Tekirdağ Nem Kurutma
Tekirdağ Nem Kurutma

Tekirdağ Nem Kurutma

Tekirdağ nem alma işlemi , Tekirdağ'da ve ilçelerinde genellikle nem sorunları olduğu bilinmektedir. Çünkü Tekirdağ nem oranı yüksek bir bölgede yer almaktadır. Bu durum genel olarak rutubet ve nem sorunlarının oluşmasını sağlamaktadır. Bunların önüne geçmek için bu kurutma işlemi uygulanmalıdır. Kurutma işlemi ile nem ve rutubet sorunları kesin bir çözüme ulaşır.

Nem alma işlemi günümüzde tüm betonarme binalara daha yapım aşamasındayken uygulanması gereken bir işlemdir. Fakat genellikle bu durum ihmal edilmekte ya da görmezden gelinmektedir. Buda binanın ve içerisinde yaşayacak olan insanların sağlığı açısından olumsuz sonuçlar doğurmaktadır. Genellikle binalarda dış yalıtıma önem verilmektedir. Oysa iç kısım nemi barındırdığında, binanın dışında yapılacak yatılım işlemleri istenildiği kadar verimli sonuçlar sağlamayacaktır. Nem alma işlemi sayesinde ısınmada yaşanan sorunlarda giderilebilir.

Tekirdağ'da Nem Alma İşlemi Neden Yapılmalıdır ?

Tekirdağ nem alma işlemi yapıların içten içe sürekli olarak nemin olumsuz etkilerine maruz kalmamaları, rutubet ve kötü kokulardan uzak bir ortam sağlanması, ısınmada nemden kaynaklı sorunların önüne geçilmesi için mutlaka yaptırılmalıdır. Tekirdağ nem oranı yüksek bir konumda bulunduğundan yazları sıcaklar, kışları ise soğuklar daha çok hissedilir. Genel olarak nem alma işlemi uygulanmadığından, binanın içerisinde kalan nem soğuğu daha çok iletir. Bu sayede ısınma yetersiz kalır. Ancak nem alma işlemi uygulandığında binada soğuğu ileten bir nem olmadığı için ısınma masrafları da düşecektir. Aynı zamanda nem alma işlemi yapıların daha uzun ömürlü ve dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Bu yüzden Tekirdağ nem kurutma yapılması gereken bir işlemdir.

Nem alma işlemi uygulanmadığında ya da ısıtıcılar ile bu işlem yapılmaya çalışıldığında, nem veya rutubet kısa sürede tekrar kendisini göstermektedir. Ancak nem kurutma işlemi uygulandığında kesin bir sonuç elde edilir. Bu sayede uzun vadeli yatırımların ya da kişisel yapıların daha sağlam, dayanıklı ve sağlıklı olması sağlanır.

Nem Alma İşlemleri Nasıl Yapılır ?

Tekirdağ nem kurutma özel cihazlar ile yapılmaktadır. Bu özel cihazlar ile öncelikle içeride bulunan nem oranı ölçülür ve olması gereken değerle karşılaştırılır. Bu sayede nemin hangi durumda olduğu, yapılara zarar verip vermeyeceği, ne kadar fazla olduğu tespit edilir. 

Tespit işlemlerinin ardından teknolojik olarak gelişmiş ve az enerji harcayan cihazlar sayesinde nem kurutma uygulanır. Nem kurutma cihazı ortamda bulunan rutubet ve nemi yoğunlaştırır ve kendi haznesinde bir araya toparlar.  Bu işlem işinde uzmanlaşmış kimseler tarafından yapılır. Oldukça kolay ve kısa sürede sonuca götüren bir işlemdir. Bu işlem uygulandığında nem sorunları ortadan kalıcı olarak kaldırılır. Rutubetin oluşturduğu kötü görüntü ya da nemin içten içe bir şeyleri çürütmesi ile ortaya çıkan kötü koku da giderilmiş olur.

Nem sorunları büyümeden ya da ortaya çıkmadan doğru işlemlerin uygulanması hayati önem taşır. Çünkü nem sorunları ortaya çıkmaya başlamadan önce doğru nem alma işlemi uygulanırsa yayılımda engellenmiş olur. Tekirdağ nem kurutma işlemi de öncelikli olarak nem fark edildiğinde uygulanmalıdır. Zaman geçtiğinde nem daha çok ilerleyebilir ya da yayılım gösterebilir. Buda nem kurutma işlemlerinin daha uzun sürede halledilmesine yol açar. Aynı zamanda nemin bulunduğu nokta sürekli olarak zarar görmeye devam eder. Tekirdağ gibi nem oranı yüksek şehirlerde bu durum ciddi sonuçlar doğurabilir. Nem alma işlemi doğru uygulanmadığı taktirde çok büyük miktarlarda para kaybına yol açabilir. Sadece para değil zaman ve emek kaybına da sebep olur. Tüm bu durumlarla karşılaşmamak için en başından önlem alınıp nem kurutma işlemi doğru cihazlarla uzman kişiler tarafından yapılmalıdır. Tekirdağ'daki tüm nem alma işlemleri için web sitemizdeki iletişim kanallarından bize ulaşabilirsiniz.

 

NEM ALMA RESİMLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın