Nem Kurutma Firması
Nem Kurutma Firması

Nem Kurutma Firması

Nemli kurutma, çok kapsamlı bir araştırmanın sonucudur ve insanların bulunduğu yerlerde daha sağlıklı bir ortam yaratmaya devam etmektedir. Nem ve rutubet her ortamda, özellikle iç mekânlarda, modern teknoloji kullanılarak ortadan kaldırılması gereken aşındırıcı bir etkiye sahiptir. Bazen binaların daha sağlam inşa edilmesi, bazen de ürünlerin daha sağlıklı muhafaza edilmesi için bu işlemin yapılması gerekir.

Nem alma ve kurutma çalışmaları, yüksek kaliteli ekipman ve kritik teknoloji ile desteklenen çalışmalarla insanlara daha fazla memnuniyet vermeye devam ediyor. Büyük bir titizlikle yapılan ve insanların memnuniyetini artıran bir işlem sonucunda ortamdaki nem temizlenir ve zararlı koşullar kendiliğinden ortadan kalkar. Nitelikli teknoloji ve sağlam ekipmanlarla yapılan nem arıtma işleminde uzman ekibin katkısı gerçekten insanlara büyük faydalar sağlıyor.

Nem Kurutma Firması Özellikleri 

Yapılan deneyler ve çalışmalar sonucunda kuru havanın ve fazla nemli havanın olumsuz yönleri ortaya konmuştur. Tabii ki bir karşılaştırma yaparsak, nem ve rutubetin pek çok telafisi mümkün olmayan zararlara yol açtığı söylenebilir. Nem kurutma özellikle epoksi, beton, tavanlar, parke, şaplar, zeminler, şantiyeler, seralar, gemiler, müzeler, hastaneler, depolar, evler ve daha pek çok alanda ve inşaat alanlarında uygulanabilir. 

Gelişen teknoloji, elektronik sayaçlarla doğru ve temiz su ve nem ölçümleri almayı mümkün kılmıştır. Nem ölçümü öncelikle üretilen çözelti hakkında doğru veriler sağlar.  Bu, onarım, yenileme veya nem alma cihazı kullanmadan önce bölgenizdeki nem miktarını kolayca belirleyebileceğiniz anlamına gelir. 

Higrometreler, ekrandaki verilerle birlikte ortamdaki minimum sıcaklık farkı ve yoğuşma değerini görüntüleyerek bilgi elde etmek için kullanılabilir. Sadece çok hafif ve taşıması kolay olmakla kalmaz, aynı zamanda ölçümler sırasında çok hızlı veri sağlar. Duvarların, zeminlerin ve ahşap parke zeminlerin altındaki nem seviyesinin dahi kolaylıkla tespit edilebilmesi, özellikle ortamdaki nemin uzaklaştırılması için doğru yolun izlenmesi gerektiğini göstermektedir. 

Nem Kurutma Hizmetleri 

Tedarik ettiğiniz nem ölçerin özellikle işlevsellik açısından oldukça geniş bir ekipman yelpazesi ile donatılmış olmasını tercih etmelisiniz. Bunu yapmak için satın aldığınız nem ölçer, yumuşak bir yüzeyin yanı sıra sert bir kalın yüzeyin nemini kolayca algılayabilmelidir.  Nem ölçerler sadece nem seviyelerini ölçmek için değil, aynı zamanda proses sırasında sabit nem seviyelerini sürekli  kontrol etmek ve korumak için  nem kurutucularla birlikte kullanılabilir. Kiralamanın yanı sıra nem alma cihazı tek tek veya nem alma cihazı ile birlikte satılabilir. Nem kurutucu, sıcaklığı doğru bir şekilde algılar, bu nedenle alınan verilerin doğruluğunda herhangi bir hata olmaz. 

Nem  gibi hızla yayılabilen ve zararlı hale gelebilen problemlerin higrometre ile veri alışverişi yapılarak sürekli olarak yönetilmesi gerekir. Higrometre sadece işyerinde değil, odanın nem kontrolünde de rahatlıkla kullanılabilir. Firmamızdan nem kurutma ile ilgili hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın