Şap Kurutma
Şap Kurutma

Şap Kurutma 

Kaba inşaatlarda beton üzerine yapılan özel çimento harcının beton yalıtımı ve oluşmuş girinti çıkıntıların giderilmesi için atılan karışıma şap adı verilmiştir . Şap kurutma yaz aylarında kolay ve zahmetsiz gibi gözükse de çoğu zaman kolayca kurumaz . Hava sıcaklığı ve güneşlenme süresinin fazla olması şapı yüzeysel olarak kurutabilir ancak katmanlarında bulunan nem kolay kolay giderilemez . Şap tam olarak kurutulmadığında üzerine yapılan ince işçiliğe hasar verebilir ve ilerleyen dönemlerde rutubet olarak karşımıza çıkabilir . 

Şap Nasıl Kurutulur ? 

Şap kurutma ölçümleme yapılarak ve profesyonel Şap kurutma makineleri ile yapılır . Yüzeysel olarak kurutmanın önüne geçmek için beton içerisinde bulunan nem ölçümlenir ve bu ölçümlemeye göre ısı cihazları sıcaklık dereceleri ayarlanır . Fazla ısıtılan beton üzerinde çatlamalar meydana gelebileceği için oldukça hassas ve dikkatli olunmalıdır . Şap kurutma işlem süreci boyunca uzman kişiler tarafından takip edilmeli ve sonucu gözlemlenmelidir . Şap kurutma esnasında oluşan nemin tahliyesi için gerekli hazırlık yapılmalı ve ortam havalandırılması sağlanmalıdır . 



Şap Kurutma Hizmeti

Şap kurutma hizmetini uzman ekibimiz ve profesyonel cihazlarımız ile gerçekleştiriyoruz . İşlem öncesi analizlerimizi yapıyor ve işlem süreci ile ilgili sizlere bilgi veriyoruz . Nem kurutma ve şap kurutma işlemlerini kusursuzca tamamlıyor ve sizlere garantili anahtar teslim hizmet sağlıyoruz . İşlemlerimiz ile ilgili referanslar için fotoğraf galerimize bakabilir veya ön bilgi almak için aşağıda bulunan formu doldurabilirsiniz . 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın