Sıva Kurutma
Sıva Kurutma

Sıva Kurutma

Sıva nem alma  kurutma, özellikle inşaat sektöründe işleri daha sağlıklı ve hızlı hale getirmek için kullanılan bir yöntem olarak dikkat çekiyor. Günümüzde inşaat sektörü ve inşaat teknolojisindeki durumun detaylı olarak değerlendirilmesi ve bu alandaki gelişmelerin iyi anlaşılması gerekir. İnşaat ve inşaat işlerinin hızlanmasını beklemek yerine gerektiğinde veya kaba sıva atarken küflü sıva kurutma  tekniklerini kullanmak gerekebilir. 

Güneş ve rüzgâr bu işi dış cephede yapıyor, ancak iç cephede yüksek kaliteli cihazların kullanılması işi önemli ölçüde hızlandıracak ve inşaat sistemini daha kaliteli hale getirir. Sıva nem kurutma fonksiyonel faaliyeti, deneyimli personel ve ekipler tarafından kullanılan yüksek kaliteli ekipmanlarla birlikte yapılmalıdır.   

Sıva Kurutma Neden Önemlidir?

Sıvanın nemden arındırılması ve ıslak sıva kurutma gibi son derece gerekli işlemler, güvenilir bir alan yaratmada çok önemli bir yer tutar ve hızlı inşaat işleri için faydalıdır.  Çok uygun ve kaliteli bir hizmet olmasına rağmen, bu tip kurutma hizmeti ve işlemi nemli ve nemli alanlarda inşaat işlerinde kullanılmaya devam ediyor.    

Özellikle kurutma için  zaman kaybetmeden işlemi bitirdikten sonra büyük bir teknik gelişim oldu. Sıva kurutma ekipmanının bu konuda işlevsel bir garanti olduğu kanıtlanmış olsa da, ekipmanın çok yüksek performansı, içindeki alçının hızlı bir şekilde kurumasına yardımcı olur ve yardımcı olur. 

Sıva Kurutma Nasıl Olmalıdır?

Sıva nemi kurutma  malzeme ve bu işleri yapan ustalar inşaatta çok önemlidir. Malzemenin kalitesi ne olursa olsun, eğer yöntem doğru seçilmezse, bu yüksek kaliteli malzemenin faydalarını henüz anlayamayabilirsiniz.  Özellikle sıvanın ıslak olması, kurumaması ve mevsimsel faaliyetler boyunca ıslak kalması istenmeyen sonuçlara yol açabilir.  Kurutma tekniğini sıva nem alıcı her alanda ikna eden, aynı zamanda alçı inşaat alanında da son derece etkin çözümler sunan bir sektördür.

Hızlı hareket eden hızlı etkili bir makine olup, sıva nemi alma kurutma tekniği uygulanarak etkili ve olumlu sonuçlarla herkesi memnun edecek bir sistem haline gelmiştir. Cihaz kalitesi ve marka farklılıklarının yanı sıra çok özel ve hızlı bir sektör bu alanda faaliyet göstermeye devam ediyor. Islak yamalar, tamamen ıslak olmasalar bile baş ağrısına neden olabilir. 

Sıva Kurutma Avantajları ve Teknikleri

Satın alma ve kiralama seçenekleri ile cüzdan ve bütçe dostu çözümler bu sektörün sunumunun önemli bir parçasıdır. Sıva nem alma kurutma   ile çok etkili bir çözüm olabilir. Bu devasa sistemi avantajlı bir seçenek olarak kullanabilirsiniz. Devam eden inşaat projeleriyle ilgilenen kurumsal yapılar, kiralama seçeneklerinden ziyade satın almayı düşünmelidir. Her zaman kullandığınız bir cihaza sahip olmak önemli bir avantajdır. 

Ayrıca, sıva nemi alma teknolojisi, çok uygun koşullarda  alternatif arayanlar için her zaman yeni özel olanaklar sunar. Farklı cihazlar ve yüksek kaliteli markalar var, ancak tüm ihtiyaçlarınızı karşılamak için farklı görevler farklıdır.   Yüksek verimli ve verimli bir nemli sıva kurutma  ekipmanı sistemi ile problemler hemen çözülebilir. Bu üst düzey teknolojilerle çok daha verimli sistemler oluşturabilirsiniz.  

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın