Balıkesir Nem Kurutma
Balıkesir Nem Kurutma

Balıkesir Nem Kurutma Hizmetleri

Yaşadığımız veya zaman geçirdiğimiz binalar, hem konfor açısından hem de sağlık açısından en güvenilir yerler olmalıdır. Eğer binalarımızda, sağlığımızı tehdit eden bir problem varsa, o binalarda yaşamak ciddi anlamda rahatsız eder. Her zaman daha rahat ve konforlu evlerde yaşamak isteriz. Sağlıklı ve konforlu evlerde yaşamamız için de binalarımızın bakımlarını yaptırmalı ve dikkat etmeliyiz. Binalarımızda oluşan problemlerden bir tanesi de nem. Nemli binalar maalesef sağlığımızı tehdit ediyor. Bu problemleri gidermek için de firmamız Balıkesir nem alma işlemleri yaparak nem sorununu profesyonelce gideriyor.

Nem Sorunu

Yaşadığımız yerleri veya kapalı alanları, kuşkusuz etkileyen bir çok problem bulunuyor. Böcekler, haşereler, kemirgenler, havasızlık ve benzeri gibi. Yaşadığımız binaları etkileyen birkaç problemden biri de nem. Nem problemi, açık alanlarda problem teşkil etmese de kapalı alanlarda, özellikle evlerimizde büyük tehditlere yol açabilmektedir. Nem, hem evlerimizde bizleri, hem iş yerlerinde çalışan insanları, sağlık açısından tehdit eder. O yüzden nem sorunundan kurtulma büyük önem taşır. Balıkesir nem kurutma çalışmaları genel olarak insanların, sağlıklı hijyenik şartlarda oturması ve kapalı alanlarda durması için yapılır.

Nem sorunu, binalarımızı, binalarımız içindeki bizleri tehdit ettiği gibi, metal eşyaları, elektrik aksamlarını, elektronik aletleri ve mobilyaları da tehdit eder.  Nem seviyesi bir kapalı alanda, eğer fazlaysa, rutubete dönüşür. Rutubet de bir çok hastalığa sebebiyet verebilir.

Nemin Yol Açacağı Sorunlar

Açık havada bulunan, ciddi olmadığı müddetçe sağlık için herhangi bir tehdit oluşturmaz. Fakat kapalı alanlarda bulunan nem oranı, eğer artarsa sağlık için ciddi bir tehdit oluşturabilir. Yoğun nem görülen bölgelerde, kramplar, baş dönmesi ve baygınlık gibi çeşitli hastalıklar oluşabilir. Özellikle nem oranı yüksekse, hamileler, yaşlı insanlar, kronik rahatsızlıkları bulunanlar ve kalp ve damar hastalığı bulunan için ciddi bir risk oluşturur.

Ayrıca romatizma gibi hastalıklara sebebiyet verdiği gibi, üst solunum yolu hastalıkları dediğimiz (grip, faranjit, nezle, sinüzit) hastalıklara da sebebiyet vermektedir. 

Kapalı Alanlarda Nem Neden Oluşur

Kapalı alanlarda nemin oluşmasının ana faktörü yanlış yapılandırılmış binalardır. Yanlış yapılandırılmış hava almayan binalarda daha sık görülmektedir. Ayrıca bina içerisinde bulunan ıslaklık da nem sorununa neden olur. Nem olmaması için ıslaklığı gidermeniz gerekmektedir. Bunun için Balıkesir ıslaklık giderme firmamıza danışabilir ve detaylı bilgi alabilirsiniz.

Eviniz içerisinde, hayvan ve bitki besliyorsanız, nem oluşumu artabilir. Kedi, köpek, kuş gibi hayvanların, ayrıca evlerde yetiştirilen çiçeklerin terlemesi dolayısı ile nem oluşumu artacaktır. Eğer nem sorununuz var ise, evin içinde bitki ve hayvan beslememeniz gerekmektedir.

Nem alma işlemleri veya ıslaklık giderme işlemleri yapıldıktan sonra, nem oluşumuna engel olmanız gerekmektedir.

Nem Oluşumunu Engelleme

Yukarıda değindiğimiz gibi, insan dışında canlıların, kapalı yerlerde beslenmesi nem oluşumuna katkı sağlar. Bu sebeple kapalı alanlarda, nem sorunu istemiyorsak, hayvanlarımızı açık alanlarda beslemeliyiz.

Kış aylarında eğer tek bir odada ısı derecesi fazla ve diğer odalar ısınmıyorsa, ısınmayan odalarda nem artar ve bu da rutubete neden olur. Bu durumdan kurtulmanın en iyi yöntemi mantolama ve ısı yalıtımı yaptırmaktır. Mantolama işlemini, Balıkesir nem kurutma yaptırdıktan sonra, yani nem sorunundan kurtulduktan sonra yaptırmanız gerekir.

Nemden Kurtulma

Nemden kurtulmak için Balıkesir nem kurutma firmamız, profesyonel destek sağlamaktadır. Eğer elektriğin olmadığı alanlar ise, mazot ve benzin ile çalışan nem kurutma makineleri ile kurutma yapılabilmektedir. Ortamdaki nem makinelerimiz aracılığıyla yoğunlaştırılıp su haline getirilerek cihazlarımızdaki hazneye aktarılmakta ve ortamdaki nemi yok etmektedir.  Otellerde, hastanelerde, otoparklarda, özellikle kapalı otoparklarda, fabrikalarda, ofislerde veya evlerde, nemden kurtulmak için nem kurutma firmamız ile iletişim geçmeniz yeterli olacaktır. Nem kurutma firmamız, kapalı alanlarda bulunan, ıslaklığı veya nemi, kısa sürede ve profesyonel şekilde kurutacaktır. 

NEM ALMA RESİMLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın