Beton Kurutma Cihazı
Beton Kurutma Cihazı

Beton Kurutma Cihazı

Beton kurutma cihazı, ıslak betonu kurutmak için kullanılan bir makinedir. Her iki tarafında file kumaş bulunan dönen bir tamburdan oluşur. Dönme, havanın dolaşmasına neden olur ve nemli beton, aşağıdaki bir buharlaştırıcı tarafından yakalanan ve onları "toz" adı verilen küçük parçalar halinde kurutan damlacıklar halinde ağdan düşer. Beton kurutma cihazları, betonu kurutmak için kullanılan makinelerdir. Farklı şekil ve boyutlarda gelirler ve çeşitli şekillerde kullanılabilirler. Üç tip beton kurutucu vardır: atmosferik, cebri çekiş ve temas aşamasıdır.

Beton Kurutma Makinası Nasıl Kullanılır?

Beton kurutma cihazı kullanmak için öncelikle ihtiyacınız olan beton kurutucu tipini belirlemelisiniz. İhtiyacınız olan beton kurutucu tipini belirledikten sonra projenize uygun boyutu bulmanız gerekir. Ayrıca, makineyi kullanacağınız sistem türünü de belirlemelisiniz. Beton kurutucunun boyutunu, sistemini ve tipini bulduktan sonra makineyi kullanıma hazırlamaya başlayabilirsiniz.

Bir beton kurutma cihazı, betonu kurutmak için kullanışlı bir araç olabilir. Farklı şekillerde kullanılabilir ve özel ihtiyaçlara göre özelleştirilebilir. Betonu kurutmanız gerekiyorsa, doğru makineyi bulduğunuzdan ve kullanıma hazırladığınızdan emin olun.

Beton Kurutma Makinası Sistemi

Bu kurutucu, bir motor ve bir fan olmak üzere iki ana parçadan oluşur. Makinenizi kullanmaya hazır olduğunuzda, ihtiyacınıza göre uygun miktarda su koyun, açın ve makine karışımdaki suyun tamamını emmeye başlayana kadar yaklaşık 10 dakika bekleyin. Daha sonra tüm malzemelerinizin her partiye eşit olarak dağıldığını ve bu işlem sırasında hiçbir zaman fazla su veya çamur bulunmadığını göreceksiniz.

Projenizde zamandan ve paradan tasarruf etmeye çalışıyor ve mümkün olan en iyi sonucu istiyorsanız, kesinlikle beton kurutma cihazını kullanmayı düşünmelisiniz. Bu, betonun karıştırılması ve kurutulması söz konusu olduğunda kesinlikle gerekli bir araçtır.

Kullanma Süreci Nasıl?

Beton kurutma cihazını kullanmak için öncelikle ne kadar beton karıştırmanız gerektiğini ölçmeniz gerekir. Gerekli malzemelere sahip olduğunuzda hepsini cihaza koyun ve açın. Makine betonu karıştırmaya başlayacak ve kısa sürede içeride sert, kabuk benzeri bir kaplama oluşturmaya başlayacaktır. Bu işlem birkaç saat sürebilir, ancak kesinlikle buna değer.

Kaplama oluştuktan sonra makineyi kapatın ve betonun gece boyunca oturmasına izin verin. Bitmiş ürün çok sert ve pürüzsüz olacak ve kullanıma hazır olacaktır. Artık betonu istediğiniz şekilde kullanabileceksiniz, bu süreçte zamandan ve paradan oldukça tasarruf edebileceksiniz.

Beton Kurutma Cihazının Avantajları Nelerdir?

Betonu karıştırmanın ve kurutmanın hızlı ve kolay bir yolunu arıyorsanız, beton kurutma cihazı mükemmel bir çözümdür. Kullanımı oldukça basit, sert ve pürüzsüz bir ürün elde edilmesini sağlayacak bir makinedir.

Kiralık Beton Kurutma Cihazları

Beton kurutma cihazlarını satın almaya bütçeniz yetmiyor ise; kiralama yöntemine başvurabilirsiniz. Bazı durumlarda çok uzak bölgelere ambar kargo firmaları ile gönderim yapıp, kurulumunu sizin yapmanızı sağlıyoruz. Beton kurutma cihazlarının kiralama fiyatları çok uygun olduğu için, bütçenizi sarsacak bir durum teşkil etmeyecektir. Aynı zamanda hem süreden kazanacak hem de betonunuzun daha kaliteli kurumasını sağlamış olacaksınız. Firmamızdan beton kurutma cihazı hizmeti alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın