Sıva Nemi Alma Kurutma
Sıva Nemi Alma Kurutma

Sıva Nemi Alma Kurutma

Sıva nem alma özellikle inşaat sektöründe işleri çok daha sağlıklı ve hızlı hale getirmek için kullanılan bir yöntem olarak dikkat çekmektedir. Günümüzde inşaat sektörünün ve inşaat teknolojisinin geldiği noktayı detaylı olarak değerlendirmek ve bu alandaki gelişmeleri tam olarak anlamak gerekmektedir.

Gerektiğinde ve macun atıldığında inşaat işlerinin hızlanmasını beklemek yerine sıva nemi alma kurutma teknolojisinden yararlanmak gerekebilir. Dış cephelerde güneş ve rüzgâr bu işi hallederken, iç cephelerde kaliteli bir ünite kurmak işi gerçekten hızlandırıyor ve yapı sistemini daha verimli, daha kaliteli hale getiriyor.

Profesyonel Ve Kaliteli Cihaz

Fonksiyonel sıva kurutma işlemleri, profesyonel bir ekip ve deneyimli personel tarafından işletilen kaliteli cihazlarla, son derece profesyonellik ile gerçekleştirilir. Tam bilgili ve bilinçli bir kadronun katkısıyla bu teknolojiyi daha etkin kullanmaya çalışan profesyoneller, aslında memnuniyet düzeylerini üst düzeye çıkarmak için adımlar atacaklardır. Bu adımlar arasında sıva nem kurutma işlemi önemli bir yer tutmaktadır, ancak inşaat çalışmalarının hızlandırılması ve tatmin edici sonuçlara ulaşılması kaliteli cihaz ve uzman ekibin taahhüdü ile mümkündür.

İnsan sağlığının her şeyden önce geldiği günümüz dünyasında, insanların yaşadığı yerlerin sağlıklı olması önemlidir. Sıva nemi kurutma gibi önemli bir işlemin hızlı inşaat işini desteklediğini ve güvenilir bir mekân yaratılmasında da çok önemli bir rol oynadığını söylemek gerekir. Çok uygun ve kaliteli bir servis olmasına rağmen bu tip servis ve kurutma işlemi rutubetin ve nemin yüksek olduğu yerlerdeki inşaat işlerinde kullanılmaya devam etmektedir.

Güçlü Binalar İçin Sıva Kurutma

İnşaat sektörü sadece yaz aylarında faaliyet gösterirken gelişen teknoloji ile birlikte çalışmaların yaz kış devam ettiğini biliyoruz. Özellikle bu süreçten sonra küflü sıva kurutma ile vakit kaybetmeden büyük bir teknoloji dersi devreye girdi. Islak sıva kurutma, bu konuda işlevselliği garanti eden bir hizmet olduğunu gösterirken, cihazın çok yüksek performansı özellikle iç mekânlarda sıvanın anında kurumasını destekler ve yardımcı olur.

İnşaat firmalarının güçlü ve depreme dayanıklı bina yapma mücadelesi ve başarısı takdire şayandır. Nemli sıva kurutma mühendisliği, özellikle alanı desteklemek, üretim ve kalite sistemleri ile bu işi kolaylaştırmaya ve devam etmektedir. İlginç cihazlar ve profesyonel operatörler bu cihazları sonuna kadar kullanabilir ve mükemmellik herkesin ihtiyacını karşılayan sonuçlar üretmelidir. Daha sağlıklı ve güçlü bina yapıları için sıva kurutucular büyük önem taşımaktadır. En kaliteli ve en uygun fiyatlı cihazlar ile birlikte sıva kurutma işlemi yapılmaktadır

Sıva nemi alma, işleminin sonuçlar hakkında gerçekten olumlu şeyler olduğunu söyleyebiliriz. Burada kullanılan sıva nemi alma kurutma gibi yüksek teknolojili ürün seçimleri hem sağlık hem de gelişim açısından çok önemli bir yere sahiptir. 

Sıva nem alıcı ve kurutma işlemleri hakkında firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın