Kocaeli Şap Kurutma Firması
Kocaeli Şap Kurutma Firması

Kocaeli Şap Kurutma Firması

Bir şap kurutma şirketi olan Kocaeli Şap Kurutma Firması  şapı uyguladıktan sonra en kısa sürede şapı kurutan bir  şap kurutma makinesi sunar ve kiralar.  İnşaat sırasında şap ile gerçekleştirilen şap işleminden sonra betonun sağlıklı kalması için gerekli olan şap kurutma işlemini hızlı ve kontrollü bir şekilde gerçekleştirir. 

Kocaeli şehir merkezinde özellikle tüm ilçelerinde şap kurutma işlemi yapılır.   Şap kurutma firması Kocaeli, ekipman portföyü içerisinde yer alan her büyüklükteki binada ve her türden ortamda  şap kurutma hizmeti verebilir.  Çeşitli özellikteki yapılarda kullanılabilen yüksek kaliteli ve dayanıklı kurutma ekipmanları ile şap kurutma işlemi her türlü hava ve inşaat koşulunda beklenenden daha kolay ve daha kısa sürede çözülebilmektedir. 

Kocaeli Şap Kurutma Firması Nedir?

Şapı kurutmaya başlamadan önce şap alanındaki kir veya tozu temizleyin. Bezler ve malzemeler temizlenmelidir.   Aksi takdirde bu maddeler kurutma işlemi sırasında şapa yapışarak kötü bir görünüme neden olur.   Şap uygulaması sadece betonun nemli kalmasını engellemekle kalmaz, aynı zamanda zeminin yatay ve parlak  görünmesini de sağlar.   Bu nedenle en sık şap kuruyan binalar  alışveriş merkezleri,  spor salonları,  otoparklar, hastaneler, müzeler ve açık otoparklardır. Genelde bu yerler güneşe görünmez bu yüzden nemli ve rutubetlidir ve zemin parlak görünür bu yüzden şap yapılır ve her zaman zarar görmeden temizlenir. 

Doğal kurutma yöntemi şapı sağlıklı yapmadığından ve güneş ışığına maruz kalan alanlarda dahi zamanla şap çatladığı için şapın çabuk kuruması gerekir.  Ancak yukarıda saydığımız tüm bu nedenler sadece şap yöntemi ile elde edilemez.  Şap serildikten sonra kurutma işlemini yapmazsanız veya şapın kendi kendine kurumasını beklerseniz bir süre şap kendi şeklinden sapmaya başlayarak üzerine serildiği betona zarar verir. 

Bunu önlemek için, şapı çıkardıktan hemen sonra şapı kurutmaya başlamalı ve bu kurutmayı en kısa sürede gerçekleştirmelisiniz. Şap kurutma sırasında kullanılan kurutma ekipmanlarının seçimi ve özellikleri, şap kurutma kalitesinin belirlenmesinde ve  şap kuruma süresinin azalmasında en önemli faktörlerden biridir.

 Kocaeli Şap Kurutma Firması Hizmetleri

Kocaeli'de şap kurutma hizmeti olarak, şap uygulamasından sonra hızlı kuruma için  kiralık şap kurutucuları sunuyoruz. Şap malzemesi beton gibi suda eriyen bir madde olduğu için ıslak veya ıslak koşullarda ilk önlem olarak kullanılır ve enjeksiyondan hemen sonra kurutulmalıdır. 

Nemli bir olaydan kaçınırken şap kuru değildir, bu nedenle bu daha fazla ilerlemez ve tüm binayı etkilemez. Sektörün ön saflarında yer alan Cocaeri, şap işleminden sonra işi etkilemeyecek şekilde kurutulur ve fabrika zeminlerinde oluşan aşınma, donukluk, kirlilik ve neme çözüm olarak özel olarak uygulanır.  Söz konusu en son teknik ekipman, elektronik ekipman olarak üretilmekte ancak diğer elektronik ekipmanların hassas yapısı ile üretilmemektedir. Özellikle koka erris kurşun kurutma hizmeti olarak kullanılan binalarda şap  işleminin bir an önce tamamlanması ve tekrar sağlıklı bir şekilde kullanılabilmesi için  şap kurutma cihazının kullanılması mutlaka gereklidir. 

 Şapın suyuna derinlemesine nüfuz eder, bulur, suya dönüştürür, tahliye yardımı ile ortamdan emer ve haznede hapseder. Bu sayede cihaz ortam için gerekli olan nemi düzenler ve kısır  döngü olmadan şap kurutma işlemini gerçekleştirir. Kocaeli şap kurutma servisi, Türkiye genelinde birçok eyalet ve ilçede faaliyet göstermekte olup, şap kurutma ekipmanlarının satışını ve kiralamasını yapmaktadır. Aynı zamanda kiralama yönetimi uygulaması çok para ödemeden günlük, haftalık, aylık veya  garantili kurutmalı kurutma cihazı kiralamanıza olanak tanır.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın