30 Kw Elektrikli Isıtıcı
30 KW Elektrikli Isıtıcı

30 KW Elektrikli Isıtıcı

30 kW elektrikli ısıtıcı, elektrik kullanarak bir odayı ısıtan bir cihazdır. Oturma odaları ve yatak odaları gibi daha büyük odalar için tasarlanmıştır. Genel olarak, bu tip ısıtıcı orta büyüklükteki bir odayı yaklaşık yarım saat içinde ısıtabilir. 30kW elektrikli ısıtıcı kullanmanın temel amacı, soba veya fırın kullanmaya gerek kalmadan tüm odayı hızlı bir şekilde ısıtmaktır.

30 KW'lık bir elektrikli ısıtıcı, esas olarak ısıtma için kullanılan bir cihazdır. En yaygın elektrikli ısıtıcı türüdür ve farklı fiyat aralıklarında mevcuttur. 30 KW'lık bir elektrikli ısıtıcı, 150 metrekareye kadar bir odayı ısıtabilir. Bir odayı ısıtmak için 50 KW'lık bir elektrikli ısıtıcıdan daha az enerji kullandığından çok verimli bir cihazdır.

30 KW Elektrikli Isıtıcı Nedir?

30 KW'lık bir elektrikli ısıtıcıyı çalıştırmak için prize takıp çalıştırmanız gerekir. Sıcaklık düğmesini ayarlayarak ısıtıcının sıcaklığını da kontrol edebilirsiniz. Isıtıcıyı belirli bir süre sonra otomatik olarak kapanacak şekilde ayarlamak için zamanlayıcıyı da kullanabilirsiniz.

30 KW elektrikli ısıtıcı kullanmanın en büyük avantajı çok verimli olmasıdır. Bir odayı ısıtmak için 50 KW'lık bir elektrikli ısıtıcıdan daha az enerji kullanır ve bu nedenle daha ucuz bir seçenektir. 30 KW'lık bir elektrikli ısıtıcı, esas olarak ısıtma için kullanılan verimli bir cihazdır. 50 KW'lık bir elektrikli ısıtıcıdan daha ucuz bir seçenektir ve bu nedenle 150 fit kareye kadar bir odayı ısıtmak istiyorsanız iyi bir seçenektir.

30 KW Elektrikli Isıtıcı Ne İşe Yarar?

30 kW elektrikli ısıtıcı, sıcak bir ortamı ısıtmak ve korumak için elektrik kullanan bir tür elektrikli ısıtma ünitesidir. Bu birimler tipik olarak evler, kiliseler ve işletmeler gibi daha büyük alanlarda kullanılır. Yere veya yükseltilmiş bir platforma kurulabilirler, bu da kullanımlarını kolaylaştırır. Çoğu 30 kW elektrikli ısıtıcı, kullanıcıların odalarının içindeki sıcaklığı kolayca kontrol etmelerini sağlayan termostatlarla birlikte gelir.

30 KW'lık bir elektrikli ısıtıcı, yüksek güçlü ve dolayısıyla güçlü bir ısıtıcıdır. Isınmak için elektrik kullanır ve oda, ev gibi alanları ve hatta çiftlik gibi daha geniş bir alanı ısıtmak için kullanılabilir.

30 KW Elektrikli Isıtıcı Kullanımı Nasıl?

30 KW elektrikli ısıtıcı kullanmanın artıları ve eksileri, satın almaya karar vermeden önce düşünülmelidir. Bazı insanlar gürültü seviyelerinin üstesinden gelmeye hazır olduklarından daha fazla bulabilirken, diğerleri bu tip ısıtıcının gücünün ve ısısının tam olarak ihtiyaç duydukları şey olduğunu görebilir. Sonuçta 30 KW'lık bir elektrikli ısıtıcının kendileri için doğru seçim olup olmadığına karar vermek alıcıya kalmış.

30 KW'lık bir elektrikli ısıtıcı, çeşitli amaçlar için kullanılabilen güçlü ve çok yönlü bir ısıtıcıdır. Diğer ısıtıcılardan biraz daha yüksek seslidir, bu yüzden dinlemeniz için rahat olacak birini seçtiğinizden emin olun. 30 KW elektrikli ısıtıcı satın almadan önce mutlaka artılarını ve eksilerini göz önünde bulundurun.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın