15 Kw Elektrikli Isıtıcı
15 KW Elektrikli Isıtıcı

15 KW Elektrikli Isıtıcı

Sağlıklı ve güvenilir bir cihaza güvenerek bu kaliteli teknolojiye yatırım yapmak kesinlikle şirketler için iyi bir fırsattır. Geniş iç hacimlere sahip kapalı alanlarda nem, rutubet ve kiri tamamen yok edecek çözümler sağlık açısından da önemlidir. 15 kW gücünde verimli bir sistem ve kaliteli bir cihaz teknolojisi olarak karşımıza çıkan elektrikli şömine, gerçekten de insanların memnuniyetine giden yolda büyük bir fırsat sunuyor. Teknolojik açıdan gelişmiş bir yatırım olarak karşımıza çıkan 15kW elektrikli ısıtıcı, orta düzeyde enerji tüketimi ile geniş iç mekânlar için bir ısıtma çözümü sağlar ve anında nem ve rutubetin giderilmesi için altyapı sağlar.

15 kW elektrikli ısıtıcı, faydacı yapının simgesi olarak çok çalışmış ve işi kolaylaştıran bir yön gösteren kaliteli bir cihazdır. İşletmenizin geleceğini gerçek bir yatırım olarak gösteren etkileyici bir çözüm yaratan sağlam bir cihazdır.

Yatırım İçin Elektrikli Cihaz

İnşaat ve sanayi sektörlerinde iyi bir çözüm üretim sistemi, 15 kW elektrikli radyatör kiralama imkânı ile birlikte gelir ve finansal bütçenize gerçekten uygun sonuçlar verir. Belirli bir süre kiralamak istediğiniz cihazların benzer kaliteli fonksiyonel yapısı kısa vadede işinize yarayacak bir çözüm oluşturacaktır.

Özellikle kendi nişlerine yatırım yapmak isteyen firmalar için bu tür cihazları satın almak yerine kiralama teknolojisini kullanmak firmalar için önemli bir maddi avantaj sağlıyor. Son derece kullanışlı yapısını ve işlevini keşfetmenizi bekleyen harika bir cihaz, son derece uygun fiyata kiralamak üzere hizmetinize sunulmuştur.

Nem Alma Cihazının Arıza Oranı Nedir?

Nem alma cihazı kırılmaz malzemelerden yapılmıştır. Dilerseniz elektrikli nem alma cihazı satın alabilir veya kiralayabilirsiniz. "Elektrikli ısıtıcı kiralama" firmadan tahsil edilecek makine çeşididir. Bu makineleri haftalık veya dilerseniz aylık olarak kiralayabilirsiniz. Elektrikli ısıtıcıların taşınması ve kullanımı oldukça kolaydır. Elektrikli nem alma cihazı kullanmayı düşünüyorsanız öncelikle cihazı sizden alan firmaya ortamdan ne kadar nem çekmeniz gerektiğini sormalısınız. Kurutma sırasında alacağınız fazla nem ve ortamdaki nem istenmeyen sonuçlara yol açabilir. Bu nedenle makineyi kullanırken ortamdaki nem dengesini titizlikle korumalısınız. Elektrikli ısıtıcı ile güvenle nem alabilirsiniz.

Sağlıklı Ortamlar İçin Elektrik Isıtıcısı

Isıtıcılar, nem alıcılar nemli ortamlarda kurutmak için kullanılan ve elektrikle çalışan cihazlardır, küf insan sağlığı için çok tehlikeli bir durumdur ve çevredeki cisimleri deforme eder. Belli bir süre sonra kişilerde üst solunum yolu hastalığı, romatizma, astım gibi hastalıklara neden olur. Bunun için yeterince farkında olmalısınız. Her şeyden önce güneşi görmesi gereken bir mekânı nemden korumak için apartmanlarda bulunan çamaşırlardan gelen su, evin içine nemli bir koku yayar. Nem ve küfü ancak radyatörler ve nem alıcılar sayesinde mümkündür. Böylece ortamdaki nem ve rutubet kısa sürede yok olur ve zararsız hale gelir. 15 kW elektrikli ısıtıcı için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın