Evde Küf Sorunu Nasıl Çözülür?
Evde Küf Sorunu Nasıl Çözülür?

Evde yaşanan küf sorunu birçok kişi için can sıkıcı bir durum olabilir. Küf kötü kokusu ve zararlı etkileri nedeniyle evde yaşayanların sağlığını tehdit eder. Küf sorunu önleyici tedbirler alarak önlenebilir. Öncelikle evinizi nem oranını kontrol etmeli ve yüksek nemin neden olduğu küf oluşumunu önlemelisiniz.

Evinizi düzenli olarak havalandırmalı ve güneş ışığı alan yerlere mobilya yerleştirmemelisiniz. Küf oluşumu engellenemediği durumlarda temizleyici ürünler kullanarak küfü temizleyebilirsiniz. Bu ürünler evinizdeki yüzeylerden küfü çıkarmak için tasarlanmıştır. İşlem sırasında eldiven ve maske giymeyi unutmayın.

Profesyonel Yardım Alın

Küf sorunu evde yapılabileceklerle çözülemezse profesyonel bir firmadan yardım almanız gerekebilir. Uluslararası standartlara uygun bir şekilde işlem yapan firmaları tercih etmeniz önemlidir. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte küf sorununu engelleyen yeni teknolojiler de üretilmektedir. Elektronik cihazlarla küf oluşumunu engelleyen birçok yöntem mevcuttur. Bu yöntemler küf oluşumuna neden olan nemi azaltarak küfün çoğalmasını önler.

Küf sorunu evde yaşayanların sağlığını tehdit edebilecek bir durumdur. Bu nedenle küf oluşumunu önlemek için önceden tedbirler alınması ve yaşanmış küf sorunlarına hemen müdahale edilmesi önemlidir. Eğer evde küf sorunuyla mücadele etmekte zorlanıyor veya herhangi bir sağlık problemi yaşıyorsanız mutlaka uzman yardımı alın.

Nemi Kontrol Edin

Kullanmadığınız odaların kapı ve pencerelerini açarak havalandırın. Nem alma cihazları ile nem oranını azaltmaya çalışın. Küfün yayılmasını önlemek için evinizi düzenli olarak temizleyin. Özellikle rutubetli yerleri temizleyin.

Küf temizleme malzemeleri kullanarak sorunu çözebilirsiniz. Doğal malzemeleri kullanarak da küfü yok etmeye yardımcı olabilirsiniz. Küf yüzeylere yerleştiğinde sıklıkla yüzeylerin boyanması gerekir. Boya küf oluşumunu engellemeye yardımcı olabilir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Evde küf sorunu en çok maruz kalınan sorunlar listesinde yer alır. Bu önemli sorun erkenden giderilmediğinde insan sağlığı açısından da ciddi anlamda sorunlar meydana getirebilir. Bu nedenle evde küf sorununda ilk olarak tüketicilerin profesyonel bir firmaya başvurması gerekir. Fakat sektörde kalitesiz firmalar da yoğun olarak yer aldığı bilinmelidir. Bu tarz işletmelerden evde küf sorunu kolayca giderilmesi söz konusu değildir. Profesyonel bir firma tarafından ise bu sorun birkaç saat içerisinde ve daha da önemlisi garanti kapsamında giderilir. Böylece müşteri memnuniyeti sağlanır.

Evde Küf Sorunu Giderme Fiyatları

Konutlarda küf sorunu giderme de firmalar arasında ise farklı fiyat uygulamaları söz konusudur. Bu bakımdan da tüketiciler en uygun fiyatlı firmayı tercih etmelidir. Profesyonel küf sorunu giderme firmasında bu sorun çok daha uygun fiyatlar üzerinden gideriliyor. Bu kapsamda siz değerli müşterilerin ekonomik anlamda avantajlı kalması sağlanabiliyor.

Evde Küf Sorunu Gidermek Mümkün mü?

Firma yılların bilgi birikimleri üzerinden bu sorunu gideriyor. Bu kapsamda ise daima müşteri memnuniyeti sağlıyor. Evde küf sorunu giderilmesi mutlaka uzmanlık gerektirir. Bu alanda henüz profesyonel olmayan firmalardan ise uzak durulmalıdır.

Evde Küf Sorunu Kesin Çözümler

Evde küf sorununda kesin çözümler söz konusudur. Bu kapsamda ise kurumsal kimlikli firmadan güvenle hizmet alabilirsiniz. Evde küf sorunu kesin çözümleri arasında yüksek teknolojili küf emici cihazlar birinci sırada yer alıyor. Bu cihazların en büyük artısı ise Avrupa Kalite Standartları üzerinden imal edilmiş olmasıdır. Bu kapsamda ise en zorlu küfleri dahi dakikalar içerisinde yok etmesidir.

Evde Küf Sorunu Zararlı mı?

Evde küflenme sorunu son derece zararlıdır. Bu sorun çevre hijyen açısından da risk oluşturur. Bu bakımdan ev ortamından küflenme sorunu karşısında en iyi firma tercih edilmelidir. Evde küflenme sorununuzda firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın