Nem Alma Cihazı Kiralama
Nem Alma Cihazı Kiralama

Nem Alma Cihazı 

Nem alma cihazı kapalı ortamlarda havada bulunan nemi kendi haznesinde sıvı hale dönüştürerek hapseden modern teknoloji ile üretilmiş bir makinedir . Nem alma cihazı sadece nemi hapsetmez bunun yanı sıra küf ve bakterileride içerisindeki filtre sistemi ile filtreleyerek hapseder . Nem alma cihazlarının bir kaç çeşidi ve profesyonellik seviyeleri mevcuttur . Nem alma işlemleri için yeterli ve profesyonel nem alma cihazları oldukça pahalıdır . Yapı marketlerdeki nem alma cihazları ise her zaman yeterli olmayabiliyor . Nem alma cihazının temel görevi ortamdaki nemi hapsederek nemin normal seviyelere inmesini sağlamak . 

 

Nem Alma Cihazı Kiralamak 

Nem alma cihazlarının kaliteli ve yüksek kapasiteye sahip olması işlemlerin hızlı ve kesin sonuç vermesi için oldukça önemlidir . Nem alma cihazları nem ölçümleme cihazları eşliğinde havadaki nem oranı sürekli ölçümlenerek çalışmalıdır . Nem alma cihazlarının kiralanması ve işlem süreci boyunca profesyonel ekipler tarafından kullanılması oldukça mantıklı ve düşük maliyetli olacaktır . Nem almış yada buhardan rutubet yapmış mutfak , banyo gibi kapalı ıslak alanlarınızda bir kez lazım olabilecek bir ürüne yüksek fiyatlar ödemek yerine , nem alma ve nem kurutma işlemlerini profesyonelce takip edebilecek bir ekip ile çalışmak çok daha uygun fiyatlara hallolacaktır . Nem alma cihazlarını kiraladığınızda sadece cihazların değil işlem süreci boyunca hizmet sağlayacak personelinde ücretini beraber ödemiş oluyorsunuz . Nem alma cihazlarının bakımı ve filtre değiştirme maliyetlerinin çok yüksek olduğunu düşündüğümüzde nem alma işlemlerini alanında uzman kişilere bırakmak daha mantıklı olacaktır . Nem alma işlemlerinde uzman ekibimiz ve endüstiriyel nem alma cihazlarımız ile her zaman hizmetinizdeyiz . Nem alma işlemleri esnasında nem alma cihazları işlemlerine devam ederken nem ölçümlemeleri ile havadaki nemin normal seviyelere inip inmediğini kontrol ediyor ve işlemlerimizi tamamen veri esasına uygun şekilde gerçekleştiriyoruz . Nemeks Nem Kurutma işlemlerini profesyonelce gerçekleştirerek eviniz içerisinde daha yüksek maliyetler çıkmasını engelliyor . Rutubet , küf ve nem için uzman müşteri temsilcisi arkadaşlarımızı arayabilir ve konu ile ilgili uzman destek alabilirsiniz . 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.


Bilgi & Teklif Formu
Çözümlerimiz


Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın