Alçı Nem Alma
Alçı Nem Alma

Alçı Nem Alma

Nemle kurutma, genellikle yüksek güçlü bir üfleyici vasıtasıyla sıvadaki nemin kurutulmasıdır. Alçı neminin eskisi gibi geleneksel yöntemle kurutulması, oluşabilecek sorunları tamamen ortadan kaldırır. Günümüzde, alçının kurutma etkisine tam anlamıyla yer veren modern alçı kurutma yöntemleri, geleneksel yöntemlerden ziyade yöntemlere dayanmaktadır.

Alçının Nemi Nasıl Kurur?

Alçı kurutma için sıva tamamlandıktan sonra beklemeden bu işlemlere başlanmalıdır. Alçı mümkün olan en kısa sürede kurutulmalı ve güçlendirilmelidir. Macunun kurutulması sadece yapım sürecinin ilk aşamasında değil sonraki aşamalarda da sürekli olarak yapılmalıdır. Alçı kurutma işlemi, modern makine parkuru ve yüksek üfleme kapasitesi ile kısa sürede gerçekleştirilen işlemlerden biridir. Alçı kurutucu ile kurutma, makine sıvalı alan üzerinde tutularak yapılır.

Alçı Nem İle Kurutmanın Önemi

Alçı neme ve suya dayanıklı olmayan bir malzemedir. Bu bakımdan sıva ilk yapıldığında kısaca kurutularak güçlendirilmelidir. Kısa süreliğine kuruyan ve güçlendirilen sıva, neme veya suya maruz kaldıktan sonraki aşamalarda dağılabilir. Alçı, suya dayanıklı yapısı nedeniyle kısa sürede deforme olabilen bir malzemedir. Bu konuda sıva yapılan alanın ıslak olduğundan şüphelenseniz bile hemen nem alma işlemi yapılmalıdır.

Alçıya uygulanan higroskopik işlem, sıvanın kısa sürede kurumasını sağlayacaktır. Ayrıca bu cihaz sayesinde alçıda oluşmaya başlayan deformasyonlar da benzer oranda düzeltilecektir. Son olarak bu cihaz ile yapılan işlemlerden sonra yaş sıvanın renk değişimi sıvanın doğal bir renge sahip olmasını sağlayacaktır.

Ferah Bir Ortam İçin Alçı Kurutma

Alçı kurutma gibi gerekli bir işlemin uzman kadronun katkısı ile gerçekleştirilmesi bu konuda ayrı ve belirgin bir avantaj olarak karşımıza çıkmaktadır. Ayrıca nem alma işleminin hizmet olarak bilgili ve deneyimli bir ekip tarafından yapılması da bir başka avantaj göstergesi olarak dikkat çekiyor. Çok geniş bir alan hizmet yelpazesini bir kez daha genişletmiş olup, alçı kurutucu prosesi ve çalışmaları, ürettikleri sonuçlarla özenle sunulmaya devam etmektedir.

Yerleşim alanlarında ferah bir mekân oluşturmak, hava sirkülasyonunu sağlamak ve ortamı kurutmak da sağlık açısından önemlidir. Nem alma ve kurutma günümüzde her yerde ve her ortamda bir zorunluluk iken, özellikle binalarda ve hava sahasında, yaşam süresinde bu sorunun daha ciddi hale geldiğini görebiliyoruz.

Etkin Çözümler Sunan Alçı Kurutma

Etkin çözüm ve kaliteli hizmet için kullanılan dev teknoloji, yaşam kalitesi olarak insan hayatına katkı sağlamaya devam ediyor. İlgi duyulan konuda kullanılan harika ekipman ve harika teknoloji memnuniyet seviyesini daha da yukarılara taşımaya devam ediyor. Alçı Kurutma Makinesi teknolojisini sizlere en sağlıklı şekilde sunan firmanın bu konuda bilinçli bir yardımcı görevi üstlendiğini belirtmek gerekir.

Teknolojik olarak gelişmiş ve son derece heyecan verici bir sunum olarak bizlere sunulan bu çalışmalar sonucunda tüm alçı dekoratif malzemelerin kuru olması gerektiğini görebiliyoruz. Çok kapsamlı inşaat bakım görevlerinde olağanüstü performans gösteren Alçı nem geçirmez teknolojisi, cihazın hem kalitesinde hem de dayanıklılığında memnuniyeti artırmaya yardımcı olur. Alçı nem alma için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın