İnşaat Kurutma Firması
İnşaat Kurutma Firması

İnşaat Kurutma Firması

Güçlü altyapı ve düzenli çalışma, yaşam alanları ve çalışma ortamları inşa etme ve insanlara bir hizmet olarak sunma endüstrisinde çok önemlidir.   Ağır yatırım yapılan bir sektörde, iyi donanımlı ekipman kurumaya devam ediyor.  Yüksek kaliteli bina kurutma teknolojisini temsil eden binaların nemle kurutulması halen çok özel ekipmanlarla yapılmaktadır. 

Burada  bir an önce kurutulması gereken büyük iç hacimlere sahip odaların sofistike cihazlar yardımıyla sahada kullanışlı hale geldiğini görebilirsiniz.   Yapılarda zamanla nem ve rutubetin önlenmesi  insanlar için birçok soruna neden olabilir.  Özellikle son yıllarda konut yatırımları, dev sektörün yoğun çalışması nedeniyle  daha gelişmiş yerleşim imkânları sağlamıştır. 

İnşaat Kurutma Neden Önemlidir?

Binalar için nem alma teknolojisinin gelişmesiyle ilgili adımlar, insanları büyük ölçüde tatmin edecek bir işin anlaşılmasını gösterir. Yapının uzun yıllar sağlıklı bir mekân olarak kalabilmesi için tabi ki dayanıklı yöntemler ve bilinçli tekniklerle yapıyı ileriye taşımak çok önemlidir. 

Kilit bir sektör ve devasa bir altyapı olan inşaat sektörü, en kaliteli ekipmanları kullanmakta ve bu teknolojinin kurutulması konusunda çözümler üretmeye devam ediyor.   Çok geniş alanlarda kullanılan ve anında çözüm üreten inşaat kurutma ekipmanlarının inşaat projelerinin güvenilirliğini büyük ölçüde artırdığı görülür. 

İnşaat Kurutma Teknikleri Nelerdir?

Bugün güvenilir bir firmadan yardım isteyerek inşaat ve kurutma uzmanlarından yardım alabilirsiniz. Büyük inşaat firmaları bu konuda kalıcı çözüm arıyor ancak tek bir inşaat için daha efektif çözümler üreten firmalar  güvendiğiniz nokta olabilir.  İnşaat sırasında nemli kurutma işlemi, çalışırken gününüzün kurumasını önlemek için yaygın olarak kullanılan bir yöntemdir. Bu yöntem makine tarafından gerçekleştirilir.  Şantiyelerde insanların işini kolaylaştıran bu makineler sayesinde çalışmalar kesintisiz devam eder. İnşaat kurutucusu kullanan binalar daha sağlıklı ve dayanıklı kullanıma açıktır. 

Sadece mekanik kullanım alanın büyüklüğüne göre belirlenir. Çok fazla alanınız varsa, daha fazla nem kurutucuya ihtiyacınız olabilir. Büyük ölçekli inşaat işleri için metrekare başına bir makine kullanılabilir.  Nem kurutucu ne için kullanılır? Kısacası bu cihazlar inşaat bölümünde işleri hızlı bir şekilde tamamlamak için kullanılır ve nemli olan her yerde kullanılabilir.   İnşaat kurutucusu sayesinde duvarlar daha hızlı kurur ve boyalı duvarlar sonradan kabarmaz. Yeni bina bu nedenle nemlidir. Bu, suyun hızlı tahliyesini sağlar. Bu sayede eve giren kişiler daha sağlıklı bir ortama girerler. Yeni binalardan küf ve nemi giderir. Yeni binalar, havanın yüksek nemi nedeniyle ilk üç yıl daha fazla ısıtma enerjisine ihtiyaç duyar. Ancak ilk üç yıl boyunca mekanik olarak kuru binalarda  daha az enerji tüketilir. Bu nedenlerden dolayı, inşaat için bir nem kurutucu kullanılması şiddetle tavsiye edilir.

İnşaat halindeki tüm malzemeler su ile işlenmiş malzemelerdir. Yapıların yapımında en çok kullanılan malzeme sudur. Betondan sıvaya, şaptan sıvaya tüm yapı malzemeleri su ile birlikte kullanılabilir. Bu nedenle yeni bina ve yapım aşamasındaki yapılarda nem ve nem kaçınılmazdır. Nem kurutucu adı verilen bir cihaz kullanarak duvar ve zeminlerdeki beton suyu yok etmek mümkündür.  Duvar nemliyse ve su kuru değilse, planlanan tüm uygulamalarda duvar sorunları olması daha olasıdır. Islak zemine uygulanan sıva ve boya zamanla şişer ve düşer. Islak zeminlerdeki suyu emen sıva ve boyalarda renk değişikliği meydana gelir. Yaşam alanlarındaki nem ve nem oluşumu birçok hastalığın gelişmesine zemin hazırlamaktadır. Bu nedenle duvar kurutma uygulamasında zemin ve duvar nemi kurutulmalıdır. İnşaat kurutma firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın