Alanında Profesyonel Cihaz Ttk 1500
Alanında Profesyonel Cihaz TTK 1500

Alanında Profesyonel Cihaz TTK 1500

TTK 1500 nem alma cihazı, güçlü nem alma performansına sahip profesyonel bir cihazdır. Güç tasarrufu için en çok tercih edilen TTK1500 sayesinde nem tamamen giderilebilir.  TTK 1500 nem alma cihazı, özellikle inşaat sektöründe ihtiyaç duyulan yüksek parlaklıkta stat kontrollü bir vantilatör ile donatılmıştır. TTK 1500 nem alma cihazı özellikle sel veya sel gibi durumlarda tadilat işlerinde sorunsuz olarak kullanılabilir.

Güçlü kompresörü ve yüksek üfleme gücü ile kesinlikle nemi yok eder. Kusursuz bir kurutma işlemi garanti eden bir nem alma cihazı TTK 1500 cihazı kiralamak istiyorsanız doğru yerdesiniz. Uygun fiyat politikası ile sayesinde bütçenizi aşmadan kurutma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. TTK 1500 cihazı, bakımı kolay filtreler ve kolay kullanım ile nem kurutma işlemini gerçekleştirmeyi kolaylaştırır.

Kolay Kullanımlı TTK 1500

Ayrıca en düşük gürültü seviyelerinde çalışan cihazlar başkalarını rahatsız etmelerini engeller. Satılık nem alma cihazı ttk 1500 arıyorsanız, lütfen bizimle iletişime geçin. Sağladığımız teknik destek ve müşteri memnuniyeti ile kurutma hizmetimizden en iyi şekilde yararlanabilirsiniz. Tekerlekli çelik çerçeveli TTK1500 cihazı, yüksek transfer basıncı, hızlı ve etkili temizliği, çok sağlam cilası ve neredeyse kırılmaz çelik sac konstrüksiyonu ile cihazlar arasında ilk sırada yer almaktadır.

Bu cihaz bizden kolayca temin edilebilir ve nem sorununu tamamen ortadan kaldırabilir. Nemden memnun değilseniz ve bu soruna son vermek istiyorsanız satılık nem alma cihazı TTK 1500 ya da nem alma cihazı TTK 1500 kiralama ile nem alma cihazı kiralayabilirsiniz. Olarak; nem sorunu artık her yerdedir, bu nedenle onunla ilgili sorunları görmezden gelmek bir hatadır.

TTK 1500 teknik özellikleri;

  • Nem alma: 300 litre, 24 saat
  • Giriş voltajı: 400 V, 50 HZ
  • Ağırlık: 130 kg
  • Uzunluk: 1100 mm
  • Genişlik: 700 mm
  • Yükseklik: 1300 mm
  • Ses seviyesi: 58 Db

Nem Alma Cihazı Nerelerde Kullanılır?

Nem alma kurutma cihazı modelinin kullanıldığı alanlar arasında insanların kendilerini en rahat hissettikleri yaşam alanları bulunmaktadır. Zemin katta, zemin katta ve bahçeli evlerde yüksek nem görülebilir. Aynı zamanda nemli evler de yüksek nem üretir. Nem alma cihazı modelleri, nemin yüksek olduğu evlerde kullanılmaktadır. Evde özellikle bebek odasında nemi emen cihaz tipinin kullanıldığını görebilirsiniz. Bebeklerin solunum yolları yetişkinlere göre daha hassastır.

Nem ve Rutubete Son Verin

Nemli bir ortamda sağlıklı bir yaşamdan, eşyaların ömründen söz edemezsiniz. Bu nedenle sağlıklı bir yaşam sürdürebilmek için ortamdaki nemi bir an önce kurutmak gerekir. Sanayi tipi nem alma cihazı TTK 1500, geniş yelpazesi ile olağanüstü bir kurutma işlemi gerçekleştirir. Uzun süredir nem sorunu yaşıyorsanız hemen TTK 1500 nem alma cihazı kiralayarak bu sorundan tamamen kurtulabilirsiniz. Nemin neden olduğu hasarı herkes bilir. Nem, küf, pas ve kokularla uğraşmak neredeyse acımasızdır. TTK 1500 nem alma cihazı ile nem geçmişte kaldı. TTK 1500 nem alma cihazı için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın