Yapı Kurutma
Yapı Kurutma

Yapı Kurutma

İnşaat kurutma teknolojisinin geliştirilmesinde yaygın olarak kullanılan makine ve malzemelerin  çok önemli bir yer işgal ettiği söylenmelidir.  Bu konuda çok önemli araştırmalar gün içinde nemin neden olduğu zararın tespit edilmesinden itibaren devam ediyor.  Bu sorunu son teknoloji ekipman, yüksek kaliteli mühendislik ve özel yapım ile  ortadan kaldırmak gerçekten çok olumlu bir iştir.   Tabi burada cihazın yapı kurutma kapasitesi çok önemlidir.


Öte yandan  nemli yapı kurutma bu sistemi kullanan operatörler ve uzmanlar yardımıyla istenilen sonuçlara ulaşmak ve etkili sonuçlara ulaşmak çok daha kolay olacaktır. Çeşitli inşaat çalışmaları devam ederken bina nem alma sistemleri daha sağlıklı bir şekilde kurmaya devam ediyor.   Bu alanda çalışan firmalar, rutubetli ve rutubetli bir ortamda anında yok etmek için kısa sürede oluşturulan çözümlerle  sonlanacaktır. 

Yapı Kurutma Neden Önemlidir?

Islak yapı kurutma açısından inşaat ve yapım teknikleri önemli gelişim aşamalarından geçtiğinde, nemi ve nemi ortadan kaldırmaya yönelik çözümler iyi sonuçlar getirir.  Duvarlar, tavanlar ve zeminlerdeki nem miktarını ölçüyorsanız, bunun gerçekten  tehlikeli olduğunu anladıktan sonra burada etkili bir çözüm bulmanız gerekir.   Binaların nem alma ve  yapı nem kurutma konusunda uzmanlaşmış firmalar hem ünitenin kalitesini hem de gelişmiş elemanların kalitesini destekleyebilir. Büyük bir özenle ve öngörüyle hazırlanmış bu dev bitkiler ülkemizde şimdiden çok verimli bir şekilde kullanılır. 

Bu önlemin yağmur yağması ile ünlü alanlarda önceden alınması, daha sağlıklı binalar inşa etmek için çok iyi  malzeme ve altyapı oluşturacaktır.  Günümüz teknikleri bu alanda insanlara yardımcı olmak için oldukça kullanışlı yapılar oluşturur. İnşaat yapı nemi kurutma  teknolojisi, hem ekipmanın kalitesinde hem de onu kullanan ustaların becerilerinde belirgin gelişmeler gösterir. . 

Yapı Kurutma Nasıl Yapılmalıdır? 

İnşaat ve yapım teknikleri ilerledikçe, bu tekniği destekleyen gelişmelerde yapısal yapı nem alıcı teknikleri çok önemli hale gelecektir. Yapıda oluşan nem oldukça önemli bir konudur ve  bu konuya ne kadar dikkat edilmesi gerekir.   Yaşam alanları ve işyerleri, düşünüldüğünde insanlar için her zaman  güvenli yerlerdir ve nem, rutubet ve nemin bu tür mekânlar üzerindeki olumsuz etkileri  önlenmelidir.

Bu cihazları ihtiyaç duyduğunuzda satın almak, sürekli bu projeler üzerinde çalışan şirketler için iyi bir fırsat oluyor.  Nemli binaları  yapı nem alma kurutma yöntemi geliştikçe, insanların daha güvenli yerlerde yaşama olasılığı artıyor. Aksi takdirde rutubet ve rutubetin yapı üzerindeki uzun vadeli olumsuz etkileri sağlık sorunlarına da  önemli ölçüde etki edebilir. 

Yapı Kurutma Hangi Yöntemler İle Gerçekleşir?

Yapı nem alma kurutma özelinde inşaatın tüm maliyetleri göz önüne alındığında, bir şirket veya şirketin işini düzgün yapması çok önemlidir. İnşaat firmasının biraz daha girişimci olması ve iyi hizmet talep etmesi çok önemlidir. İnsanlara ekipman, katkı ve gelişim sağlayan teknoloji şirketleri, satış ve kiralama seçeneklerine ücretsiz erişim hakkına sahiptir. Yapıların nasıl kurutulacağı pek çok kişinin araştırma alanındadır. İnşaat yapı nemi alma  kurutma çok önemli bir işlemdir ve nem giderici bir kurutucu kullanmanız gerekir. 

Nem binanın en büyük düşmanlarıdır. Nemli yapılar diğer işlemlerde problemlere neden olur. Aynı zamanda bu durum binanın yapım aşaması tamamlandıktan sonra binanın ömrünün kısa olmasına neden olmaktadır. Bina kuruluğu, konforlu ve sağlıklı bir bina için esastır. Yapı nemi alma ile beraber bir binayı kurutmanın en sağlıklı yolu yapı nemi alma kurutma  cihazı kullanmadır. 

Yapı nemi alam kurutma özelinde kurutucu yüksek performanslı bir cihazdır. İnşaat küflü yapı kurutma söz konusu olduğunda eski yöntemleri denemek yerine yeni yöntemleri deneyerek kısa sürede etkili sonuçlar alabilirsiniz. Binayı kurutmak için önce bir kurutucu satın alın veya kiralayın. Bu cihazlar elektrik veya dizel ile çalıştırılabilir.  

Küflü yapı kurutma özelinde özellikler açısından, elektrik ekipmanları inşaat alanında sorunsuz olarak kullanılabilir. Kurutucu, ıslak yapı kurutma   işleminin uygun şekilde yapıldığı ve çalıştırıldığı yere yerleştirilmelidir. Bu makineler binanın alçı kurutma ve şap kurutma işlemini gerçekleştirmek için kullanılır. Kurutucular, kullandığınız enerjiyi ısı enerjisine çevirerek hızlı  sonuç almanıza yardımcı olur.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın