Tavan Kurutma
Tavan Kurutma

Tavan Kurutma

Tavan kurutma işine başlamadan önce, bu işi en iyi şekilde yapabilmek için yüksek kaliteli bir ekipmana ve büyük bir şirketin desteğine ve çalışmasına ihtiyacımız olabilir. Bulunduğunuz yerin nem seviyesi yüksek değilse, öncelikle evinizdeki bu nem seviyesini değerlendirmek gerçekten önemlidir. Isınan havanın artmasıyla birlikte sıklıkla nem ve rutubet dediğimiz tehlikeli durum tavanda birikmeye neden olabilir. Tavan nem kurutma ile bu problemi çözebilirsiniz.  Kaliteli ve yüksek performans ürünü olan tavan kurutma cihazı ile sağlık bir yaşam alanı oluşturmak mümkündür.

Nem ve rutubet sorununu ortadan kaldırmak için tavan nemi alma cihazı kullanarak sonuca ulaşabilir ve etkili çözümler üretebilirsiniz. İnsanların sağlıklı ve mutlu yaşamaları için yapılmış mekânlarda daha güvenli olması için nemi uzaklaştıracak çalışmalar yapılmalıdır. Tavan nem alma kurutma hem gerekli Hem de kaliteli cihazdır. Çalışmalar, kaliteli cihazlarıyla insanlara önemli fırsatlar sunmaya devam eden memnuniyet aşamasında insanlara güven veren ve yardımcı olan bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kaliteli Hizmet İçin Tavan Kurutma

Özenle üretilmiş, sağlam ve kapalı alanlarda problem çözen bir tavan içi tavan nem alma cihazı, kendisini gerçekten bu alanda daha fazla teknolojik ilerleme sağlayan bir seçenek olarak sunuyor.
Ülkemiz, özellikle inşaat işleri ve alt yapısı ile sürekli gelişim gösteren olağanüstü bir yer olarak bilinmektedir. Burada kentsel dönüşüm projeleri ile inşaat çalışmaları hızlandı ve herkesin memnun kalacağı sonuçlar gelmeye devam ediyor. Nem alma ve tavan nemi kurutma işine gireceğiniz zaman, kaliteli ekipman ve kaliteli bir firmanın kaliteli personeli size bu konuda gerçekten yardımcı olabilir.

İnsanların yaşadığı alanlarda rutubet çok kötü bir oluşum olarak karşımıza çıkar. Bu, hastalığın başlıca nedenlerinden biridir ve mümkün olan en kısa sürede ortadan kaldırılması gerekir. İş için kullanılan kaliteli ekipmanlarla teknolojiyi ilerletmeye çalışan firmalar en büyük savunucularınızdır. Tavan nemi alma kurutma özenle üretildiğinde, mobilya hacminin yüksek olduğu alanlarda bile etkili bir çözüm sunabilirsiniz.

Yüksek Teknoloji Ürünü

Bir uzmanın size katkısı ve nemi anında uzaklaştıran ve havayı sirküle eden cihazlar gerçekten tatmin edici bir sonuç verebilir. Yüksek teknolojinin ürünü olan ve olumlu sonuçlarıyla insanları etkileyen bir ortamda yapılan çalışmaların sonuçlarını görmek elbette çok önemlidir. İnsanların sağlıklı yaşaması ve dikkat çekici ürünlerin saklanması için tavan neminin kurutulması tüm kapalı alanlarda yapılması gereken önemli bir iştir. Islak tavan kurutma işlemi bu işi kolaylaştırmaktır.

Konusunda uzman bir firmadan yardım alabilir, uzman kadrosu ile çözüm oluşturabilirsiniz. Nem, rutubet gibi problemin ciddiyetini anladığınızda, yaptığınız iş ve harcadığınız emek çok daha çarpıcı sonuçlar ortaya çıkaracaktır. Nemli tavan kurutma sayede herhangi bir maddi kayıp yaşamadan sistemin avantajlarından kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Küflü tavan kurutma için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın