Beşiktaş Nem Kurutma
Beşiktaş Nem Kurutma

Rutubet Giderme Ve Nem Alma Hizmeti 

Beşiktaş'ın tüm mahalle ve bölgelerine hizmet veren Nemeks bina ve yapılarınızın rutubetlenme ve nemli ortamlarını temizlemek ve nemi kurutmak için hizmet verir . Nem kurutma ve rutubet giderme işlemlerimiz işlem yapılacak bina yada yapı türüne göre değişkenlik göstermektedir . Hizmetlerimiz arasında otopark kurutma , nem alma , küf giderme gibi işlemlerimiz mevcuttur . Yapılacak işlem için gerekli modern cihazların tümüne sahip olan firmamız uzman operatör çalışanları ile önce nemin kaynağını tespit eder ve işlem sonrası alınması gereken önlemler için sizlere bilgi verir . Nem kurutma işlemleri yalnızca kötü kokulardan değil zararlı bakteriler ve binanız için tehlike oluşturan rutubet gibi kötü oluşumlardanda sizleri korur . Nem alma işlemi boyunca uzman ekiplerimiz ölçümlemelerine devam ederek nemin normal seviyeye gelpi gelmediğini nem ölçer cihazı ile kontrol eder .Cihazlarımız her işlem sonrası dezenfekte edilerek muhafaza edilir . Böylece küf , bakteri, mantar gibi yayılmacı canlılar başka hizmet noktasına taşınmadan yok edilir . Ortamdaki nemi almak için kullandığımız nem alma cihazlarının çalışma presibi havadaki nemi cihaz içine çekerek kendi haznesinde hapseder . Kötü kokular ve nemden kurtulmuş olursunuz . Sağladığımız tüm hizmetler firmamızın garantisi altındadır .

Beşiktaş Beton Kurutma Hizmeti

 

Beton kurutma işlemi genellikle inşaat ve otopark gibi betonun dış havayla direk temas ettiği alanlarda gerçekleşir . Betonun iç ve dış sıcaklık farkı betonun doğrudan su alması gibi farklı bir çok sebep vardır . Bu sebeplerden herhangi biri ile nem ile karşı karşya kalan beton ve katmanları içinde olması gerekenden fazla nem barındırır . Nemin kalıcı olarak giderilmesi için beton kurutma makinalarımız ile kurutma işlemi sağlamaktayız . Modern beton kuruma cihazlarımızın yanı sıra uzman operatör çalışanlarımız ile kusursuz bir hizmet sunuyoruz . Nem ölçümlemelerimizi ve beton için ideal kurutma sıcaklığını sürekli olarak sağlayarak betonun katmanlarındaki nemi tamamen kurutuyoruz . İşimizi önemsiyoruz , sizlerin sağlığını önemsiyoruz , sizlerin değerlerini önemsiyoruz . Sizlere bir telefon kadar uzağız . İhtiyacınız olan hizmet için form doldurabilir ya da telefon numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz . 

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın