Bina Nem Alma Kurutma
Bina Nem Alma Kurutma

Bina Nem Alma Kurutma

Nem alma cihazı, binalardaki havadaki nemi gidermeye yardımcı olan bir cihazdır. Nem, ahşap, kağıt, boya ve diğer malzemelerin çürümesine ve küflenmesine neden olabilir. Nem alıcılar ayrıca, yanıcı malzemelerin alçıpan veya yalıtım üzerinde birikmesinden kaynaklanan aşırı yangın riskinden kaynaklanan yangınların önlenmesine de yardımcı olur.

Nem alma cihazı, binadaki nemden kurtulmak için kullanılan bir makinedir. Bu, çeşitli şekillerde faydalı olabilir. Küf, astım ve ahşap hasarı ile ilgili sorunların önlenmesine yardımcı olabilir. Ayrıca mülkünüzü yazın serin, kışın ise sıcak tutmanıza yardımcı olabilir. Bir bina nem alma cihazı, nemi uzaklaştırarak, zararlıların ve bakterilerin görülme sıklığını azaltmaya da yardımcı olabilir.

Bina Nem Alma Kurutma Cihazı Nasıl Çalışıyor?

Bir bina nem alma cihazı, havadaki nemi alarak çalışır. Bu, birkaç farklı yöntemle yapılır. Bazı nem gidericiler, nemin buharlaşmasına neden olmak için bir soğutma sistemi kullanır. Diğerleri nemi çıkarmak için bir fan kullanır. Her iki durumda da amaç, havadaki tüm nem içeriğinden kurtulmaktır.

Bina nem alma cihazı kullanmanın birtakım faydaları vardır. Bu faydalar arasında küf, astım, ahşap hasarı ve zararlılar ve bakterilerle ilgili sorunların önlenmesi yer alır. Bir başka faydası da mülkünüzü yazın serin, kışın sıcak tutabilmesidir.

Bina Nem Alma Kurutma Cihazı Ne İşe Yarıyor, Neden Kullanılıyor?

Bina nem alma makinası, suyu havadan uzaklaştıran bir makinedir. Bu, çalışan konforunu iyileştirebilecek ve hastalık iznini azaltabilecek iç ortamı nemlendirir. Cihaz ayrıca, talebin yüksek olduğu dönemlerde (olaylar gibi) veya küf oluşumunun veya diğer olumsuz koşulların önlenmesi gerektiğinde binalardaki nem seviyelerinin kontrol edilmesine yardımcı olur.

Nem alma cihazları havadaki nemi alarak çalışır. Nem, havada bulunabilen bir sıvıdır ve sorunlara neden olabilen nemin varlığıdır. Nem, küf oluşumundan ve nemle ilgili diğer sorunlardan sorumludur ve ayrıca zararlı gazların salınmasından da sorumludur. Nem alıcılar havadaki nemi özel bir malzeme ile paketlenmiş bir makineden geçirerek alırlar. Bu malzeme nemi emmek için tasarlanmıştır ve nem alma cihazının çalışmasına neden olan bu işlemdir.

Bina Nem Alma Kurutma Cihazının Avantajları Nelerdir, Faydaları Nelerdir?

En önemli faydalarından biri, küf ve nemle ilgili diğer problemlerin riskinin azalmasıdır. Bir bina nem alma cihazı havadaki nemi uzaklaştırarak küf oluşumunu ve nemle ilgili diğer sorunları önlemeye yardımcı olabilir. Ayrıca nem gidericiler, binayı ısıtmak için gereken enerji miktarını azaltabilir ve binanın hava kalitesini iyileştirmeye yardımcı olabilir.

Son olarak, nem gidericiler, bir binanın genel verimliliğini artırmaya yardımcı olabilecek değerli bir araçtır. Nem gidericiler havadaki nemi uzaklaştırarak, tartılması gereken nem miktarının azaltılmasına yardımcı olabilir ve bu da binayı çalıştırmak için gereken enerji miktarında azalmalara yol açabilir. Ayrıca bu cihazlar çalışma ortamının sağlığı açısından da önemlidir.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın