Ttk 100 Nem Alma Cihazı
TTK 100 Nem Alma Cihazı

TTK 100 Nem Alma Cihazı

TTK 100 nem alma cihazı, önemli bir nem alma sistemine sahip kullanışlı bir cihaz görünümündedir ve kullanan herkese güven veren bir teknolojiyi temsil eder. Bir tür neme karşı koruma görevi görür ve çok kullanışlı bir sistemi öne çıkaran devasa bir yüksek teknoloji görüntüsü olarak ergonomik olarak tasarlanmıştır.

Modern dünyada öncelikle insan sağlığı için alınan önlemler çok önemlidir.  Nem alma cihazı TTK 100, çoğunlukla bir önlem olarak sahadaki en iyi performansa güvenir ve hedefine sorunsuz bir şekilde ulaşır. Kapalı odalarda nem ve rutubet ciddi hasarlara neden olabilir ve insan sağlığı için önemli bir risk oluşturabilir. Yaşam alanları ve nesneler de bu nem ve rutubetten etkilenmekte ve çeşitli hasarlara neden olabilmektedir.

Üstün Performans Ürünü TTK 100

Serideki mükemmel cihaz olan TTK100 nem alma cihazı son derece kullanışlıdır ve ucuz müşteriler için mükemmel bir seçenek olduğunu göstermektedir.  Pratik ve muhteşem bir yapıya sahip olan bu cihaz, titizlikle düşünülmüş bir kalite anlayışı sergiliyor. Cihazın satın alınması mümkünüdür. Satılık nem alma cihazı TTK100 ile bu son teknoloji ürünü cihaza sahip olabilirsiniz. Satın almanın maliyetli olduğunu düşünenler ise kiralama yoluna gitmektedir.  Nem alma cihazı TTK100 kiralama gerçek çözüm olabilir.  Geçici kiralama şeklinde yapılan değerlendirmeler size çok fazla çaba ve çaba harcamadan en iyi çözümü gösterebilir.

Kaliteli bir şirketin kapsamlı çalışması insanlara hem satış hem de kiralama fırsatları ile yardımcı olur. Faaliyet alanındaki faydalarını daha net görebilmek için her açıdan bir süre denenmiş ve test edilmiş bir cihaz kiralayabilirsiniz. TTK 100 nem alma cihazı kiralama sistemi yapısı ve performansı ile küçük mekânlar için uygun bir çözüm olup, mükemmel sonuçlar vermeye devam etmektedir.  Oldukça sağlıklı ve çevre dostu malzemelerle kullanılan cihazların kalitesi en büyük sağlık destekçiniz olabilir. 

TTK 100 Nem Alma Cihazı Teknik Bilgileri

  • Nem alma kapasitesi maksimum: 30 litre
  • Uzunluk: 290 mm
  • Genişlik 390 mm
  • Yükseklik: 612 mm
  • Ağırlık: 15 kg
  • Maksimum güç tüketimi: 600 kW

Ev Tipi Nem Alma Cihazı TTK 100

Sorunsuz çalışan ve insanlara enerji tasarruflu çözümler sunan bu üstün teknoloji, kalite ve yüksek performansı aynı anda sunmaya devam ediyor. Kullananların artık sağlıkları hakkında endişelenmelerine gerek yok ev tipi nem alma cihazı TTK 100, özellikle evde sağlıklı bir ortam yaratmak için her yerde çözüm üretmeye önemli katkı sağlıyor. Burada sunulan teknoloji, kullanan herkesi memnun edecek çok sofistike bir sistem ve altyapıya sahiptir. 

Hemen harekete geçin, bu yüksek kaliteli nem alma cihazı TTK 100 seçeneğini uygun koşullarda satın alabilir veya kiralama hizmetinden yararlanabilirsiniz. Nem ve rutubete kesin çözüm üreten son teknoloji ürünü TTK 100 nem alma kurutma cihazı için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın