İstanbul Isıtıcı Kiralama Hizmeti
İstanbul Isıtıcı Kiralama Hizmeti

İstanbul Isıtıcı Kiralama Hizmeti

İstanbul'da ısıtıcı kiralama hizmeti veren firmamız, sadık müşterilerinin ısıtıcılardan beklentilerini öngörerek ve bu beklentileri karşılamak için çalışmalarını bu doğrultuda geliştirerek çalışmaktadır. Bu beklenti en üst düzeydedir. Nemeks ısıtıcımız her ortamda çalışabilir ve oda sıcaklığını rahatlıkla sağlayabilir. Ayrıca besleme sonrası ortam sıcaklığı ortamın iç ısısını koruyacak ve ısı kaybetmez. Bu, ek güç tüketimini önler ve ısıtılan ortamın sıcaklığının her zaman aynı olmasını sağlar.

İstanbul Isıtıcı Kiralama Hizmeti Nedir? 

Isıtı kiralık cihazlarımızı şantiye, depo gibi geniş alanlarda ve ev, iş yeri, ofis, hastane, cafe gibi daha küçük ortamlarda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ekipmanımız son derece sessizdir ve kullanıldığı ve kullanıldığı ortamda hiçbir ses veya gürültü yapmaz.

Ayrıca, kendi kendini düzenleyen cihaz, ayarlanan sıcaklıkta otomatik olarak sürekli olarak hava üfler, bu nedenle yalnızca bir kez çalıştırılması gerekir. Cihazın bir özelliği de nerede kullanılırsa kullanılsın ısınmaması ve aşırı ısınmadan dolayı sorun yaratmamasıdır. Kısacası, kiralama sırasında size her türlü destek ve yardım sağlanır ve cihazlarımızı kullanmanın keyfini çıkarmanız yeterlidir.

Cihazlarımız iki tip güç kaynağı sistemi ile çalışmaktadır. Dizel ve elektrikli modellerimiz mevcuttur. Dizel modellerimiz de bacalı ve bacasız olmak üzere ikiye ayrılır.   Ekipmanlarımız, özellikle bacasız, seralarda ve elektrik enerjisinin kullanılamadığı ve hava kirliliğinin oluşma ihtimalinin olmadığı alanlarda veya alanın restorasyon çalışması yapılan alanlarda kullanılabilir.

Menfezlerimiz çoğunlukla büyük şantiyelerde ve alanlarda kullanılmaktadır. Cihaz, kullanım sırasında rahat bir his sağlarken yakıt açısından oldukça verimlidir. Özellikle cihazın bir bölgeden diğerine taşınması çok kolaydır. İki yan kulp sayesinde rahatlıkla taşıyabilirsiniz. 

İstanbul Isıtıcı Kiralama Hizmeti Özellikleri 

Kiralanan cihazların diğer modeli olan elektrikli modeli ise ağırlıklı olarak yaşam alanlarında kullanılmaktadır. Ev, ofis, iş yeri, fabrika, hastane, kahvehane vb. yerlerde hiçbir engele takılmadan rahatlıkla kullanılabilir. Bu serinin en önemli özelliği, ayarladığınız sıcaklığı sadece bir kez ayarlamanız yeterli olmasıdır.

Cihaz, sıcaklığı kontrol altında tutarak, ortam soğudukça ve ayarlanan sıcaklığa ulaştığında daha sert üfleyerek ortamın sürekli olarak istenen değerde kalmasını sağlar. İstanbul Isıtıcı Kiralama Şirketi olarak  son teknolojimizle donatılmış trotec ısıtıcılar ve ısıtıcılar ile nem sorunlarınızı kısa sürede çözüyoruz. Ayrıca kurutma makinemiz ile kırılma, dökülme ve daha fazlasını önleyebilirsiniz. Herhangi bir iş  yapmadan duvarlarınızda, tavanlarınızda veya zeminlerinizde bulunan nemi güçlendiriyor ve yok ediyoruz.

Bunun için ekipmanımızı satın almanıza veya bizden personel kiralamanıza gerek yok. Ünitemizi kiralamanız ve kiralama sürecinde size verilen talimatları takip etmeniz, nem probleminizi çözmenize yardımcı olacaktır. Cihaz, ayarladığınız sıcaklıkta ortama hava vermeye  devam eder. Ekipmanımın iki çeşidi olmasına rağmen elektrik veya dizel ile çalışabilecek şekilde yapılmıştır. Trotec mazot kiralama firması olarak elektrik enerjisi kullanamadığınız yerlerde dizel ısıtıcılarımızı  güvenle kullanabilirsiniz.

Firma olarak tercihinize göre bacalı veya bacasız ekipmanımızın her iki modelinde de aynı verimi alacağınızın garantisini veriyoruz. Ekipmanlarımızı iki farklı şekilde üretmekteki amacımız, kullanım alanlarına göre ayrıştırılmış olmalarıdır. Havalandırmalı modelimiz olan Restorasyon, yangın söndürme  ve  söndürme işlerini tamamlamak, kurum ve külü ortamdan uzaklaştırmak için bacasız  modelimizi rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

İstanbul Isıtıcı Kiralama Hizmeti  Avantajları

Dizel koşullarda çok ekonomik çalışan ekipmanlarımız çalışma süresi ne olursa olsun ısınma sorunu yaşatmaz. Elektrikli modellerimiz işyerleri, kapalı ortamlar, garajlar, hastaneler gibi insanların yaşadığı ve çalıştığı ortamlarda kullanılabilir. Bu makine serisi, günlük yaşamınızı ve işinizi etkilemeden son derece sorunsuz çalışır.

Klima çalışırken işten geri kalmıyorsanız, elektrikli modelimizi de benzer şekilde düşünebilirsiniz. Ekipmanımızın çalışması sırasında ısınma olmuyor. Sebebi ise cihazımızın vücudunun herhangi bir yerinden ısı erişimi olmamasıdır. Bu özelliği sayesinde cihazımız kullanıcıya ısı kaybı yaşatmaz. Her zeminde ve her türlü ortamda kullanılabilecek kadar dayanıklı hale getirilmiş ekipmanlarımızı sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Trotec elektrikli ısıtıcı kiralama şirketi olarak, küçük, portatif cihazımızın kullanım ömrü kısıtlıysa ve satın almak istemiyorsanız, istediğiniz süre içerisinde size kiralama hizmetimizi sunabiliriz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın