Beylikdüzü Nem Kurutma - Otopark Kurutma
Beylikdüzü Nem Kurutma - Otopark Kurutma

Beylikdüzü Nem Alma Ve Kurutma 

İstanbul'un tüm ilçelerinde faaliyet gösterdiğimiz gibi Beylikdüzü ilçemizde de faaliyet göstermekteyiz . Beylikdüzü gün geçtikçe gelişmekte ve bu bölgeye talep artmaktadır . Düzenli kentleşmenin ilk örneklerini görebileceğimiz Beylikdüzünde bulunan binaların yaşlanması ve yalıtımlarının güncellenmemesi üzerine nem alma rutubet küflenme gibi sorunlarla karşı karşıya kalınabiliyor . Beylikdüzü denize yakınlığı ve sıcak soğuk makas farkının gece gündüz yaşandığı istanbul içindeki nadir beldelerden birisidir . Sıcaklık farklarının oluştuğu bölgelerde rutubet ve nemlenme gibi problemler ile daha çok karşılaşabiliyoruz . Beylikdüzünde nem alma üzerine sunduğumuz faaliyetlerden bahsedecek olursak sizlere kısaca bilgi vermek isteriz .



Beylikdüzü Otopark Kurutma 

 

Otoparklar yapılarımızın yalıtım bakımından neredeyse en zayıf noktalarıdır . Yalıtım ve hava gerçirgenliğinde malsef yeterince bütçe ayırılmaz hatta buralardaki maliyetlerden kaçınıldığınız gözlemleyebiliririz . Otopark içerisinde oluşan rutubet küflenme ve su baskını gibi olumsuzlukların bizlere ilk olarak dış ortamdan korumak için otaparklarda koruduğumuz araçlara vereceği zararı düşünmeliyiz . Araçlarımızın nemli ve rutubetli ortamlarda bulunması araç metal ve elektronik aksamları bakımından kötü yönde etkilenmesi ile sonuçlanır . Araçlarımızın metal alaşımlarındaki paslanma ve lastik , conta , fitil gibi yumuşak plastik aksamlarının çatlama yada yosunlanma olduğunu görebiliriz .  Araçlarımızın alt kısımlarında paslanma ve çürümeye de sebep olabiliyor . Nemeks olarak Otoparklarınızda oluşan bu olumsuz durumların acilen giderilmesi için çalışıyor ve kesin sonuçlar sunuyoruz . Otopark kurutma faaliyetlerinde gerçekleştirdiğimiz işlemler nem alan veya nemi çekmiş olan betonları endüstiriyel ısıtma cihazlarımız ile kurutuyoruz . Bu kurutma işlemi esnasında nem ölçme cihazlarımız ile beton ve katmanlarındaki nemi ölçümlüyoruz . Bu sayede işlem sonrasında oluşabilecek ve tekrar nüks edecek nemin tamamen giderilmesini sağlıyoruz . Hava sirkilasyonunun az olduğu otoparklarda havadaki nemin giderilmesi için ayrıca nem alma cihazlarımız ile havadaki nemi cihazlarımızın içerisinde bulunan su haznesine hapsediyor ve nemden arınmış havayı tekrar ortama geri kazandırıyor . Otoparklarınız tamamen temiz ve rutubetsiz şekilde sizlere teslim ediliyor .

Beylikdüzü Nem Alma 

Ev ve işyerlerinizde oluşan nem rutubet ve küfü sizler için uzman operatör arkadaşlarımız ile profesyonelce gideriyoruz . Ev ortamında oluşan nemin sağlığımza verdiği zararı ve bunun yanı sıra eşyalarımızda oluşan hasarı düşünürsek  nemin büyük bir problem olduğunu söyleyebiliriz . Nem alma cihazlarının endüstiyel anlamda ve net sonuç sağlayan modellerinin hem hacimsel hemde maddi boyutunu düşünürsek bir daha kullanmayacağımız bir cihaza büyük meblalar ödemek istemeyiz . Bu yüzden ekibimiz ile sizler sadece gözlemleyerek katıldığınız bir süreç ile evinizdeki ve işyerinizdeki nemi gideriyoruz . Nem ölçer cihazlarımız ile ortam nemini ölçüyor ve kesin sonuçlar üretiyoruz . Sonuçların kalıcı olmasını sağlıyor ve garantili hizmet sunuyoruz . Bilgi almak için bilgi formumuzu doldurabilir ya da telefon numaramızdan bizlere hızlıca ulaşabilirsiniz . 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın