Sap Nem Alma
Sap Nem Alma

Sap Nem Alma

Sap nem gidericiler, evlerde ve işyerlerinde havadaki nemi gidermek için yaygın olarak kullanılır. Bu, suyu gaza dönüştürmek için bir kompresör kullanılarak yapılır, bu daha sonra ısı olarak dağılır. İşlemin amacı, bir alandaki nem seviyesini genellikle %30'un altına düşürmektir. Nem alıcılar farklı şekil ve boyutlarda gelir; hatta doğrudan duvarlara veya tavanlara takılabilirler.

Sap nem alma cihazı, havadaki nemi gidermek için kullanılan bir makinedir. Bir odadaki nem seviyelerini düşürmenin en etkili yollarından biridir. Ayrıca, böcek ve hastalık riskini azaltmak da dahil olmak üzere bir dizi başka faydası vardır. Bir öz nem alma cihazı, havadaki nemi çekerek çalışır. Bunu bir dizi farklı teknoloji kullanarak yapar. Bunlara soğuk hava, pompalar ve filtreler dahildir. Bu, havayı kuru ve nemsiz bırakır.

Bir odadaki nem seviyelerini azaltmak istiyorsanız, bir nem alma cihazı harika bir seçenektir. Bunu yapmanın en etkili yollarından biridir. Ayrıca, böcek ve hastalık riskini azaltmak da dahil olmak üzere bir dizi başka faydası vardır. Bu nedenle, evinizdeki hava kalitesini iyileştirmek istiyorsanız nem alma cihazı etkili bir yoldur.

Nem Alma Cihazı Ne İşe Yarıyor?

Nem gidericilerin geleneksel klimalara göre bir takım avantajları vardır. Bunlar, havadaki nemi çok daha hızlı uzaklaştırma, odadaki nem seviyelerini düşürme ve iç mekân hava kalitesini iyileştirme yeteneğini içerir. Nem alma cihazı ayrıca solunum problemlerine, baş ağrılarına ve diğer semptomlara neden olabilen küf sporları ve bakteriler gibi kirleticileri de ortadan kaldırır. Bir nem alma cihazı, nem kontrolünün çok verimli ve düşük maliyetli bir yoludur. Havadaki nemi uzaklaştıran ve genellikle konutlarda ve küçük ticari binalarda kullanılan bir iklimlendirme ünitesi türüdür.

Nem alma cihazı, havadaki nemi emen bir evaporatör ve havadaki nem buharını uzaklaştıran bir kondansatörden oluşur. Kondenserdeki su soğutulur ve sıvı damlacıklara dönüştürülür ve bunlar daha sonra dışarıya havalandırılır.

Sap Nem Alma Cihazının Önemi Nedir?

Bir nem alma cihazının ana avantajı, havadaki nemi gidermede çok verimli olmasıdır. Bölgedeki nem oranına bağlı olarak soğutma masraflarınızda %70-80'e varan tasarruf sağlar. Ek olarak, bir nem alma cihazı, havadaki nemi gidererek iç mekân hava kalitesini iyileştirebilir. Bu, havadaki toz, polen ve diğer alerjenlerin miktarını azaltabilir. Sap nem gidericiler, nemi kontrol etmenin etkili bir yoludur ve sizi soğutma maliyetlerinizden kurtarabilir.  Ayrıca havadaki nemi gidererek iç mekân hava kalitesini iyileştirebilirler.

Sap nem alma cihazı, havadaki nemi gidermek için evaporatif soğutma ilkelerini kullanan bir makinedir. Prensip, odadaki nem seviyesini azaltmak için emici bir ortamda su kullanarak çalışır, bu da daha sonra temiz havanın dolaşımını ve havalandırma deliklerinden daha düşük bir nem seviyesinde çıkmasına izin verir. Bu işlem, yatak odaları, oturma odaları, ofisler, depolar ve daha fazlası dahil olmak üzere herhangi bir kapalı alanın nemini almak için kullanılabilir. Firmamızdan bu konuda hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın