Zemin Nem Kurutma
Zemin Nem Kurutma

Zemin Nem Kurutma

Zemin nemini hapsetmek ve ortamın ideal nem seviyelerine ulaşmasını sağlamak için üstün performanslı cihazlarımızı kullanın. Nem, rutubet, koku, rutubet vb. problemleriniz varsa güvenle tercih edebilirsiniz. Kurutulacak zeminin boyutuna göre ekipmanları seçiyor ve optimum kurutma işlemini gerçekleştiriyoruz. 

Kuru toprak sayesinde kendinize sağlıklı bir yaşam alanı oluşturabilirsiniz. Nemli bir zemini veya nem problemi olan bir yeri bizden kurutmamızı isteyerek hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.  Yüksek teknoloji ürünü ekipmanlar, uzman ekip ve kaliteli işçilik ile istenilen ortamda nemi kurutarak daha sağlıklı bir yaşam alanı sağlıyoruz. 

Zemin Kurutma Nasıl Gerçekleşir?

Günümüzde betonarme zeminlerde nem çok daha büyük sorunlarda görülebilir.  Zemin nem alma ve kurutma teknolojisi ve bu teknolojide kullanılan inanılmaz kaliteli ekipmanlar, hızlı ve etkili çözümler için konforlu bir durum olarak insanların ilgisini çekmiştir.  

Zemin Kurutma Önemi ve Teknikleri

Kaliteli bir nem kurutma makineleri, zeminleri daha sağlıklı koşullarda kurutmanın faydalarını gösterir.  Nem gibi  büyük ve etkili sorunları ortadan kaldırmak için bu görevi özel teknikler kullanarak uygulamak çok önemlidir. 

Zemin Kurutma Kullanım Alanları

Günümüzde her türlü yapı tekniğinde, işe zeminden başlamak çok  önemlidir. Rutubet ve nemin  duvarlara veya zemine toplanması risklidir. Tedbirleri önceden almak ve bilinçli çalışma anlayışına sahip ekipleri kullanarak çözüm üretmek, firmaların dikkatli bir şekilde üzerinde durması gereken konulardan biridir. Pek çok firmanın  kaliteli nem alma cihazları, ortamı kuruttuğu gibi kısa zamanda çözüm üretir.  Ayrıca uygun koşullarda ve fırsatlarla beraber, modem teknolojiler ile birlikte kullanılır. 

Rutubetten nemden arınmış bir ortam, betonarme yapı duvar veya zemin her şekilde daha sağlam  olabilir. Teknolojisi ile  ortaya önemli bir performans koyması, gerçekten çok önemlidir.   Profesyonel ekiplerin verdiği bir hizmet olarak karşımıza çıkan zemin kurutma uygulaması, pek çok firmayı ve inşaat şirketini avantajlıdır.  Özellikle son dönemler içerisinde daha sağlıklı bir mekân elde etmek için gerçekleştirilen zemin kurutma, binaların daha sağlam temeller üzerinde yükselmesine de önemlidir.

Nemin kendisi bir sorundur, ancak bu sorunu çözmek çok basit bir işlemdir ve bir toprak kurutucu kullanmak çözümü kolaylaştırır. Nem gidericiler, toprakta kalan suyu gidermenin en etkili yoludur Son teknoloji nem kurutucu, toprak nemini kısa sürede gidermeye yardımcı olur. Nem kurutma ekipmanının kullanımı da kolaydır ve zemin kurutma işleminde olumlu sonuç verir. Islak zemin, kapıyı neme ve neme maruz bırakır. Bu nedenle bu kurutma işlemi çok dikkatli ve kontrollü bir şekilde gerçekleştirilmelidir. 

Bu anlamda zemin kurutucu en büyük kurtarıcıdır. Islak ve nemli zeminleri kısa  sürede kurutan bu cihaz sayesinde binanızda oluşabilecek her türlü sorunu ortadan kaldırabilirsiniz. Bu cihaz, en etkili sonuçları veren çok yüksek bir üfleme gücüne sahiptir.  Zemin ıslak veya nemliyse, nemi ve toprağı gidermek için zemini kurutabilirsiniz. 

Aslında nemli toprağı kurutmak için  birçok yöntem kullanılmaktadır. Isıtıcıyı zemine yaklaştırarak, güneş ışığını kullanarak veya kendi kendine kurutarak zemini kurutmaya çalışılır.  Ancak bu yöntemlerin tümü toprağı tamamen kurutmamakta, zaman kaybına ve su birikmesine neden olmaktadır. 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın