Ambar Kurutmanın Önemi
Ambar Kurutmanın Önemi

Ambar Kurutmanın Önemi

Ambar kullanan firmalar, ambar kurutma işleminin ne kadar önemli olduğunun bilincindedir.  Gıda ve ilgili ürünlerin insan yaşamı için ne kadar önemli olduğu düşünüldüğünde, bozulmanın etkileriyle uğraşmak burada çok önemli olabilir.  Beğenseniz de beğenmeseniz de zamanla burada belirli nem birikimleri oluşur.  

Bu gibi durumlarda, büyük miktarda çalışmak ve ambar nem kurutma seçeneklerle sorunu çözmenin profesyonel performansı çok etkili sonuçlar gösterecektir.

Profesyonel Hizmet

Profesyoneller tarafından yapılan ambar kurutma, ambar nemi kurutma, işlerinde kullanılan cihazlar gerçekten göz kamaştırıyor. Bu kritik alanda yapılan kurutma çalışmaları, farklı performanslara sahip birçok cihazda çok iyi sonuçlar vermeye devam ediyor.  

Bu tür çalışmalarda mevsimsel özellikler ve iklim koşulları çok önemlidir. Islak ambar kurutma, işlemleri sık sık tekrarlanmalı ve özellikle yağışlı bölgelerde depo sürekli izlenmelidir.

Bu konuya yeterince dikkat edilmezse ambardaki ürünlerin geleceği pek parlak görünmeyebilir. Kullandığınız teknoloji, akılcı ve bilinçli çalışmalarla gelişen şirketlerin bu konuda size yardımcı olabileceğini unutmayın, Ambar nemi alma kurutma tekniklerini çok iyi geliştirmiş firmalar gerek cihaz kalitesi, gerekse profesyonel güçlendirmeleri ile sizlere bu konuda yardımcı olmaya, her zaman en iyi hizmeti vermeye hazırdır.

Kalite ve Sağlıklı Bir Ortam

Bölgenizdeki birçok şirketin ambarlar gibi ek bölümleri vardır.  Bu konuda öncelikle işine aşina bir profesyonel tarafından kullandığınız ambarın sağlıklı olması çok önemlidir. Bu alanda deneyimli uzmanlara ek olarak, ambar nem alma kurutma gibi kesinlikle gerekli teknikler için en iyi koşulların sağlanması, ortamın daha rahat ve sağlıklı bir şekilde kurutulması için önemlidir.

Cihazın kalitesini dikkatlice kontrol ederek ve sürekli daha iyisini üretmeye çalışarak çok büyük iç hacimlere sahip alanların ambar nem alma ile kurutulması mümkündür. Ambarlar içerdiği ürün ve yemek seçenekleri nedeniyle birçok sektör için sağlam malzeme deposu olarak dikkat çekmektedir.  

Deponun Nemi Ne Olmalıdır?

Ambarlarda nemden kurtulmak istiyorsanız çok uygun fiyat, garantili ve çok etkili kurutma cihazları neme karşı daha hassas olmalıdır. Gıdaların bozulmasına neden olan nem, ambarlarda yapısal hasara da neden olabilir. Küflü ambar kurutma ile bu sorunları ortadan kaldırabilirsiniz. Bilinçli ve güvenilir yatırımcılar olarak bu konuda insanların memnuniyetini kazanan şirketler, güçlü bir şifre ve sıra dışı bir hizmet anlayışı ile ihtiyaç sahiplerine her zaman yardım etmeye hazırdır. 

Doğru firmayı bulduktan sonra kurulan sağlıklı iletişim, stok gibi önemli ürünlerin çok daha verimli kullanılmasına katkı sağlar. Maddi kayıp ve mağduriyet yaşamamak için sadece bir ambar nemi alma cihazı kullanarak ortadan kaldırabilir ve nemden kaynaklanan diğer sıkıntıları önleyebilirsiniz.

Nemsiz kurutma için gerekli özenle bir kurutma cihazı kullanılarak nem daha etkili bir şekilde uzaklaştırılabilir. Tüm nemli ambar kurutma işlemleri için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın