Nem Alma Cihazı
Nem Alma Cihazı

Nem Alma Cihazı

Teknoloji alıp başını giderken insanların da gündelik yaşamında çok değişik türden ürünler insanların karşısına çıkıyor. Bu ürünler yine değişen dünya düzeni içinde farklı gereksinimlere yanıt veriyor. Nitekim özellikle son yıllarda birçok yeni ürün piyasaya sürülmüş olup insanlara hem zaman kazandırmakta hem de işlerin çok daha kusursuz bir biçimde yapılmasını sağlamaktadır. İşte o ürünlerden bir tanesi de nem alma cihazlarıdır.

Nem Alma Cihazının Genel ve Teknik Özellikleri

Nem alma cihazları markası modeli ne olursa olsun makine emniyet yönetmeliğine göre üretilir. İlgili tüm testlerden geçtikten sonra da satışa sunulur. Üzerinde CE işareti bulunması zorunlu cihazlardandır. 50 Herz 239 voltaj ile çalışırlar. 6 litre su haznesi vardır. Yüzde 32den yüzde seksene kadar bağıl nem çalışma aralıkları bulunur. 24 saat boyunca tamı tamına 70 litre nem alabilirler. Cihazın içinde döner kompresör bulunur. Her yere kolayca taşınabilir bir tasarımları vardır. Standartlara uygun metalden üretilen cihazlardır. 

Nem Alma Cihazının Kullanım Alanları

Nem alma cihazları türü ve modeli markası ne olursa olsun bulunulan ortamlarda bulunan nemi almak için üretilen cihazlardır. Yine ürünün özelliğine göre farklı ortamlarda nem alma durumları vardır. Yani fabrikalar için olan, ofis ortamları için olan, yeni yapılan inşaatlar için olan, mevcut türü ne olursa olsun binalar için alışveriş merkezleri için nem alma cihazları kullanılır. Bu noktada şunu da bilhassa ifade etmek gerekir ise eğer mevcut bir binada nem olur ve bu kurutulmaz ise o zaman binaya çok ciddi anlamda zarar verir. Bir süre sonra o klişe sözde de ifade edildiği gibi binanın yıkılmasına sebebiyet verir. O yüzden eski yeni demeden herhangi bir yapıda nem durumu var ise hiç tereddüt etmeden doğru bir biçimde neminin kurutulması gerekir.

Nem Alma Cihazının Fiyatları 

Nem alma cihazlarının fiyatları çok farklı parametrelere göre tahmin edilebileceği gibi değişir. Fiyatları etkileyen en temel unsurların başında ürünün özellikleri, kullanılan malzeme vb. olgular vardır. Kapasitesi yani gücü de fiyatları etkileyen bir diğer faktördür. Bunun yanı sıra yerli ya da ithal ürün olması da rakamları değiştirir. Tüm bunların yanı sıra üreticisi olan firmanın fiyat politikası ve ürünün satış noktası da ürün satış rakamlarını değiştiren unsurlardır.

Satın almaya gerek duymayan insanlar eğer kiralamak ister ise o zaman da belli bir günlük kiralama ücreti öderler. Burada yine kiralama ücreti kiralama işi yapan firmanın kiralama firmasının fiyat politikasına göre değişir.

Siz de böylesi çok yönlü kullanımı olan bir ürünü sitemizden kolay ve zahmetsiz bir biçimde gereksinim duyduğunuz her an temin edebilirsiniz. Nem alma cihazını satın alabileceğiniz gibi gereksinim duyduğunuz günler için kiralama şansınız da her zaman için mevcuttur.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın