Şantiye Kurutma
Şantiye Kurutma

Şantiye Kurutma

Şantiye kurutma teknolojisi ve kullanılan cihazlarının kalitesi ile inşaat firmalarının merkezi yerlerini daha güvenli ve sağlıklı bir ortama dönüştürmek mümkündür. Konut birimlerinin hemen dışında yapılan inşaat çalışmalarında şantiye kurmak bir zorunluluk gibi görünmektedir. Avluların daha sağlıklı bir yaşam alanı olması hem konteynerlerin yapısı hem de ihtiyaçları farklı şekillerde karşılayabilmesi açısından çok önemlidir.  Aynı zamanda şantiye büyük inşaat işlerinin devamı niteliğinde olup, bu mekânlarda gerçekleştirilen susuzlaştırma çalışmaları neme ve rutubete dayanıklı çözümler ortaya çıkarmaktadır. Bu alanda şantiye nem kurutma cihazları ön plana çıkmaktadır

Son Teknoloji Ürünü Şantiye Kurutma

Çeşitli projelerin merkezi konumunda olan şantiyeler, çok önemli işlerin merkezi olarak dikkat çekiyor. Son yıllarda, şantiye nemi kurutma teknolojisi, kaliteli cihazlarının yüksek performansı ile giderek daha popüler hale geldi. Burada kullanılan özel teknoloji ve olumlu sonuçları sayesinde rutubet ve nem sorununu ortadan kaldıracak projeler aslında insanların hayatını kolaylaştıracak. Önemli bir yatırımla kurutma teknolojisini en iyi yansıtan şantiye kurutma cihazı, halen sahanın kaliteli hammaddesidir.

Öte yandan kaliteli malzemeler şantiye nem alma kurutma teknolojisini kolaylaştırmakta ve çözüm olarak insanlara gerekli girdi ve desteği sağlamaya devam etmektedir. Çok büyük inşaat projelerinin ve benzerlerinin yerleşim alanını temsil eden şantiyeler, özel projelerin ve dev yapıların odak noktası olarak dikkat çekiyor. Bu kadar önemli ve önemli bir alanda nem ve rutubet son derece olumsuz sonuçlar doğurabilir. Sonuçları ortadan kaldıracak teknoloji ve şantiye nem alma ve kurutma inisiyatifi sayesinde şantiye nem alma kurutma girişimi sayesine insanlar için gerçek bir çözüm olarak ortaya çıkabilir. Bu alanda birlikte çalışan insanların daha sağlıklı bir alandan yararlanmaları ve bunu bir fırsat olarak görmeleri gerçekten çok önemlidir.

Hayatı Kolaylaştıran Cihaz

Profesyonel hizmet için yapılmış dikkat çekici şantiye nemi alma kurutma ekipmanları, misyonunu mükemmel bir şekilde yerine getiren harika bir teknoloji parçası kadar kullanışlı bir sistemin başarılı sonucudur. Bu çalışmalarda kullanılan teknoloji, insan sağlığına çözüm üreten ve sorunları ortadan kaldıracak teknolojiyi temsil eden çalışmalar gibi insanların hayatını kolaylaştırmaya devam etmektedir. Büyüklü küçüklü çeşitli projelerin gerçekleştirildiği şantiyelerde gerekli kurutma alt yapısı ve sistemleri önemlidir. Hizmet sektörü, hem ekipman kalitesi açısından hem de bunun hizmet boyutuna olumlu yansıması açısından insanlara yardımcı olmaya devam ederek etkin bir çözüm niteliği taşımaktadır.

Sağlıklı Ortam İçin Şantiye Kurutma

Kendini kanıtlamış bir yöntem ve yüksek kaliteli cihazlarla gerçekleştirilen şantiye kurutma hizmeti sayesinde, yerleşim birimlerinin dışında bulunan şantiyelerde veya yerleşim yerlerinde etkin bir çözüm süreci ortaya çıkmaktadır. Kuru ve nemsiz alanların insan sağlığı açısından çok önemli bir niteliğe sahip olduğunu söylemek zor değildir. Şantiye kurutma firması bizimle ile iletişime geçerek firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın