Kocaeli Nem Kurutma
Kocaeli Nem Kurutma

Kocaeli Nem Alma

Nem havada bulunan suyun buharlaşması sonucu gerçekleşen atmosferik olaydır. Aşırı nem zamanla ortamın rutubetli hale gelmesine neden olur. Bunun önüne geçmek için kocaeli nem alma çalışmalarına yer vermek gerekmektedir. Rutubetin yok edilerek mekanın kötü kokulara neden olması ya da rutubetin sebep olduğu birtakım hastalıkların önlenmesi mümkün olmaktadır. İleri teknoloji cihazları yardımıyla nemli ortamın kurutularak ideal sıcaklık ve nem oranına sahip olması elbette mümkün olmaktadır.

Nem kurutma cihazları klasik ev tipi cihazlar ve radyal fan tipi nem kurutma cihazları olarak iki farklı modele sahiptir. Klasik tip nem alma cihazıyla nem ölçerler sayesinde ortamdaki nemin kontrol altına alınarak en kısa süre içerisinde yüksek sonuçları almak bakımından öne çıktığını dikkate almamız gerekmektedir.

İleri Teknoloji Cihazlarıyla Nem Alma Hizmeti

Ortamın havalandırılarak aşırı derecede nem oranının önüne geçmek son derece önem teşkil eder. Bunun için kocaeli nem kurutma hizmetine yer verilerek nemden kaynaklı her türlü problemin kısa süre zarfında tümden ortadan kaldırılması esas alınmaktadır.

Nemin kurutularak rutubetli ortamın neminin kontrol altına alınması betonarme temele sahip inşaat alanları için önemlidir. Endüstriyel nem alma-kurutma cihazları yardımıyla ortamdaki rutubet sorununun gerçekten de en kısa süre içerisinde önüne geçilmesi hedeflenmektedir. Böylelikle kurulama işlemi sayesinde nemin ideal sıcaklık ve nem değerine sahip olarak havalandırma işlemine yer verilmesi her açıdan mümkün olmaktadır.

Profesyonel Nem Kurutma ve Nem Alma Çalışmaları

Betonarme temele sahip ev ve iş yerlerinde nemin gerçekten de kontrol altında tutulması son derece önemli bir husus olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu nedenle profesyonel bir şekilde nem kontrolünün maksimum seviyeye çıkarılması her açıdan önem teşkil eden kriter olarak karşımıza çıkar.

İleri düzey teknoloji yardımıyla nem alma ve nem kurutma çalışmaları gerçekleştirilerek evlerdeki ve iş yerlerindeki nemin büsbütün önüne geçilmesi amaçlanmaktadır. Nemli ortamların havalandırılıp her halükarda ideal bir ortamın oluşturulabilmesi açısından gerekenler tamamen fazlasıyla yerine getirilmektedir. Üstelik deneyimli ekip kadrosu çalışmasına dayanan üstün hizmet standartlarına dayanarak bu alanda çözüm sunulmaktadır.

Endüstriyel Cihazlarla Nem Kurutma Çözümleri

Islak zemin eğer kısa sürede kontrol altına alınarak kurutulmaz ise rutubet kapar. Rutubetli zeminse hem çevreye kötü koku yayar hem de zeminin dayanıklılık yapısının deforme halini almasında öne çıkmaktadır. Endüstriyel nem kurutma cihazları yordamıyla nemin her açıdan kontrol altına alınarak kurutma ve nem alma çözümlerine ilişkin havalandırma çalışmasına yer verilmektedir. Gerçekten de profesyonel hizmet açısından değerlendirilirse kocaeli ıslaklık giderme ve nem kurutma çalışmalarına ilişkin olarak profesyonel çözüme yer verilmektedir.

Kaliteden ödün verilmeksizin yüksek mukavemet özelliğine bağlı olarak gerçekten de her halükarda nemin kontrol altında tutulmasında son derece öne çıktığını kesin olarak dikkate almamız gerekmektedir. Ekonomik fiyat garantisi bağlamında nem ölçer cihazlar yardımıyla gerçekten de son derece profesyonel çözüme yer vermek mümkün olmaktadır. Nem kurutma çalışmalarına dayanarak kaliteden taviz verilmeden nemin kontrol altında tutularak gerçekten de idealin ortaya konması her halükarda amaçlanan husus olarak karşımıza çıkmaktadır.

İleri teknolojik cihazlar yardımıyla zemindeki nemin kurutularak ortamın gerçekten de havalandırılması işleminin gerçekleştirilmesi son derece kolaylıkla gerçekleştirilen durum olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu sayede ortamdaki aşırı derecede nem miktarının büsbütün tümden ortadan kaldırılarak nemin kontrol altına alınması her anlamda önem teşkil eden hususiyet olarak karşımıza çıkmaktadır. Böylece profesyonel çözüme yer verilerek nem kurutma ve nem alma çözümlerine bağlı kalarak ideal koşullara yer verilmesi mümkün olmakta ve de bu sayede nemin ortamdan en kısa süre içerisinde uzaklaştırılması mümkün hale gelmektedir.

 

NEM ALMA RESİMLERİMİZE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN

 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın