Ttk 800 Nem Alma Cihazı
TTK 800 Nem Alma Cihazı

TTK 800 Nem Alma Cihazı

TTK 800 nem alma cihazı, olumlu sonuçlar veren pratik ve taşıması kolay bir cihaz olarak inşaatta gerçekten bir çözüm aracı olarak öne çıkıyor. Kapalı havalarda ıslanmaktan kurtulmak için kaliteli bir cihazdan yardım almanın ekonomik bir yolu gibi görünüyor, özellikle de bir endüstri ile karşılaştığımızda, yaz ve kış fark etmeksizin her zaman hareketlilik yaşanıyor. Taşıması kolay ve ergonomik bir yapıya sahip olan bu dev ürün aynı zamanda çok düşük sıcaklıklarda mükemmel higroskopikliğe sahiptir.

Güvenilir Sonuçlar İçin TTK 800

İnşaat projelerinde kullanılan ve başarıyla üretilen nem alma cihazı TTK 800, insanların inandığı bir teknoloji olarak fark yaratmaya devam ediyor. Dilerseniz bu ekipmanı en iyi koşullarda teslim edebilir ve hizmetinden yararlanabilirsiniz. Birçok firmanın aralıksız faaliyet gösterdiğini ve bu ekipmanları satın alarak yoğun bir şekilde çalışmaya devam ettiğini biliyoruz.

Nem alma cihazı, inşaat sektöründe ve sahada yüksek performansı ile kaçırılmayacak profesyonel ve son derece güvenilir sonuçlar sunar. Çok geniş alanlardaki etkin çalışma performansı ile anlık nem alma ve kurutma sistemi, inşaat projelerini hızlandırmak ve yürütmek için gerçekten iyi bir faktör olduğunu kanıtlıyor. Etrafınıza baktığınızda binaları görebilir ve inşaat çalışmalarını yakından takip edebilirsiniz.

Kiralama ve Satın Alma

TTK 800, birçok inşaat projesi için gerekli olan kaliteli bir malzeme olarak karşımıza çıkmaktadır. Uzun bir geçmişe sahip birçok şirket bu alanda önemli yatırımlar yapabilir. Yatırımlarını farklı bir yönde değerlendirmek isteyen firmalar varsa nem alma cihazı TTK 800 kiralama burada bir başlangıç noktası olarak karşımıza çıkıyor. Belirli bir süre için uygun fiyata kiralayacağınız bu kaliteli ekipman, yüksek performansı ile size anında çözüm üretebilir.

Satılık nem alma cihazı TTK800 yüksek maliyetli görenler kiralama yöntemini seçiyor. Aradığınız inşaat için gerçekten mükemmel bir çözümü, bütçenizi zorlamadan ve kaliteli bir hizmet kullanmadan kendiniz bulabilirsiniz. Şirketlerde ve şantiyelerde TTK 800 nem alma cihazı kiralama girişimi giderek daha popüler hale geliyor.

TTK 800 Nem alma cihazı teknik özellikleri

  • Maksimum güç tüketimi: 2,4 KW
  • Ağırlık: 70 kg
  • Uzunluk: 585 mm
  • Genişlik: 630 mm
  • Yükseklik: 1.020 mm
  • Hava filtresi: standart

Çok fonksiyonlu cihazlar sistemi en iyi şekilde sunar, inşaat ve endüstriyel altyapıda çözümler sunar. Sanayi tipi nem alma cihazı TTK 800 için bir çözüm cihazı değerlendirilebilir. Becerikli çalışma anlayışıyla sizin için çözüm ürettiği söylenen dev makine, yüksek performansıyla size gerekli girdiyi ve anında desteği sağlıyor. İnanılmaz derecede iyi ve zorlu bir teknoloji gibi görünen bu cihazlar, kendilerini hem önemli bir yatırım unsuru hem de zorlu bir teknoloji projesi olarak sunuyor.

Nem alma kurutma cihazı ile çözüm arayan ve aradıkları çözümü bulan firmalar inşaat sürecini hızlandırabilir. TTK 800 nem alma cihazı için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın