Sanayi Tipi Nem Alma Cihazı Ttk400
Sanayi Tipi Nem Alma Cihazı TTK400

Sanayi Tipi Nem Alma Cihazı TTK400

İyi bir teknoloji ürünü olmasına rağmen, bu tür yüksek kaliteli cihazlar, nem alma cihazı ttk 400 özellikle inşaat projelerinin başarısında hayati bir rol oynamaya devam ediyor. 75 litrelik olağanüstü  nem alma kapasitesi ile bu yüksek kaliteli cihaz sessizdir ve sistemin çalışmasından maksimum memnuniyet sağlar.

Çok geniş iç mekânlarda kullanılan TTK400 nem alma cihazı bugüne kadar kendini kanıtlamış ve kullanıcı memnuniyetine yol açan bir çalışma yöntemini temsil etmektedir.

Nemi Kontrol Edin

Sağlıklı bir yaşam hayal edenler için öncelikle bulundukları ortamın nemini kontrol etmeleri çok önemlidir. Bu, binalar, endüstriyel araziler ve birçok işletme için büyük bir risk oluşturmaktadır. Riskleri ortadan kaldırmak ve sorunları çözmek için bir çözüm olarak ortaya çıkan nem alma teknolojisi, sorun giderme ve problem çözmede önemli avantajlar sunuyor. TTK 400 nem alma cihazı  ile buradaki faydalar daha da fazladır.

Oldukça sağlıklı ve güvenilir bir cihaz olmasına rağmen çalışma sistemi son derece mükemmel olan bu ileri teknoloji, önemli iç mekân nem ve nem temizleme görevlerini yerine getirmeye devam etmektedir.

Kiralama Seçenekleri

Birçok inşaat firması bu tür ekipmanları satın alarak sorunu çözmeye çalışırken, bireysel girişimciler için kiralama seçenekleri finansal açıdan sağlıklı çözüm önerileri üretmektedir. Satın almak için uygun olan, nem alma cihazı ttk 400 kiralama seçenekleri de vardır. Yüksek kaliteli hizmeti makul bir fiyata sunmak için ihtiyacınız olan yardım ve desteği sağlar. Ürün ve hizmetleri sunarken nem alma teknolojisini en iyi şekilde destekleyen yüksek kaliteli şirketlerin çalışmaları, herkese iyi sonuçlar getirmeye devam ediyor.

İhtiyaç halinde kendiniz de bir TTK 400 nem alma cihazı kiralayabilir veya satılık nem alma cihazı ttk 400 tercih edebilirsiniz. Bu yüksek kaliteli cihazın uzun yıllar verdiği hizmetten yararlanabilirsiniz.

Genel olarak inşaat ve endüstriyel araçların yüksek performansı çok iyidir ve  sanayi tipi nem alma cihazı ttk 400 yerleşim alanlarında fazla gürültü olmadan çalışabilir ve kullanılabilir.

Güvenilir Kalite

Güvenilir ve kaliteli performansı ile insanlar tarafından sevilen ve kullanılan TTK400 endüstriyel nem alma cihazı, görünüm açısından tam bir bütünlüğe sahiptir. Hava nem alma ve nem alma teknolojisi büyük bir yatırım anlamına geliyor ve  bu yatırımın karşılığında bize yüksek kaliteli ekipmanlar kazandırılıyor. İkmal noktalarında yıllardır güvenli adresiniz olan bir firma, size maddi anlamda yük olmayacak satış ve kiralama teklifleri ile her zaman çözüm üretecektir.

TTK 400 nem alma cihazı, bu alandaki insanların gerçekten güvendiği ve beklediği teknolojiyi ortaya çıkaran, yüksek verimli ve kaliteli bir teknolojiyi temsil eder.

 Oldukça sağlıklı ve kaliteli olan  bu cihazlar, nem alma kurutma cihazı teknolojisinin en önemli ayağı olan dayanıklılıkları sayesinde size uzun süre keyif verecektir. TTK400 nem alma için firmamızdan hizmet alabilirsiniz.

Eğer duvarlarınızın içindeki nem oranı yüksekse duvarın içindeki nem; sıcaklıkla ortamın nemine karışmakta ve derecesini artırmaktadır. Buda küf oluşumuna sebebiyet verecektir. Küf mantarları nem problemi olan yerlerde ortaya çıkar ve hızla çoğalır. Küf sorununu düzeltmediğiniz taktirde zamanla küf kokusuda oluşacaktır ve solacağınız hava kalitesini bozacaktır. Duvarlarınızda ve ortamda küf oluşuma sebebiyet vericek problemi ortadan kaldırmaktayız. Yaşadığınız ortamda; Küf mantarlarının üreyebileceği ortam mevcutsa, sildiğinizde tekrar oluşmasının sebebi havada var oluşundan kaynaklıdır.

Ortam problemini düzeltene kadarda bu durumdan kurtulamamaktasınız. Boya, yalıtım, montalama gibi uygulamaların Küf mantarlarının üzerinde hiçbir olumlu etkisi yoktur. Çünkü; Küf bir mantar türüdür. Canlı bir mikroorganizmanın varlığını yok etmedikten sonra ve üreyebileceği ortamı düzeltmediğiniz taktirde asla çözüme kavuşturamazsınız. Uygulamamız ile; 2 farklı işlemle bu probleminizi çözüyoruz. İlk yaptığımız kurutma işlemi 7 gün sürüyor ve küfün oluşabileceği ortamı düzeltiyor, ikinci yapılan ozon işlemiyle havada varolan küf mantarlarını öldürerek ortamınızı tamamen düzeltiyor, kokulardan arındırıyoruz. Hem küf mantarlarının oluşabileceği ortam ortadan kalkıyor ve mevcut olanları öldürdüğümüz için sorun tamamen düzelmiş olmaktadır. Uygulamamız almanyada ve yurtdışında çok popüler bir sistem. Betonun kurutulması ve ortamın ozonla dezenfeksiyon yapılması sebebiyle küfün üreyebileceği ortamı düzeltmiş olmakta ve ortamdaki tüm mikroorganizmaların ölmesini sağlamaktayız.

Ev-İşyeri-Depo-Fabrika-Otel-İnşaat ve Şantiyelerdeki Nem-Rutubet-Küf ve Koku problemlerinin az veya çok olması önemli değil sorunun çözümü için hizmet vermekteyiz. Firmamız ağırlıklı olarak İnşaat/Endüstriyel alanlarda hizmet vermekte olup; ev ve işyerlerinde yaşanan nem, rutubet, küf ve koku problemlerinde sizlere çözüm noktasında destek vermektedir. Avrupa Yakası: Güngören'de, Anadolu Yakası: Ataşehir'deyiz. Kocaeli / Tekirdağ / Bursa / Sakarya bölgelerine düzenli hizmet verilmekte. Evde yaşanan problemlerde 4.000 TLden başlayan fiyatlarla.. Küf yapınızın hastalığıdır, ev halkının sağlığı için küften korunun. Hizmetlerimiz hakkında Keşif-Talep-Sorularınızı cevaplamak için aşağıdaki iletişim formunu doldurmanızı rica ederiz. Danışmanlık hizmetimiz tamamen ücretsizdir.
REFERANSLARIMIZ
Beymen
Ağaoğlu
Abdiibrahim
AMAC AEROSPACE
YDA İNŞAAT
FİMAR HOLDİNG
FİNEFOOD
Bilgi & Teklif Formu
Detaylı Bilgi İçin Bizi Arayın