten ortadan kaldıracak bir sisteme sahip.

Dev Teknoloji

Büyük bir heyecanla yatırım yapılan bu dev teknoloji, CK 350 nem alma cihazı bizlere yüksek kaliteli makineler sunmaya devam ediyor. CK 350 nem alma cihazı çözüm olarak kullanılır ve nerede kullanılırsa kullanılsın herkes ihtiyacı olan desteği alır ve  bu kaliteli cihaz ile pratik bir çözümün parçası olmanın avantajını yaşar. Elbette  bu alandaki dev teknoloji satın alındığında sistem uzun süre faydalanabilir.

Kiralama Seçenegi

Cihaz almak ciddi bir yatırım gerektirdiğinden, nem alma cihazı CK 350 kiralama  seçeneklerinize odaklanabilir ve pratik çözümler için size sunulan fırsatları değerlendirebilirsiniz. İnternet üzerinden kolayca temin edebileceğiniz bir hizmet olan CK 350 kiralık nem alma cihazı, size maddi anlamda yardımcı olabilir ve sorun çözücü bir yardımcı işlevi görebilir.

Size maddi yük getirmeyen ama her zaman işinize yarayacak şekilde avantajlı seçenekler sunan bu muhteşem teknolojiden yararlanmak, satılık nem alma cihazı CK 350 için  harekete geçmeli ve fırsatı değerlendirmelisiniz. Birçok profesyonel firma nem alma noktasında kritik servis çalışmalarıyla dikkat çekiyor.

Bu hizmetler arasında önemli bir yer tutan  CK 350 nem alma cihazı kiralama girişimi, ihtiyacı olanlara çok  para harcamadan sorunu çözmek  için iyi bir fırsat sunuyor.

Yüksek Kapasite

Nem alma kapasitesi yüksek mükemmel bir makineye sahip olduğunuzda, sanayi tipi nem alma cihazı CK 350 belirli bir süre için bile olsa ortamınızdaki nem ve rutubet sorun olmaktan çıkar.

Görevini en sağlıklı koşullarda  üstlenen ve başarıyla yapan CK 350 endüstriyel tip nem alma cihazı hayati bir misyon üstlenmekte ve birçok işletmeye yardımcı olmaktadır. Kaliteli ve kullanışlı olan bu cihaz aynı zamanda ergonomik yapısı ile de rahatlıkla kullanmak isteyenlere önemli avantajlar sunmaktadır.

Alanında kaliteli ve sağlam yatırımlar her zaman karşılığını veriyor ve yüksek teknolojiye sahip ekipmanlar nem alma yatırım karşılığında montaj sunarak müteahhitlere gerekli desteği sağlıyor.

Kullanıldığı her yerde yüksek performans gösteren CK 350 nem alma cihazı, nem alma kurutma cihazı özellikle firmalar ve inşaat firmaları için sorunların çözümünde önemli bir alternatif olarak dikkat çekiyor. CK 350 nem alma cihazı  profesyonel düzeyde sanayi tipi bir cihaz çok geniş nem alma alanlarında etkili bir çözümdür. Ck350 için kiralama veya satın alma seçeneği ile firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın