Alanında Öncü Firma
Alanında Öncü Firma

Alanında Öncü Bir Firma Deyince

Bazı firmalar kendi tarihini kendisi yazar. Alanında öncü ve lider olan dolayısı ile domino etkisi yaratan kuruluşlar vardır. İşte onlardan bir tanesi  de nem alma cihazı denilince akla ilk gelen firma olan bizim firmamızdır. Firmamız İstanbul Anadolu yakasında yer alan ve gerek sektörün gerek ise bölgenin yapısal özellikleri çok iyi bilen bir nem kurutma firması olarak rahatlıkla adlandırılabilir. Firmamız alanında tüm yetki belgelerine sahip uzman ve profesyonel bir kadro ile hizmet verir.

Firmamızın Ana Ürün Çeşitleri 

Nemtek firması son derece geniş bir ürün gamına sahip olan bir firma olarak çok değişik kesimlerin beklentilerine uygun ürünleri vardır. Bunların en başında trotec ısıtıcı vardır.

Bunun yanı sıra ürün gamında olan bir diğer satışa sunduğumuz ürün ise ısımak ısıtıcı isimli üründür. Bu her iki ürün de muhtelif yerlerde olan nemlerin alınması için farklı özellikleri olan gereksinim odaklı olan ürünlerdir. Bu noktada şunu da ifade etmek gerekir ki o klişe sözde ifade edildiği duvarı yıkan nemdir. Nem insan sağlığı için son derece tehlikelidir.

Aynı zamanda değişik türden böceklerin üremesine ve çoğalmasına da yol açacağı için bulunulan ortam neresi olursa doğru cihazlar ile kurutulmalıdır. Biz de nem alma kurutma firması olarak bu alanda son derece önemli bir misyonumuzun olduğunun farkındayız.

Firmamız da ayrıca kiralanabilen değişik türden cihazlar da vardır. Bunlardan bir tanesi kiralık elektrikli ısıtıcı türleridir. Bu noktada değişik seçenekler vardır. Dünya normlarında olan cihazlardır. Güvenle kullanılabilir. Aynı şekilde bir diğer ürün ise kiralık mazotlu ısıtıcı türleridir.

Firmanın  ürün gamında yer alan bir diğer ürün ise kiralık nem alma cihazı adı verilen üründür. Nem alma cihazına para vermek istemeyenler için kiralık olan cihazlar çok daha ekonomiktir. 

Tüm bu cihazlarda çok değişik tasarımda olan modeller vardır. Yine çok değişik kapasiteleri olan nem alma cihazları vardır. Bazı ürünler taşınabilir, ayaklı olan modellerdir. Bazı modeller için tekerleksiz standart olan nem alma cihazlarıdır. Ürün gamında ayrıca nem kurutma cihazları da yer almaktadır.

Fiyatlar Herkes İçin Uygun 

Evler için ayrı işyerleri için ayrı türden olan bu tarz cihazların fiyatları genel piyasa koşullarına bakıldığında son derece uygundur. Her bir ürünün kendince bir fiyatı vardır. Ürün özelliklerine ve modeline göre fiyatlar değişiklik gösterir. Tüm ürünler garantili ve ilgili standartlara göre üretilen nem alma ürünleridir. Kiralama ya da satın almaya göre rakamlar değişir.

Ürünler Nasıl Temin Edilir?

Yukarıda yer alan ürünlerden hangisi olursa olsun kiralama ya da satın alma yolu ile temin edilebilir. Bu ürün ya da ürünlerin temini için belirlenen ürünün adının ve/veya ürün kodunun firmamıza bildirilmesi kiralanacağı ya da satın alınacağının ifade edilmesi yeterlidir. Sonrasında kısa bir süre sonra firmamızdan böylesi bir hizmet güvenle alınmış olur.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın