Ttk 200 Nem Alma Cihazı
TTK 200 Nem Alma Cihazı

TTK 200 Nem Alma Cihazı

TTK 200 nem alma cihazı iyi araştırılmış kaliteli bir cihaz olsa da, bize sistemin yapılı ortamdaki nemle mücadele etmek için yüksek verimlilikte çalışmaya devam ettiğini gösteriyor. İnşaat sektörü oldukça hareketli günler yaşarken, özellikle kentsel dönüşüm projeleri olmak üzere birçok çalışmanın tüm hızıyla devam ettiğini görebiliyoruz.

İnşaat sırasında nemin alınması, binaların daha sağlıklı yapılmasına yardımcı olur. Yüksek performans ve kaliteli çalışma yöntemleri düşünülerek üretilen nem alma cihazı TTK 200. Tüm uygulamalarda olumlu sonuçlar veren istisnai bir sistemdir. Bu kaliteli cihaz, birçok yönden size yardımcı olabilir ve düzenli yakıt tüketimi ve enerji tasarrufu ile yüksek performans konusunda size rehberlik edebilir.

Satın Alma Ve Kiralama Seçenekleri

Birçok inşaat firması TTK 200 nem alma cihazlarını kullanmaktadır, dilerseniz özel inşaatlarımız için kaliteli malzeme desteği alabilirsiniz. İster satın alın, ister kiralayın. Satılık nem alma cihazı TTK 200 ile bu cihaza sahip olabilirsiniz. Bu kaliteli ekipmandan hemen şimdi yararlanabilirsiniz. Bu sektörde önemli bir yatırım olarak karşımıza çıkan hem satılık hem de kiralık bu cihazlara erişim çok daha kolay.

Önemli bir proje sonucu olarak dikkat çeken nem alma cihazı TTK 200 kiralama, uygun fiyatları ile siz sadık müşterilerimiz için iyi bir çözüm ve olumlu bir sonuç yaratmaya devam ediyor. Özellikle inşaat işlerinde modern dünyanın endüstri gelişimine yön veren ürün ve hizmetlerin yanı sıra bu konuda sizlere sağlayacağı çok önemli ekipmanların kalitesi de takdir edilmektedir. Aktif olarak

TTK 200 nem alma cihazı kiralayarak cihazın kalitesini değerlendirebilir ve kendinize fırsatlar yaratabilirsiniz. Betonarme yapılarda zaman içinde meydana gelen ıslak olaylar can ve mal güvenliğini tehdit edebilir. İnşaat gayrimenkul sektörünün altyapısında kullanılan bu muhteşem ekipman ile sorunlarınıza kısa sürede çözüm üretmeniz mümkün.

Etkili Çözümler İçin TTK 200

Sanayi tipi nem alma cihazı TTK 200, kullanıcı memnuniyeti ve aynı zamanda güvenlik ile eş anlamlı olan etkili bir problem çözücüdür. Birçok şirket bu ihtiyaca, insanların en son ekipman teknolojisiyle nem almalarına yardımcı olmak için önemli yatırımlar yapmaya devam ederek yanıt veriyor. Sağlıklı inşa edilmiş binalar, gelecekte de insanların mutlu ve doyumlu hayatlar yaşadığı yerler olmaya devam edecek.

Taze ve nemsiz mekânlar için kullanılan TTK 200 nem alma kurutma cihazı, insanlara gerçekten yardımcı olan bir sistemin parçası olarak görülmeye devam edecek. Nem ve rutubetin zararlı etkileri sonsuz Bu soruna çözüm bulunmaya çalışılmakta, kaliteli cihazlarla rutubet ve rutubetli ortamların temizlenmesine devam edilmektedir. Bu teknoloji ile özellikle inşaat ve sanayi firmalarında kısa sürede olumlu sonuçlar veren sağlam bir yatırım olarak değerlendirilmektedir. TTK 200 nem alma cihazları için firmamız ile iletişime geçebilir firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın