Zemin Kurutma Hizmeti
Zemin Kurutma Hizmeti

Zemin Kurutma Hizmeti

Toprak kurutma, binaları sağlıklı tutmak için kullanılan bir işlem olsa da, su ile ilgili sorunlarla uğraşırken artık sıklıkla tercih edilen bir uygulamadır. Zemin katlar en problemli alandır. Her türlü rutubetli veya gürültülü problemlerle karşı karşıya olduğu için zemin bakımı da şarttır. Yani şu anki evinizde ahşap veya fayans zemin varsa, herhangi bir problem yaşamanız durumunda profesyonel kurutma üniteleri zemin kaplamasını çıkarmadan kuruyacaktır. Sonuç olarak zeminin altında meydana gelir. Bunları önlemek için bu kadar zorlu bir süreçten geçmeye gerek yok. Zemin kurutma cihazı ile bu problemlere son verebilirsiniz

Zemin kalınlığı veya zemin tipi ne olursa olsun, toplumumuzda bulunan geniş kapasiteli zemin kurutucuları ile tekrar ıslak zeminlerle uğraşmak zorunda kalmayacaksınız. Bir döşeme ürünü ne kadar iyi olursa olsun ıslak veya nemli zeminde kullanıldığında kullanım sırasında nemden zarar görür ve döşeme ürününüzün dokusunu bozar ve döşemenize zarar verir. Hem döşeme işlemi öncesinde hem de mevcut zeminlerde yaşanan problemlerden dolayı ıslak zeminlerde yaşanan problemleri gidermek için zemin kurutma cihazı en iyi seçenek olacaktır

En Islak Zemini Nerede Buluruz?

Görüldüğü gibi bir binadaki fazla su buharı, nemi artırdığı için ıslak zeminlerde veya binanın diğer bölümlerinde hasara neden olur. Bu, lavabo gibi kullanıcı alanlarında olası bir tıkanıklığın işareti olabilir. Tavanınızda nem varsa komşularınızda bir sorun olabilir. Uzun vadeli bir çözüm ve ıslak zeminlerin nem alma işlemini için zemin kurutma cihazlarına başvurabilirsiniz Zemin kurutma işlemi sırasında kaliteli ekipmanlarla çalışmanızı öneririz

Ertelenen veya atladığınız sorunlardan dolayı daha fazla maddi kayıp yaşamamak için zemin kurutma makinemizi tercih edebilirsiniz. Kaliteli bir hava ve konforlu yaşam alanları için havanın neminin %40 ile %60 arasında olması gerektiği bilindiğinden, prosedürler döşemeli veya döşemesiz tüm binaların katlarına uygulanmalıdır. , buradaki kurutma işlemine ıslak zemin kurutması denir, çünkü ıslak zeminler genellikle ıslak olduğundan bu alanlar daha fazla neme sahip olacaktır.

Kaliteli Cihazlar İle Etkin Çözüm

Nem genellikle betonarme zeminlerde birikir ve bu da gelecekte çok daha büyük sorunların habercisi olabilir. Birçok şirket, kaliteli ve modern binalar inşa etmek için ellerindeki araçları kullanıyor ve kullandıkları teknolojiye bağlı olarak daha güvenilir alanlar inşa ediyor. Sorunların doğru tespit edilip ortadan kaldırılabilmesi için öncelikle çözümlerin üretilmesi gerekir. Bu süreçte kullanılan cihazların kalitesi, verimli bir süreç ve çözüm çalışmasında ortaya konduğu gibi, insanların yaşamları üzerinde doğrudan olumlu bir etkiye sahiptir. Kaliteli bir firmadan temin edeceğim toprak kurutucu, bölgenizde daha sağlıklı koşullar için toprağı kurutmanın faydalarını gösteriyor.

Nem gibi önemli ve etkili bir sorunu ortadan kaldırmak için bu çalışmayı kendi teknolojisi ile hayata geçirmek çok önemlidir. Nem alma ve kurutma çözümlerinde kendini kanıtlamış cihazlar, yaşam alanlarında çok daha verimli çözümler üretmeye devam ediyor. Zemin kurutma işlemi için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın