Duvar Küfü Nasıl Önlenir ?
Duvar Küfü Nasıl Önlenir ?

Duvarda Küf Oluşumu 

Nemli ortamlarda oluşumu hızlanan küf , duvar terlemeleri ve sıcak soğuk farklılığından dolayı kolayca türeyebilir . Küf oluşumunda sıcaklık ve nem kadar hava sirkilasyonu da büyük önem taşımaktadır . Yaşam alanlarımızda solunum yoluyla nem üretiriz . Havalandırılmayan oda ve kısımlar bir süre sonra küf oluşumu için ideal standartlarda olacaktır . Bakterilerin üremesi yeterli ortam olduğunda hız kesmeden devam eder ve sorunu çözdüğünüzde  duvarlara ve mobilyalara zarar vermiş olabilir . Küf oluşumunu nemi engelleyerek başlamak daha büyük sorunlar başlamadan yapılabilecek en iyi engelleme yöntemi diyebiliririz . Yalnızca görsel olarak değil aynı zamanda koku ve aşınmalara yol açan küfü engellemek sağlığınız ve bütçeniz açısından büyük öneme sahiptir . 

Duvardaki Küfü Nasıl Engelleriz ? 

Duvardaki küfün engellemesi için önceliğimiz ev ortamaındaki nemin engellenmesini sağlamak olacak . Nem oluşumu ve sızıntı devam bir ortamda detaylı temizlik ve nem kurutma işlemi yapılsa dahi aynı problemler ile karşılaşmak mümkün olabilir . Duvardaki küfün engellenmesi için duvarın terlemeye ya da sızıntıya maruz kalıp kalmadığını anlamamız gerekmektedir . Bir şekilde nem almış duvarın kurutulması ve eski haline döndürülmesi oldukça meşakkatli bir iştir . Duvar yüzeyinde ve katmanlarında oluşan nemin küfü beslediğini düşünürsek önceliğimiz nemin tam olarak kesildiğinden emin olmak olacaktır . Ortamı düzenli havalandırmak ve kuruması için uygulanan çözümlere cevap vermiyorsa uzman firmalardan destek alarak küfe kalıcı ve kesin çözümler sağlayabilirsiniz . Küf oluşumunu tamamen engelleyerek tamamen küften arındırılmış şekilde anahtar teslim hizmetlerimiz ile bir telefon kadar yakınız .

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın