Sanayi Tipi Nem Alma Cihazı Ttk800
Sanayi Tipi Nem Alma Cihazı TTK800

Sanayi Tipi Nem Alma Cihazı TTK800

TTK 800 nem alma cihazı, mükemmel sonuçlar veren pratik ve taşıması kolay  bir cihaz olarak yapım aşamasında bir çözüm aracı olarak öne çıkıyor. Özellikle yaz kış  devam eden aktif bir sektörle karşılaştığınızda, elbette, kapalı havalarda nemi gidermeye yardımcı olmak için nem alma cihazı TTK 800 gibi iyi bir cihaz kalitesine sahip olmak gerçekten mantıklı bir yol gibi görünüyor.

 Bu devasa ürün, taşıması kolay, ergonomik bir yapıya sahip ve çok düşük sıcaklıklarda dahi yüksek  nem alma kapasitesine sahiptir.  İnşaat projelerinde kullanılan  başarıyla çalışan TTK 800 nem alma cihazı, kendisini gerçekten güvenilir bir teknoloji olarak kabul ettirmeye devam ediyor.

Üstün Kalite

Gerekirse bu cihazı en basit şartlarda temin edebilir ve hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bu cihazı satın alarak, sürekli iş yapan ve yoğun bir şekilde çalışan birçok firmanın bunu kullandığını biliyoruz. İnşaat sektöründe ve bu  nem alma cihazı TTK 800 kiralama, yüksek performanslarının yanı sıra son derece profesyonel ve güvenilir sonuçlara sahip cihazların çok önemli katkısı göz ardı edilemez.

Çok geniş alanlarda etkili iş performansı nedeniyle, ıslak ve rutubeti dışarıda tutan bir sistem, sağlıklı bir inşaat projesinin hızlanması ve üzerinde çalışılmasında büyük etkendir. Etrafınıza baktığınızda binayı görüyorsunuz ve inşaat çalışmalarını  takip ediyorsunuz.

Kurutucu TTK800

Birçok yapı için gerekli olan yüksek kaliteli bir malzeme olduğu kanıtlanmıştır. Kalıcı işletmeleri olan birçok şirket bu konuda önemli yatırımlar yapabilir. Yatırımınızı başka bir yönde değerlendirmek isteyen bir firmanız varsa satılık nem alma cihazı TTK800 tam size göre.

Bu yüksek kaliteli ekipman ucuz, bir süreliğine kiralanabilir, yüksek performanslı ve çözüm üretmeye hazırdır. Bütçenizi zorlamadan ve kaliteli hizmet alarak inşaatınız için gerçekten mükemmel bir çözüm bulabilirsiniz.

Kiralama Seçenekleri

İşletmelerde ve şantiyelerde sanayi tipi nem alma cihazı TTK800  kiralama girişimi giderek daha sık hale geliyor. Sizin için çözüm üretmesi gereken dev makine, nem alma yüksek performansı ve kaliteli iş anlayışı ile bu konuda gerekli katkıları yapmakta ve size destek olmaktadır. Bu cihazlar çok sağlıklı ve iyi bir teknolojidir. Önemli bir yatırım kalemi ve iyi bir teknoloji projesi olarak karşımıza çıkıyor.

Çok işlevli ve optimum sistem sağlayan cihazlar, inşaat ve endüstriyel altyapı için çözümler sunar. TTK800 endüstriyel nem alma cihazının çözüm cihazını değerlendirebilirsiniz.

TTK 800 nem alma cihazı kullanarak çözüm arayan ve aradıkları çözümü hızlı bir şekilde bulan şirketler, inşaat çalışmalarını önemli ölçüde hızlandırabilir. Özellikle büyük alanlarda Küften, rutubetten ve  nemden kurtulmanın en etkili yolu nem alma cihazı TTK 800’dür. Üstün kalite nem alma kurutma cihazı TTK 800 kiralamak veya satın almak için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın